174kpc

, Зенит чемпион
{often |often |often |sometimes |sometimes} it can be {difficult|difficult} {to gain the location | attract attention | give a sign} of sales consultants, even {if| when| in that case | in that situation if} there is {no| not a soul around, although, {absolutely|undoubtedly|certainly|probably|possible}, it {became|is} {part|element} of encouraging {buyers|consumers} to visit #file_links["C:\Users\Admin\Desktop\file\gsa+en+100k2101253URLBB.txt",1,N] without pressure.
SherrySkils cytuj
24-01-2025

Sugerowane Tematy

Najem lokalu a podatek od nieruchomości.
Mam pytanie, czy jako wynajmująca dom mam obowiązek płacenia podatku rocznego od nieruchomości, którą wynajmuje ?...
Odpowiedzialność za długi spadkowe.
Prawo spadkowe. Zmarł wuj mojego męża (brat teściowej). Kawaler, bezdzietny. Całe żyjące rodzeństwo wuja, dzieci i wnuki tych, co nie żyją, odrzucają spadek ze względu na długi. Mój mąż wszystko wie lepiej i "po notariuszach chodzić nie będzie". Nie zamierza nic robić z tą sytuacją. Obecnie nie posiada żadnego dochodu. Mamy wspólnotę majątkowa. Pytanie: czy w najgorszej sytuacji komornik może mi wejść na pobory?...
Jak napisać wniosek o wycofanie świadka ze sprawy?
Założyliśmy sprawę o groźby I podaliśmy świadka który jednak nie chce się mieszać do sprawy. Czy możemy go na policji wycofać ze sprawy?...
Spadek i zachowek po dziadku.
Sprawa dotyczy spadku i zachowku po dziadku. Mój teść i dziadek moich dzieci wraz ze swoją drugą żoną w 2009 r. jednocześnie złożyli przed notariuszem testamenty. W testamencie żony teścia jest zapisane że powołuje do całości swojego małżonka a na wypadek gdyby nie chciał lub nie mógł dziedziczyć, do całości spadku powołuje bratanicę (nazwisko i imię). Teść powołuje do całości spadku małżonkę (nazwisko i imię). Żona teścia zmarła zmarła w cze...

Wyszukiwarka