174kpc

Прошу прощения, что вмешался... У меня похожая ситуация. Пишите здесь или в PM.
With twinmotion for Revit, Autodesk users can easily bring their projects into everyday and create high-quality visualizations in fast interactive creative process [url=https://pdl.indrap.org/forums/topic/windows-office-server-scontati-fino-al-70/]https://pdl.indrap.org/forums/topic/windows-office-server-scontati-fino-al-70/[/url].
Brianvap cytuj
12-02-2025

Sugerowane Tematy

Procedura wymeldowania.
Witam jestem z partnerem od 13 lat. 7 lat temu kupiliśmy dom który jest na mnie. Był kupiony za gotówkę, dobrałam tylko kredyt na siebie około 20 000 na drobny remont. Nie mamy ślubu, mamy wspólną córkę. Sytuacja wygląda tak, że obecnie rozstaliśmy się z partnerem ale jest zameldowany w tym domu. Chciałam go wymeldować ale dostałam informację że musi to zrobić sam. Co mogę dalej zrobić w takiej sytuacji?...
Narzędzia wpisane na stan pracownika.
Dzień Dobry, mam pytanie: skąd się bierze idea, praktyka wpisania narzędzi na stan pracownikowi (np. przełożony mówi mi, że "będzie pan miał wpisaną wiertarkę szlifierkę na stanie, tylko tutaj podpisać")? Czy mogę odmówić przyjęcia na stan narzędzi/urządzeń ? Czy przełożony może mi zapisać na stanie narzędzia/urządzenia bez mojej zgody/wiedzy? czy środki ochrony osobistej np ochronniki słuch, maski przeciwpyłowe... też mogą być wpi...
Testament
Witam. Proszę o informację jeśli ktoś się orientuję jaki jest koszt spisania testamentu u notariusza. Co jeśli umrę a nie mam męża-żony ani dzieci, kto "przejmuje" moje np. mieszkanie, które jest moją własnością, ewentualne kredyty, auto, bez spisania testamentu....
Kontakt ojca z córką
Witam. Corka ma ustalone kontakty z ojcem na sali zabaw 3 razy w miesiacu i przy odpowiedniej pogodzie moze zabierac ja na spacer. Corka nie widziala swojego ojca 2 lata gdyz siedzial w wiezieniu za grozby do mnie i ma rowniez zakaz zblizania sie do mnie.corka nie chce isc do ojca a sala zabaw jest zamknieta z powodu pandemi. Moje pytanie, czy cos mi grozi jesli nie dowoze corki na widzenia gdyz sala zabaw jest zamknieta a corka nie chce isc?...

Wyszukiwarka