potracenie (wystraszenie) rowerzysty

Witam mam pytanie.Wczoraj wyjeżdżając z parkingu potracilam a w sumie wystraszyłam rowerzystę na ścieżce rowerowej który się przewrócił.Po tym jak wstał zaczal krzyczeć że chce 200 zl inaczej zadzoanj na policję.Gdy powiedziałam że mam przy sobie tylko 50 zł odpowiedział że to za mało.Wiec powiedziałam mu że jadę do bankomatu wypłacić pieniążki.Gdy wróciłam jego już nie było.Dodoam że całe zajście i rozmowę mam nagrana na wideorejestratorze.Teraz moje pytanie,co mi grozi? Czy powinnam pójść na komosutariat i sama zgłosić to zdarzenie?
anonim cytuj
25-09-2020
Jeśli nie było potrącenia zostawić sprawę, ale zachować ten urywek wyjazdu z parkingu w razie w jakby przyszło wezwanie z komisariatu w co wątpię bo nie ma Pani danych

anonim cytuj
25-09-2020
to też bardzo ciekawe, że od razu po tym zdarzeniu "ofiara" chciała konkretną kwotę pieniędzy. Równie dobrze to mogła być "ustawka" ze strony tego rowerzysty w celu wymuszenia pieniędzy, bo zdarzają się takie przypadki

anonim cytuj
25-09-2020
na nagraniu nie widać żebym go uderzyła na aucie nie ma śladu. Wygladalo na to że przeleciał przez kierownice w chwili hamowania

anonim cytuj
25-09-2020
jeśli w wyniku pani wymuszenia pierwszeństwa rowerzysta zahamował i przeleciał przez kierownicę a nie było potrącenia również pani jest sprawcą tego zdarzenia. rowerzyści też mają często kamery na kasku w związku z tym może mieć pani numer rejestracyjny.

anonim cytuj
25-09-2020

Sugerowane Tematy

spis powszechny
Znajomy nie spisał się w powszechnym spisie. Nie dzwonił do niego rachmistrz, więc nie odmówił bezpośrednio. Dzisiaj próbował naprawić swój błąd, ale nie ma opcji aby spisać się po terminie. Czy ma jakies opcje żeby uniknąć kary?...
Upadłość konsumencka, a rozwiązanie umowy o pracę.
Dzień dobry, Czy ogłoszenie upadłości konsumenckiej przez Pracownika banku może być powodem do rozwiązania umowy o pracę na czas nieokreślony? Dodatkową zmianną jest fakt, że Pracownik posiada w banku swojego Pracodawcy kredyt konsumencki, a więc Pracodawca jest jednym z wierzycieli. Nie jest to natomiast kredyt pracowniczy, Pracownik jest po prostu Klientem banku, w którym pracuje....
Czy można podważyć opinię biegłego sądowego w prokuraturze ?
Witam. Sytuacja jest taka. Jestem pokrzywdzony. Prokurator umorzył postępowanie ale mój adwokat wniósł zażalenie. Sprawa trafi do sądu. W międzyczasie wczytałem się w opinię biegłego sądowego w aktach sprawy i się z nią nie zgadzam. Czy w takiej sytuacji nie mogę złożyć na nią skargi bo już po zażaleniu - czy jednak mogę ją dosłać do sądu po przyjęciu akt postepowania po zażaleniu?...
Zrzeknięcie się nieswojego mieszkania.
Witam, zacznę od tego, że mieszkałem ( nie będąc tam nigdy zameldowany) z niepełnosprawnym ojcem, ponieważ się nim opiekowałem. Ojciec zmarł, ja zrzekłem się spadku a teraz dostaje telefony z gminy żeby się zrzec mieszkania po ojcu ( nie przebywam w tym mieszkaniu i zaznaczę jeszcze raz że nigdy nie byłem tam zameldowany). Gmina mówi, że dług mi rośnie. Jakim sposobem? Czy to legalne ze strony gminy? Mieszkanie było socjalne i nie było własnością...

Wyszukiwarka