174kpc

Вы допускаете ошибку. Могу отстоять свою позицию. Пишите мне в PM, пообщаемся.
Customers from USA who own a cryptocurrency that etoro further offers will be able to sell their cryptocurrency on the [url=https://teamesteemmethod.com/10-tips-that-will-change-the-way-you-contests-on-the-primexbt-platform/]https://teamesteemmethod.com/10-tips-that-will-change-the-way-you-contests-on-the-primexbt-platform/[/url] for up to 180 days.
Matthewzef cytuj
23-12-2024

Sugerowane Tematy

Darowizna dla rodziców.
Jak wygląda prawo w Pl? Jeśli dzieci wspomagają rodziców przelewami. Np. rodzic ma 3 dzieci i każde z nich przeleje mu na konto po 100tys. Bo wiem że mama martwi się o 4 dziecko ze jest mało zaradne. Jak Dzieci przeleją rodzicom pieniądze to w sumie rodzic będzie miał 300tys. na koncie, wtedy mama zamieni te pieniądze na funty i prześlę córce, żeby pomóc jej w spłacie kredytu w UK. Czy rodzic będzie musiał zapłacić podatek od darowizny od wła...
Zwrot nadpłaty alimentów.
4 lata temu skończyłem płacić alimenty. Okazało się że płacił o 2 lata za długo bo jego córka miała licencjat i mogła już pracować. To samo stwierdził sąd. Ale sędzina zapytała się go czy chce zwrot tych alimentów. Powiedział że nie. Ale się rozmyślił i chce jednak je odzyskać po 2 latach. Twierdzi że jak do pieniędzy to była pierwsza a teraz nawet nie utrzymuje z nim kontaktu. Czy istnieje taka możliwość....
Nie chce zgodzić się na rozwód.
Witam mam pytanie. Mam ślub kościelny. Ale nie chce się zgodzić na rozwód Co mogę zrobić jak ewentualnie jak dostanę pozew? Żeby tego uniknąć....
Szkoła wystąpiła do Sądu Rodzinnego.
Witam mam pytanie, jeśli szkoła wystąpiła do sądu rodzinnego o nienależycie wykonywaną władzę rodzicielską ponieważ dziecko jest problemowe ( nazywając rzecz po imieniu Pyskate) i sąd nie znalazł przesłanek dla tego wniosku. Uznał że nie widzi tu żadnego argumentu który wskazywała by na winę rodziców. Czy w takim przypadku mogę wystąpić przeciwko szkole o " szykanowanie " mojej rodziny, czy też bezpodstawne pomówienia? Śmiem twierdzić ...

Wyszukiwarka