1-miesięczny okres wypowiedzenia.

Proszę o pomoc. Kiedy zacznie się 3 miesięczny okres wypowiedzenia umowy o pracę na czas nieokreślony, dla osoby zatrudnionej 16.06.21 chodzi mi o to kiedy jest ostatni moment, żeby złożyć wypowiedzenie zachowując 1-miesięczny okres wypowiedzenia.
anonim cytuj
26-03-2024
Czyli składając wypowiedzenie powiedzmy w połowie kwietnia 2024 umowa skończy się 31 maja?

anonim cytuj
26-03-2024
Tak.

anonim cytuj
26-03-2024
Najpóźniej w ostatnim dniu kwietnia 2024, wówczas umowa zakończy się 31 maja 2024. Wypowiedzenie złożone 1 maja już zakończy się 31 sierpnia 2024. Proszę złożyć wypowiedzenie na początku kwietnia aby pracodawca mógł się z nim zapoznać - okres wypowiedzenia i tak skończy się 31 maja.

anonim cytuj
26-03-2024

Sugerowane Tematy

Darowizna mieszkania a późniejszy zachowek.
Chciałabym zaczerpnąć informacji w następującej sprawie. Mój tato chce przepisać na mnie jedno ze swoich mieszkań w którym obecnie mieszkam ja z mężem i dziećmi. Posiada on również drugie mieszkanie (większe) w którym mieszka z moją mamą i moim bratem(37 lat) i to mieszkanie chce zostawić mojemu bratu. Tato chce za życia (a ciężko choruje) zrobić tzw. ,, porządek '' żeby później nie było jakiś nieporozumień. (ja nie bardzo dogaduje się ze swoja...
Dofinansowanie na działalność z PUP a negatywna historia kredytowa.
Dzień dobry, Czy podczas starania się o dofinansowanie pierwszej działalności gospodarczej może mieć wpływ negatywna historia kredytowa? (Mam na myśli brak długów, ale długi które istniały w przeszłości) czy to powód do eliminacji takiego wniosku?...
Kupno mieszkania z rynku wtórnego.
Planuje kupić mieszkanie z rynku wtórnego. Sprzedawca powiedział, że jakiś czas temu spółdzielnia/wspólnota wzięła kredyt na termomodernizację budynku. Mieszkanie jest własnościowe. Czy jest jakieś ryzyko, że w momencie jak spółdzielnia/wspólnota nie będzie wywiązywać się z zobowiązań, będzie w stanie zając moje mieszkanie? Jakie ryzyko dla mnie niesie ze sobą taki kredyt?...
Czy mogę wnioskować o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r
Witam, Z racji tego, że przebywam na urlopie macierzyńskim posiadam sporo zaległego urlopu, mianowicie: 5 dni - 2019r, 20 dni -2020r, 20dni -2021r, I bieżący: 20 dni -2022r I teraz moje pytanie skierowane do Was, Urlop macierzyński kończy mi się 11.12.2022r czyli przełom roku. Czy mogę złożyć wniosek o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r skoro od stycznia naliczy mi się kolejne 20 dni ? Czy pracodawca ma prawo odmówić mi...

Wyszukiwarka