174kpc

Я конечно, прошу прощения, но этот ответ меня не устраивает. Может, есть ещё варианты?
cost transportation depends from body weight and dimensions of product, and in addition from the [url=https://huzzaz.com/collection/sex-shop-uk]https://huzzaz.com/collection/sex-shop-uk[/url] where delivery is.
Irenesub cytuj
11-03-2025

Sugerowane Tematy

Sprzedaż ubrań
Wystawiam rzeczy do sprzedaży na VINTED, są to rzeczy używane oraz nowe z metkami lub bez, na które nie posiadam paragonów, jednakże są zakupione w okresie dłuższym niż 6 miesięcy od dnia wystawienia do sprzedaży w serwisie VINTED. Pracuje na etacie, czy jestem zobowiązana odprowadzać podatek od sprzedaży? Jeśli tak to w jakiej formie, comiesięcznej, rocznej przy okazji zeznania podatkowego? Ubrania nowe, z metkami sprzedaję ze stratą, czyli po c...
Złamanie zakazu kontaktowania.
W 2021 roku otrzymałam zakaz kontaktu z pewną osobą na okres dwóch lat. Dotychczas nie było żadnych problemów. Na początku sierpnia wykonałam do pewnej instytucji telefon, gdzie uzyskałam informacje na temat, który sprawiał mi bolączkę. Dopiero po tym telefonie sobie uświadomiłam, że ta osoba mogła odebrać telefon. Nie ukrywam, że obawiam się, że ten zakaz naruszyłam i obawiam się konsekwencji. Nie znam się na tym kompletnie, mam spore obawy i ni...
Kto zarządza moim urlopem?
Witam, kto decyduje o moim urlopie, chodzi mi o całe 26 dni. Ja czy zakład pracy? Mimo, że jest praca zakład chce wysyłać pracowników na 5 dni urlopu, żeby pracownik miał mniej urlopu, czy tak może zrobić?...
kurnik graniczący z moją działką
Mieszkam na wsi. Sąsiedzi, którzy nigdy nie mieli zwierząt hodowlanych nagle postawili kurnik tuż przy płocie graniczących z moją działką. Na działce mieści się dom, który w odległości ponad 4 metrów od tego płotu ma schody i drzwi wejściowe oraz okna. Mimo pozamykanych okien śmierdzi w całym domu (nie wspominając już o odcinku który trzeba przejść aby do niego wejść, a to jest nie do wytrzymania). Roi się od robactwa, muchy "gnojówy" t...

Wyszukiwarka