174kpc

What is the position of the FDA regarding [url=https://www.visitloudoun.org/plugins/crm/count/?type=client&key=4_180&val=eyJrZXkiOiI0XzE4MCIsInJlZGlyZWN0IjoiaHR0cDovL3NhZGEtY29sb3IuTWFraTMubmV0L2Jicy9iYnMuY2dpP3BhZ2U9MCZhcj0yNyZkZXRhaWxzPTA1OTAifQ]https://www.visitloudoun.org/plugins/crm/count/?type=client&key=4_180&val=eyJrZXkiOiI0XzE4MCIsInJlZGlyZWN0IjoiaHR0cDovL3NhZGEtY29sb3IuTWFraTMubmV0L2Jicy9iYnMuY2dpP3BhZ2U9MCZhcj0yNyZkZXRhaWxzPTA1OTAifQ[/url]? At ROSM, we provide impressive range of therapy methods, to assist as soon as possible to achieve the healthy and sustainable results that such people deserve.
RadameMus cytuj
16-04-2025

Sugerowane Tematy

Działalność nierejestrowana.
Mam pytanie jeżeli osoba ma 4 dzieci nie pracuje na żądaną umowę o pracę żyje z renty dziecka i 500 plus a obecnie dorabia na tortach ile może dorobić żeby nie płacić podatku w urzędzie skarbowym torty robione w domu....
mam obowiązek informowania byłej partnerki co robi nasz syn u mnie na wakacjach?
Dzień dobry mam problem z była partnerka dostaje od niej obraźliwe sms z wyzwiskami czepia się wszystkiego Czy można coś z tą sprawą zrobic ? Jeśli syn przebywa u mnie na wakacjach czy mam obowiązek informowania byłej partnerki co robi itd (syn ma 12 lat ma swój telefon) Czy była partnerka musi znać mój obecny numer tel...
Mama wydziedziczyła syna (mojego brata). Czy pomimo testamentu brat po śmierci mamy może starać się o zachowek dla dzieci?
Dzień dobry Moja mama posiada nieruchomość. Ma również dwoje dzieci mnie i mojego brata. Z moim bratem od ponad 15 lat nie utrzymuje kontaktu. Nie wiedzą gdzie mieszkają, jak żyją i czy w ogóle żyją. W mieszkaniu mojej mamy mieszkam ja ze swoją rodziną. Moja mama spisała u notariusza testament w którym wydziedzicza swojego syna (mojego brata) ponieważ nie łączą ich żadne relacje i kontakty. Cały swój majątek chce przekazać mi. Jednak mój brat p...
Pracodawca wypisał urolp bez zgody pracownika
Dzień dobry proszę o poradę. Firma zakończyła z mężem współpracę. W okresie od 01.09.2021 do 31.09.2021 został zwolniony z obowiązku pracy, natomiast do końca września jeszcze pracownikiem był. Dzisiaj okazało się, że nie otrzyma ekwiwalentu urlopowego ponieważ dział kadr wpisał w systemie mężowi urlop zaległy, bez jego zgody. Czy jest to zgodne z prawem pracy?...

Wyszukiwarka