174kpc

A aquisicao institucional permite que os orgaos do governo federal, distrital, estadual e lateral comprar a custa de proprios fundos por meio de uma chamada publica, [url=http://clintbakerphotography.com/underwater-housing/]http://clintbakerphotography.com/underwater-housing/[/url] alimentos de agricultores familiares fazendas/ fazendas para satisfazer corporativo necessidades de suprimentos.
JeremiahBoags cytuj
11-02-2025

Sugerowane Tematy

Wezwanie przedegzekucyjne.
Dzisiaj ze skrzynki wyjąłem kopertę z pismem od ZTM Warszawa pt. "Wezwanie przedegzekucyjne". Nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym wydany przez Sąd Rejonowy z dnia 2010-08-18. Następnie widnieje kwota zadłużenia na dzień 2023-11-02 oraz standardowo dane do przelewu. Na drugiej stronie w "zestawieniu nieuregulowanych zobowiązań" w polu "data wezwania" wpisano dzień 2009-08-22, a dalej w kolumnie o nazwie "d...
Zakaz konkurencji.
Pracowałam 4 lata na umowę zlecenie u jednego pracodawcy w prowadzeniu zajęć dodatkowych w różnych placówkach oświatowych. Co roku podpisywałam umowy zlecenia z tym jednym zleceniodawcą w których miałam zapis o zakazie konkurencji i prowadzeniu takich lub podobnych zajęć tylko za zgodą byłego zleceniodawcy w tych konkretnych placówkach przez okres 3 lat od zakończenia umowy pod rygorem kary pieniężnej. Czy te umowy się sumują i nie mogę wykonyw...
Jak zacząć wynajmować mieszkanie?
Chcemy z mężem wynająć mieszkanie (my jesteśmy właścicielami). Jak do tego rozsądnie podejść? W sensie nie chcemy później mieć problemu z lokatorami, którzy nie chcą opuścić mieszkania. Jak się zabezpieczyć? Na pewno chcemy sporządzić umowę u notariusza. Ale jak do tego podejść? W jaki sposób sporządzić umowę, abyśmy nie zostali później z problem lokatorami na głowie i ewentualnie późniejszym sprawami sądowymi?...
Majątek wspólny czy osobisty?
Sprawa wygląda tak: Od rodziców dostałam darowiznę na zakup mieszkania. Jest umowa, darowizny, w której jest wskazany cel darowizny. Pieniądze darowane na konto, wszystko zgłoszone jak należy. Za te pieniądze zostało kupione mieszkanie, ale w akcie notarialnym jest napisane, że pieniądze pochodzą z majątku wspólnego mojego i mojego męża. Nie jest możliwe abyśmy mieli taką kwotę odłożoną na koncie dodatkowo do tego co dostałam w formie darowizny....

Wyszukiwarka