Brak grafiku.

Czy kierownik może usunąć grafik na połowę miesiąca jeśli wcześniej już był przekazany do informacji? Nie mam teraz żadnych informacji jak pracuje przez kolejne dwa tygodnie.
anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

anonim cytuj
23-08-2023
Nie
Zawsze kopiuj sobie grafik.
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

anonim cytuj
23-08-2023
To też się tyczy jeśli wyświetla mi się informacja w grafiku "harmonogram nie został zatwierdzony"? Dotyczy ona przyszłych dwóch tygodni.

Też dotyczy , pracownik powinien mieć grafik na cały miesiąc z góry.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Czy dochody z praktyk uczniowskich a PIT.
Mam pytanie odnośnie poprawnie wypełnienia PIT-u. Otóż dziecko ukończyło 18 lat w marcu 2023, miało praktyki i zarobiło 3746zł. Wypełniłem PIT-M dla dziecka + ulga na dziecko za 2 miesiące dla obojga rodziców. Czy dobrze zrobiłem, czy też dziecko już musi wypełnić swój "osobny" PIT ?...
Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole?
1.Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole informując o tym rodziców 3 dni przed ? (Wszyscy mieli umowy do 31.08.2023) 2. W lutym trzeba było zapłacić wyprawkę 250 zł deklarując przy tym że dziecko będzie uczęszczać do przedszkola w roku szkolnym 2023/2024, czy ta wyprawka podlega zwrotowi skoro rok szkolny jeszcze się nie zaczął ? 3. Od 1.09.2022 do tej pory czesne zostało podwyższone dwa razy o łączną kwot...
Obowiązek alimentacyjny ojca powstający przed urodzeniem dziecka.
Partner zostawił mnie w ciąży , teraz mam takie pytanie złożyłam wniosek o ojcostwo i alimenty ale z tego co mi wiadomo mogę się starać od poczęcia czy to jest prawda??...
Unieważnienie testamentu.
Babcia zostawiła testament notarialny. Wszystko przepisała na mnie. Siostra złożyła do sądu wniosek, że kwestionuje testament, bo jej zdaniem babcia była niepoczytalna. Babcia do chwili napisania testamentu nie leczyła się psychiatrycznie. 2 miesiące po napisaniu testamentu, uległa wypadkowi, trafiła pod opiekę mojej mamy, załamała się psychicznie i trzeba było poprosić psychiatrę który wypisał Ketrel. Czy to może mieć wpływ, że sąd unieważni...

Wyszukiwarka