174kpc

Они требуют сообщить личные данные, [url=https://tellcall.ru/virtualnyy-nomer-telefona-turcii-90-udobstvo-i-vozmozhnosti-ot-did-virtual-numbers.html]аренда турецкого номера[/url] помогающие преступным способом взять необходимую сумму. Нередко номера иностранных операторов оформляются для регистрации в редких соцсетях, попавших под санкции.
Mikepound cytuj
17-01-2025

Sugerowane Tematy

Co zrobić gdy wycena szkody jest za niska?
Pan wjechał w mój samochód. Wina tego mężczyzny. Ubezpieczyciel wyliczył szkodę na 600 zł, zaproponował 1 000 zł Byłam w 3 warsztatach i każdy "startuje" z naprawą od 2 500 tyś. Niby szkoda mała bo 3 elementy porysowane, ale jak tłumaczą każdy trzeba zdjąć, zrobić, założyć. Takie koszta i już. Zgodzę się na zaproponowaną kwotę przez ubezpieczyciela to nie starczy mi na zrobienia szkody. Jak do tego podejść? Co zrobić?...
Wynajem domu bez zgody współwłaściciela.
Witam, Mam problem, ponieważ mąż bez mojej zgody wynajął dom. Widziałam umowę i uważam, że jest ona nieważna, bo ja jestem współwłaścicielem, a nie wyraziłam zgody. Mamy rozdzielność majątkową, ale nie chcę współuczestniczyć w przestępstwie. Komu powinnam zgłosić?...
Sąsiad prawdopodobnie wykonuję działalność na balkonie w bloku
W Bloku mieszkalnym (Warszawa) sąsiad na balkonie w ciągu dnia tnie metalowe i drewniane konstrukcje. Jest straszny halas. Najprawdopodobniej wykonuje działalność w mieszkaniu. Działalność ma prawdopodobnie zarejestrowaną w swoim mieszkaniu. W zeszłym roku tłumaczył się sąsiadom uciążliwym remontem.. Gdzie można zgłosić uciążliwe działania sąsiada i jakimi przepisami się podeprzeć....
Zwolnienie lekarskie.
Witam, jeżeli mam zwolnienie lekarskie wypadkowe od dnia 11.08 do 30.09, i mam umówioną wizytę dopiero na 11.09, a lekarz chirurg może wystawić takie zwolnienie tylko 3 dni wstecz, to czy zwolnienie wypadkowe jest traktowane tak jak przepracowane 33 czy tam 30 dni w pracy i mogę np. wziąć zwykłe zwolnienie od jakiegoś lekarza na okres do 11.09?...

Wyszukiwarka