Brak grafiku.

Czy kierownik może usunąć grafik na połowę miesiąca jeśli wcześniej już był przekazany do informacji? Nie mam teraz żadnych informacji jak pracuje przez kolejne dwa tygodnie.
anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

anonim cytuj
23-08-2023
To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

Też dotyczy , pracownik powinien mieć grafik na cały miesiąc z góry.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Jak mogę odzyskać córkę?
Witam, proszę o poradę właśnie rozeszłam się z konkubentem niestety córka została z nim bo nie pozwolili mi jej zabrać co w takim razie mogę zrobić zaznaczę że tylko córka ma tam meldunek bo mnie nie chcieli zameldować policja nic nie zdziałała bo takie same prawa mamy jak mogę odzyskać córkę...
Testament ustny zmarłego.
Witam, sprawa którą chcę poruszyć tak pod koniec 2021 roku zmarł mój dziadek, ostatnią jego wolą ustną było to by w razie jego śmierci przelać środki które miał na koncie na konto wnuka, zgodnie z art. 952kc istnieje taka szansa lecz musi być jednocześnie 3 świadków, co z powodu ówczesnej pandemii nie miało racji bytu i każdy niestety oddzielnie dostał takie informacje. Bank po 1 miesiącu od śmierci mojego dziadka wysłał mi pismo (nie wiem swoją ...
Podział majątku, spłata na raty.
Dzień dobry. Z byłym mężem jesteśmy po rozwodzie kilka lat. Mamy dom w którym on mieszka, w końcu chce mnie dobrowolnie spłacić, ale po 1000zl miesięcznie. Za nim on mnie spłaci nieruchomość będzie warta więcej a pieniądze, które odłożę np. ze spłaty będą warte mniej. Nie wiem jak to ogarnąć.. był ktoś w podobnej sytuacji?...
Wada ukryta auta.
Witam, mam pytanie odnośnie zakupu auta. Wczoraj kupiłem używany samochód z instalacją LPG od osoby prywatnej. Już w trasie powrotnej (150km) zauważyłem, że samochód zaczął spalać również spore ilości benzyny. Dzisiaj po kolejnej trasie do i z pracy (200km) moje obawy się potwierdziły, bo z połowy baku została prawie rezerwa. Nie wnikając w szczegóły, jest to wada instalacji LPG, gdyż samochód na gazie nie powinien przepalać również jednocześni...

Wyszukiwarka