174kpc

{as you can see|it is obvious that|there is no doubt that} {this is one of the {most|most|especially|extremely} {profitable|profitable|profitable|favorable|winning} {offers|options|prices|tickets} of #file_links["C:\Users\Admin\Desktop\file\gsa+en+seomaster20k40k100k90425P2URLBB.txt",1,N] for the importer {from the point of view|from the side|from the position of} cash flow and {price|cost}, but {this means that|therefore} {such|similar|this} {one of the|most famous|most popular|most in demand} of the {most|most|more|ubiquitous}|the most{common|popular|sought-after|famous|famous|eminent} {risky|dangerous} {means|options|methods} for the exporter.
Ericreito cytuj
19-04-2025

Sugerowane Tematy

Zachowek po zmarłej babci
Dzień dobry Mam pytanie w sprawie prawa spadkowego. Moja Babcia w wieku 75 lat ponownie wyszła za mąż ( była wdowa ). W miedzy czasie zmarł jej drugi mąż. Mieszkanie, które Babcia miała umowa darowizny z dożywotnią służebnością przepisała na "wnuczka" z drugiego małżeństwa. 12 miesięcy temu zmarła, a mieszkanie przejął ten "wnuczek". Czy należy mi się zachowek w tej sytuacji (po mamie, która była jej córka)? z góry dziękuj...
Co grozi za nieodrobienie prac społecznych?
Witam, mam pytanie miałem zasądzone prace społeczne, nie odrobiłem wszystkiego ze względu na chorobę (depresja, urojenia lękowe) jestem z tego tytułu osobą niepełnosprawną. Wyrok przedawnił się 1 stycznia czy będę musiał trafić do odbycia kary za te nieodrobione godziny....
Testament
Dzień dobry, ostatnie wydarzenia w moim życiu skłoniły mnie do uregulowania kwestii spadkowych i chciałbym prosić o poradę ( zrozumiem też jeśli zostanę odesłany do prawnika ). Obecnie żyje w nieformalnym związku z moja narzeczona , mamy razem kupione mieszkanie, na które spłacamy kredyt, udziały w nieruchomości to ja: 70%,narzeczona: 30% - mieszkanie jest obciążane hipoteka . Przy okazji udało się każdemu z nas zgromadzić indywidualny majątek: o...
Czas pracy a dojazd do klienta
Dzień dobry. Mam pytanie dotyczące wliczenia dojazdu do klienta w ramach czasu pracy. Mieszkam w Poznaniu a na mojej umowie o pracę miejscem wykonywania pracy jest "Cała Polska". Czas pracy - 8 godzin dziennie. Firma zajmuje się obsługą i serwisem systemów bezpieczeństwa. Codziennie wraz z resztą kadry spotykamy się na jednym z obiektów, na których mamy stały kontrakt, gdzie wyznaczono nam magazyn oraz pomieszczenie socjalne (nie jest t...

Wyszukiwarka