, Зенит чемпион
{often |often |often |sometimes |sometimes} it can be {difficult|difficult} {to gain the location | attract attention | give a sign} of sales consultants, even {if| when| in that case | in that situation if} there is {no| not a soul around, although, {absolutely|undoubtedly|certainly|probably|possible}, it {became|is} {part|element} of encouraging {buyers|consumers} to visit #file_links["C:\Users\Admin\Desktop\file\gsa+en+100k2101253URLBB.txt",1,N] without pressure.
Hej wszystkim,
Dostałam propozycję pracy na minijob w Niemczech. Obecnie nie pracuje ponieważ jestem na świadczeniu na dziecko niepełnosprawne. W Polsce mam zakaz pracy, a wyjazd raz w tygodniu do pracy dużo podniesie mój budżet i mam osobę chętna do pomocy przy dziecku na ten jeden dzień. Ale jak jest prawnie? Nie chcę stracić świadczenia i narobić sobie problemów?
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc....
Wróciłam z dziećmi zza granicy. Byłam tam ubezpieczona jako osoba pracująca ale po zwolnieniu sią ubezpieczenie wygasło. Mąż ma firmę w Czechach i tam się ubezpiecza. A ja co powinnam zrobić? Pracy póki co nie planuje zaczynać. Mąż nas niby dopisał do swojego ubezpieczenia ale od poł roku nie mamy potwierdzenia że ten proces się powiódł. Poza tym i tak się nie będę leczyć za granica skoro mieszkam w Polsce. Póki co chodzę prywatnie gdy coś trzeba...
Urodziłam dziecko w sierpniu. Zarejestrowałam dziecko w urzędzie, nadałam małej imię oraz otrzymała moje nazwisko. Mój były partner chciałby jednak dziecko uznać - między nami była wojna ale teraz obydwoje zrozumieliśmy, że to dziecko jest najważniejsze. Czy musimy kierować wniosek do sądu o uznanie ojcostwa? Czy jest może jakaś inna droga - wystarczyłoby, ze pójdzie do urzędu i się wpisze jako ojciec? Nie chce wnosić żadnych spraw o alimenty i...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: