Brak grafiku.

Czy kierownik może usunąć grafik na połowę miesiąca jeśli wcześniej już był przekazany do informacji? Nie mam teraz żadnych informacji jak pracuje przez kolejne dwa tygodnie.
anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

anonim cytuj
23-08-2023
To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

Też dotyczy , pracownik powinien mieć grafik na cały miesiąc z góry.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

podpis osoby trzeciej
Dobry wieczór. Jestem byłym doradcą klienta Provident . 3 lata temu za klientkę podpisała się jej mama wyszło z tego zadłużenie ok 800 zł bo pożyczka nie została spłacona . Teraz po moim samoistnym zwolnieniu wydzło że to nie ta osoba się podpisała tylko jej mama ( nagonka z strony pozyskiwania klienta) Teraz mi każą spłacać to zadłużenie . Pieniądze wypłaciłam i z nich nie korzystałam . Mam kilka nagrań telefonicznych z powiedzmy takim naciskiem...
Powyzszenie alimentow
Witam. Miałem sprawe o podwyższenie alimentow z 500 zł podwyższono mi na 1400 zł i dodatkowo musze zwrócić koszty sadowe w wysokości 3000 zł co mam zrobić w takiej sytuacji odwołać się? Czy muszę zapłacić te koszty? Zarabiam miesięcznie Ok 5000 mam oprócz tego dziecka na które place alimenty jeszcze dwójkę z obecnego małżeństwa, których sad nie wziął pod uwagę ...
Wplywy na rachunek bankowy
Dzień dobry, niestety w pewnym momencie wpadłem w problemy finansowe. Na moje konto wpłynęło od osób prywatnych w okresie 4 miesięcy około 50 tysięcy złotych. Chciałem zapytać, czy skarbówka może wziąć to do kontroli, zauważyć takie wpływy i przyczepić się skąd się one wzięły na moim koncie? ...
Unikanie komornika.
Sytuacja wygląda następująco: Była sprawa w Sądzie o podwyższenie alimentów na dziecko, zostały podwyższone z nakazem wyrównania od dnia złożenia pozwu-wyrok zaoczny, ponieważ pozwany nie odbierał pism sądowych mimo dostarczenia pozwu przez komornika. Ojciec dziecka nie wyrównał i od marca 2023r. przelał jedynie 700 zł w kwietniu na poczet alimentów. Pod koniec kwietnia złożyłam sprawę do komornika. Okazało się ze konto jest zajęte przez dwóc...

Wyszukiwarka