174kpc

Жаль, что сейчас не могу высказаться - тороплюсь на работу. Освобожусь - обязательно выскажу своё мнение.
Офис [url=https://www.avito.ru/tulskaya_oblast/doma_dachi_kottedzhi/prodam/dom-ASgBAgICAkSUA9AQ2AjOWQ]https://www.avito.ru/tulskaya_oblast/doma_dachi_kottedzhi/prodam/dom-ASgBAgICAkSUA9AQ2AjOWQ[/url] в Казани, третий в россии после столицы и питера, уютно расположился в деловом центре «Кремлевская плаза» на Московской улице в самом сердце города.
Angieduede cytuj
15-01-2025

Sugerowane Tematy

Kto jest odpowiedzialny za remont mieszkania komunalnego?
Moja mama posiada mieszkanie komunalne, które z racji jej zdrowia trzeba zdać. Mieszkanie dostała w stanie do remontu. Ściany są zdrapane, pomalowane, nowe oświetlenie, listwy przypodłogowe, karnisze. W tym momencie komunalka żąda wyniesienie wszystkiego(to akurat jest zrozumiałe. Oraz odmalowanie całego mieszkania....
Emerytura dla żony po śmierci męża.
Mam stosunkowo wysoką emeryturę w porównaniu do emerytury mojej żony. Czy po mojej śmieci może ona "przejąć" moją emeryturę i na jakich zasadach - regulacji prawnych. Czy już teraz trzeba coś zrobić, czy też należy zadziałać po moim zejściu z tego padołu i w jaki sposób?...
Rodzice zamierzają podarować mi pewną kwotę pieniędzy na zakup mieszkania. Jak to zrobić żeby było dobrze???
Rodzice zamierzają podarować mi pewną kwotę pieniędzy(oczywiście dużo większa niż graniczne 9k) które przeznaczymy z mężem na wkład własny do mieszkania, które właśnie kupujemy. Jak to zrobić, żeby wszystko było ok? Czy wystarczy jeśli rodzice zrobią przelew na moje prywatne konto z tytułem "darowizna" czy musi być napisane coś jeszcze w tytule przelewu? Wiem, że jako obdarowana do pół roku muszę zgłosić darowizne. Co w przypadku, jeśli...
Pracodawca chce zabrać 5% premii uznaniowej za dzień nieobecny
Witam, mąż jest zatrudniony w prywatnej firmie na podstawie umowy o pracę na czas nieokreślony. Umowa jest oparta o podstawę wynagrodzenia kwotę brutto oraz dodatkowo premia uznaniowa. Umowa jest tak sporządzona, że premia uznaniowa wynosi około 1/3 całej wypłaty. Mąż jest honorowym dawcą krwi od stycznia tego roku. Do tej pory pracodawca nie miał problemu z tym, że pracownik oddaje krew. W ubiegłym tygodniu w piątek odbyło się spotkaknie pracod...

Wyszukiwarka