Kontakt ojca z córką

Witam.
Corka ma ustalone kontakty z ojcem na sali zabaw 3 razy w miesiacu i przy odpowiedniej pogodzie moze zabierac ja na spacer. Corka nie widziala swojego ojca 2 lata gdyz siedzial w wiezieniu za grozby do mnie i ma rowniez zakaz zblizania sie do mnie.corka nie chce isc do ojca a sala zabaw jest zamknieta z powodu pandemi.
Moje pytanie, czy cos mi grozi jesli nie dowoze corki na widzenia gdyz sala zabaw jest zamknieta a corka nie chce isc?
anonim cytuj
03-12-2020
Jeśli macie państwo ustalone kontakty przez Sąd , a sądząc po poście że tak. Ojciec dziecka , w razie nie realizowania przez panią kontaktów ,ma prawo wniesc wniosek o pani ukaranie .

anonim cytuj
03-12-2020
nawet jesli sala zabaw jest zamknieta?

anonim cytuj
03-12-2020
Można iśc na jakiś kompromis... Można się w inny sposób dogadać. A jeśli nie można, to trZeba złożyć wniosek do sądu o zmianę kontaktów ale do czasu nowego postanowienia ,obecne trzeba realizować.

anonim cytuj
03-12-2020
Pytanie było czy coś pani grozi . Tak więc powiem pani tak, grozi pani sprawa o nie przestrzeganie ugody bądź postanowienia. Może pani zostać ukarana np. finansowo.

anonim cytuj
03-12-2020
Jeżeli macie państwo ustalone kontakty tylko i wyłącznie na sali zabaw to w tej chwili nie mogą one być realizowane z wiadomych przyczyn zależy jaki ma pani postanowienie.

anonim cytuj
03-12-2020
mamy na konkretnej sali zabaw w wyroku, nawet nazwa sali wpisana

anonim cytuj
03-12-2020
To jeżeli tak pani ma i w tej chwili są zamknięte to nie musi się pani martwić z wiadomych powodów sale są zamknięte i kontakty nie mogą być realizowane nic pani nie grozi

anonim cytuj
03-12-2020
Czyżby? Przy odpowiedniej pogodzie ojciec może zabierać dziecko na spacer .

anonim cytuj
03-12-2020
Ja tu odniosłam się do sali zabaw jeżeli chodzi o kontakty jeżeli chodzi o spacer to już tu kwestia porozumienia

anonim cytuj
03-12-2020
Jednym z obowiązków rodzica sprawującego bezpośrednią opiekę nad dzieckiem jest przygotowanie go do spotkania z drugim rodzicem. Dotyczy to np. odpowiedniego ubrania ale także psychicznego przygotowania dziecka. Dlatego, dla dobra dziecka, powinna pani zrobić wszystko, żeby dziecko spotkało się z ojcem. Jeśli plac zabaw jest zamknięty, to wykorzystać ten czas na spacer.

anonim cytuj
03-12-2020

Sugerowane Tematy

Oskarżony o kradzież.
Pracowałem prawie 3 lata na stacji paliw. Niedawno szefowa oskarżyła mnie i zmiennika o kradzież pieniędzy. Nasza kradzież miała polegać na tym że z faktur które zostały wystawione dla klientów po pewnym czasie były poprawiane niby przez nas tak aby kasą nie trafiała do kasy kasjerów a kasy głównej ( każda transakcja trafia do lasy kasjerów a kasa główna to wszystko co wypłacaliśmy szefowej) oskarżyła nas że te pieniądze zabraliśmy my. Te faktur...
Dług ZUS po zmarłym a spadkobiercy.
W skrócie, ja i 6 innych osób nie odrzuciliśmy spadku (ja z głupoty) po nieznanym mi nawet Wujku. Wujek zmarł w grudniu 2016r, sprawa spadkowa miała miejsce w maju 2023. Teraz z ZUSu przychodzą mi upomnienia o zapłacenie zaległych składek z 2 czy 3 miesięcy z lat 2008 i 2009. Czy tutaj nie mamy do czynienia z przedawnieniem? Czy ZUS może zrobić mi windykacje komorniczą? Pisać do nich pismo?...
Spadek po mamie. Co mogę zrobić by bratowa zaprzestała rozdawnictwa?
Zmarła mama ,z bratem jestem skłócona, wniosek o spadek został złożony, sprawa koniec września. Tymczasem bratowa rozdaje rzeczy po mojej mamie po rodzinie i znajomych. Co mogę zrobić by bratowa zaprzestała rozdawnictwa ,bo zanim dojdzie do sprawy nic nie zostanie....
Oszustwo kredytowe.
Zostałam zmanipulowana telefonami i zaciągnęłam duży kredyt, wpłaciłam go na konto podane przez oszustów.. pieniądze straciłam jest jakaś szansa żeby walczyć miał może ktoś podobną sytuację i porozmawia ze mną co robić dalej....

Wyszukiwarka