174kpc

УРА!!! УРА!!!!!! УРА!!!!!!!!
Корпоративная полиграфия - один из достаточно мощных приспособлений для достижения подобной [url=https://www.mosprint77.ru/]печать сертификатов в москве[/url] цели! Пример - исчерпывающий концерн Тойота, который также контролирует производство автомобилей Лексус и Субару.
MiaRam cytuj
01-04-2025

Sugerowane Tematy

Brak płatności za alimenty.
Witam jeżeli ojciec nie płaci alimentów fundusz też nie płaci bo matka poszła do pracy to kto może jeszcze płacić. Czy dziadkowie mogą taki obowiązek spełnić. Dodam że dług wynosi 50 tys. i nawet prokuratura umywa ręce....
Zleceniodawca obciążył stratami pracowników.
Pracowałem na umowę zlecenie rok temu w punkcie sprzedaży detalicznej. Nie otrzymałem zapłaty, ponieważ jedna z pracownic ukradła część towaru ze sklepu (przeciwko niej trwa sprawa karna w sądzie, do części kradzieży się przyznała), a zleceniodawca obciążył stratami pracowników zabierając im pensje. Sprawa trafiła do sądu cywilnego, sąd zasądził od zleceniodawcy na moją rzecz należne wynagrodzenie. Wyrok się uprawomocnił, poinformowałem zleceniod...
Wypowiedzenie najmu mieszkania komunalnego.
Żona wyprowadza się do kochanka i zrywa umowę najmu mieszkania komunalnego. Głównym najemca mieszkania z którego zrezygnowała zostaje jej mąż. W owym mieszkaniu zostały meble i sprzęty łazienkowe i kuchenne których nie zabrała przez wypowiedzeniem umowy. Przedmioty te były kupione z pieniędzy które żona miała po sprzedaży mieszkania otrzymanego w spadku. Teraz po wypowiedzeniu umowy żona oskarża męża o kradzież i żąda zwrotu owych rzeczy oraz ...
Alimenty z Funduszu Alimentacyjnego, a ślub z nowym partnerem.
Witam chciałam się zapytać czy jak pobieram z funduszu alimentacyjnego alimenty na dzieci to czy jak wezmę ślub z partnerem który nie jest ojcem dzieci moich to już nie będą się należały?...

Wyszukiwarka