Dofinansowanie na działalność z PUP a negatywna historia kredytowa.

Dzień dobry,
Czy podczas starania się o dofinansowanie pierwszej działalności gospodarczej może mieć wpływ negatywna historia kredytowa? (Mam na myśli brak długów, ale długi które istniały w przeszłości) czy to powód do eliminacji takiego wniosku?
anonim cytuj
24-08-2023
To nie powinno mieć wpływu. Co innego, jeżeli wcześniej uzyskałeś już jakąś inną dotację, np. z jakiegoś programu unijnego.

anonim cytuj
24-08-2023
To nie powinno mieć wpływu. Co innego, jeżeli wcześniej uzyskałeś już jakąś inną dotację, np. z jakiegoś programu unijnego.

Okej, bo szukając w internecie znajduje odpowiedzi, ze ma to wpływ ponieważ NIE MOŻNA POSIADAĆ ZADŁUŻENIA z umowy cywilnoprawnej. Ale nie ma nic na temat tego, co w momencie gdy owe zadłużenie zostanie spłacone.
Ściągnij regulamin ws. uzyskania dotacji ze strony internetowej wybranego PUP.
Tam będziesz miał wszystko wyjaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości zadzwoń do PUP i dopytaj. Pamiętaj, że każdy urząd pracy może mieć własne zasady przyznawania dotacji, także nie ma co się sugerować zbytnio wpisami w internecie.

anonim cytuj
24-08-2023

Sugerowane Tematy

Sprawa przeciwko prokuraturze w sprawie niedopełnienia obowiązków.
Czy mogę wnieść sprawę przeciwko prokuraturze albo sądowi? W 2018 został mąż oszukany i mimo zapłaty nie otrzymaliśmy pustaków i stali na budowę domu. Ok 25 tys. Sprawa toczy się kilka lat bez żadnych efektów. Winni mataczyli, sprzedawali majątek a nas straszyli. Prokuratura przekazała sprawę do sądu a Ci nawet nie wiedzą dlaczego. Moje pytanie brzmi czy można sprawdzić jakoś czy prokuratura albo sąd dokonali wszystkich niezbędnych kroków alby uz...
Wynajem mieszkania, a podwyżki czynszu.
Chcę wynająć mieszkanie w mieście, to że za wynajem i czynsz do spółdzielni zapłacę to wiem. Pani poprosiła o poświadczenie z rodziny z aktem własności na dom. Że w razie jakichkolwiek problemów dana osoba przygarnie mnie pod dach. Pytanie moje jest następujące: czy pod pisaniu wynajmu mieszkania pani będzie mogła podwyższać mi wynajem co pół roku? Nie znam się na przepisach mieszkaniowo-wynajmujących, ale nie pokoi mnie to....
Wyjazd dziecka za granice bez zgody drugiego rodzica
Na wstępie, oboje z byłym partnerem mamy pełne prawa do dziecka. A więc tak, chce zabrać dziecko na 2/3 dniową wycieczkę za granicę . Czy obowiązkowo potrzebuje pisemnej zgody ojca? Czy może wystarczy dokładne poinformowanie o miejscu przebywania i długości pobytu? Ojciec lubi dla czystej zasady zrobić po złości I obawiam się że nie wyrazi zgody nawet na tak krótki wyjazd, a jest on dla nas dość ważny....
Dom za opiekę nad bliską osobą.
Witam wszystkich którzy czytają ten post. Mianowicie sytuacja wygląda następująco. Mamy z żoną przepisany dom od jej Mamy. Warunkiem przepisania była dożywotnia opieka nad nią i miejsce w domu dla jej syna (40l).I to on jest całym problemem gdyż przy domu absolutnie nie pomaga nic, ma wiecznie pretensje, obmawia nas do wszystkich ludzi z którymi trzyma kontakt powodując zniesławienie. Oczywiście lubi alkohol i używki pod wpływem których jest na...

Wyszukiwarka