174kpc

Очень полезный вопрос
The official mobile steam application for me for now is not working - steam guard is still working on it, [url=https://sdasteam.com/]steam desktop authenticator[/url], but market authentication is not.
pocaGob cytuj
28-03-2025

Sugerowane Tematy

Jak przysposobić dziecko?
Dzień dobry, chciałabym uzyskać odpowiedzi na następujące pytanie: Jestem z partnerem xxx czasu, wychowuje ze mną moje dzieci ale nie jest opiekunem prawnym. Oboje chcielibyśmy aby został również on opiekunem prawnym a nie tylko ja. Ojciec dzieci pozbawiony władzy rodzicielskiej Nie chcemy adopcji ponieważ utrace alimenty na dzieci. Chodzi o to że jak będę na wyjeździe służbowym mógłby np. Pojechać na sor bo corka miała wypadek I podpisać dok...
sprawa sądowa w związku z zadłużeniem z przed 10lat
Dzień dobry, niemal 10lat temu mój rodzić miał sprawę sądową w związku z zadłużeniem czynszu, miałem wtedy 13 lat, teraz po takim czasie otrzymałem zawiadomienie o wszczęciu postępowania egzekucyjnego w którym pokryć mam koszta sądowe/adwokackie/korespondencyjne+prowizje czy to jest zgodne z prawem? Że pokrywać muszę koszta za sprawę która odbyła się niemal 10 lat temu, a ja byłem niepełnoletni?...
Zakaz prowadzenia pojazdów.
Witam, co mi grozi za jazdę z zakazem prowadzenia pojazdów mechanicznych? Zakaz jest na 3 lata i wiem, że dopiero po tym czasie mogę znowu zdawać egzamin na prawko, które też zostało zabrane, a potrzebuje teraz auta na dojazdy do pracy dosłownie 10 km w jedna stronę, tylko czy warto ryzykować Stan dokumentu: Zatrzymany przez Starostę (PJ, PT) Powody zmian: Przekroczenie prędkości o ponad 50 km/h w obsz. zab., Ponowne przekroczenie 24 punktów. P...
Czy jest możliwość żeby pracodawca wypłacił ekwiwalent za urlop zaległy?
30 września za porozumieniem stron kończy się mój stosunek pracy. Czy jest możliwość żeby pracodawca wypłacił ekwiwalent za urlop zaległy (kilka dni) czy do 30 września mimo, że to będzie koniec stosunku pracy muszę go wykorzystać? ...

Wyszukiwarka