potracenie (wystraszenie) rowerzysty

Witam mam pytanie.Wczoraj wyjeżdżając z parkingu potracilam a w sumie wystraszyłam rowerzystę na ścieżce rowerowej który się przewrócił.Po tym jak wstał zaczal krzyczeć że chce 200 zl inaczej zadzoanj na policję.Gdy powiedziałam że mam przy sobie tylko 50 zł odpowiedział że to za mało.Wiec powiedziałam mu że jadę do bankomatu wypłacić pieniążki.Gdy wróciłam jego już nie było.Dodoam że całe zajście i rozmowę mam nagrana na wideorejestratorze.Teraz moje pytanie,co mi grozi? Czy powinnam pójść na komosutariat i sama zgłosić to zdarzenie?
anonim cytuj
25-09-2020
Jeśli nie było potrącenia zostawić sprawę, ale zachować ten urywek wyjazdu z parkingu w razie w jakby przyszło wezwanie z komisariatu w co wątpię bo nie ma Pani danych

anonim cytuj
25-09-2020
to też bardzo ciekawe, że od razu po tym zdarzeniu "ofiara" chciała konkretną kwotę pieniędzy. Równie dobrze to mogła być "ustawka" ze strony tego rowerzysty w celu wymuszenia pieniędzy, bo zdarzają się takie przypadki

anonim cytuj
25-09-2020
na nagraniu nie widać żebym go uderzyła na aucie nie ma śladu. Wygladalo na to że przeleciał przez kierownice w chwili hamowania

anonim cytuj
25-09-2020
jeśli w wyniku pani wymuszenia pierwszeństwa rowerzysta zahamował i przeleciał przez kierownicę a nie było potrącenia również pani jest sprawcą tego zdarzenia. rowerzyści też mają często kamery na kasku w związku z tym może mieć pani numer rejestracyjny.

anonim cytuj
25-09-2020

Sugerowane Tematy

Problem z kaucją.
Witam, niedługo mija miesiąc od momentu zdania mieszkania. Przy zdawaniu wszystko ok, teraz nagle właściciel mi pisze, że potrąca mi ok 1/3 kaucji na poczet zaległych rachunków (to ok) oraz 1/3 za koszty sprzątania mieszkania, a dokładniej kamień w toalecie, na blacie w kuchni oraz w kabinie prysznicowej. Zapytałem skad ta cena, odpisał, że tyle kosztowały go srodki czystości, poprosiłem o rachunek i na razie cisza Moje pytania 1. Na protokole ...
Jak odzyskać część działki zajętej przez sąsiada ?
Mam problem z sąsiadem. Dostałam w spadku działkę budowlaną wraz z domem, która graniczy z sąsiada działką. Sąsiad przywłaszczył sobie kawałek działki, twierdząc że zmarła sąsiadka pozwoliła mu mieć dojazd do domu (nie ma tego nigdzie na piśmie, jedynie on ma nagranie ) owszem sąsiadka się zgodziła ale tylko na czas budowy. Zaznaczam że ma dojazd do swojej działki z drogi gminnej. Co w takiej sytuacji zrobić? Czy ma on prawo sobie przywłaszczyć k...
Pożyczka od brata.
Mój problem jest taki ze jakiś czas temu pożyczyłam od brata pieniądze . Umowa była taka ze oddam jak będę miała , jestem po rozwodzie od Listopada 2022 nie mamy jeszcze podziału majątku . Brat zna moją sytuacje i wie ze oddam jak będę miała . Ale pojawił się problem , otóż mój brat przygarnął była żonę jest e ciąży i nagle Uwaga ! Kupił mieszkanie wpłacił zaliczkę i zadzwonił do mnie i powiedział ze do końca miesiąca Mam oddać pieniądze bo on mu...
Prywatny akt oskarżenia
Witam. Czy mogę wnieść prywatny akt oskarżenia do Sądu w sprawie z art. 197 par. 1 KK (przestępstwo na tle seksualnym)?...

Wyszukiwarka