Если вы ищете товары для дома,
оригинальные подарки или уникальные вещи,
Kraken – это платформа, которая вам подходит.
Платформа объединяет продавцов
и покупателей из разных уголков мира.
Кроме того, http kra предлагает
выгодные цены, удобные способы оплаты и быструю
доставку. На Kraken есть всё, чтобы удовлетворить самые разнообразные предпочтения.
Покупайте на kraken site с уверенностью в комфорте и безопасности.
Dzień dobry. Piszę odnośnie mojej sytuacji, która z miesiąca na miesiąc staje się nie do wytrzymania. Wynajmuje lokal pod działalność gospodarczą w której prowadzony jest salon fryzjerski. Z miesiąca na miesiąc właściciel podnosi mi czynsz za lokal, bez uzasadnienia tego na piśmie, jest to słowna forma. Przykładowo na umowie z 1.08.2023r mam 1300 czynszu miesięcznie, a wczoraj właściciel lokalu odwiedzając mnie - poinformował, że podnosi czynsz w...
Witam.
Wczoraj rano o 9:00 oddałam auto do mechanika z informacją, że wycieraczki do naprawy i auto gaśnie na niskich obrotach. Przyjechałam autem sama i zostawiłam mu jeżdżące auto.
Mechanik dzisiaj zadzwonił, że gdy odpalał auto strzelił mu pasek rozrządu. Że prawdopodobnie cały silnik jest do wymiany. Auto nie odpala. I odrazu zaznaczył, że nie ponosi za to odpowiedzialność. Dodał, że nie ma żadnej propozycji dla mnie i najlepiej, to jak bym...
Czy jest szansa na spotkania ojca z dzieckiem jeśli dziecko nie chce kontaktu z ojcem. Dziecko ma 15 lat więc ma już ograniczoną zdolność do czynności prawnych. Czy jeśli ojciec dziecka zlozy wniosek o kontakty z dzieckiem z tym dzieckiem ma szansę je uzyskać? Czy gdy dziecko nie chce spotkań z ojcem to sąd odmówi ojcu tych spotkań?
Jeśli to istotne to ojciec dziecka ma odebrane prawa rodzicielskiej....
Dzień dobry, zostałem oszukany na blika, dostałem email od olx z fałszywym likiem i potwierdzeniem danych, zalogowałem się do banku zostałem poproszony o numer blik, podałem go i w tej samej chwili pobrało mi 3tys ,zgłosiłem sprawę na policję i olx, bank nie uznał mi reklamacji, napisali, że ja wszystko potwierdziłem a oni w niczym nie zawinili . Czy mogę się jakoś odwołać i jest szansa na to ze bank odda mi stracone pieniądze ?
Blik został wysł...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: