Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Uznanie za bezskuteczną umowę darowizny.
Witam, mam pytanie, odnośnie wyroku sądu, który uznał za bezskuteczną umowę darowizny, ponieważ udowodniono, że mój tato specjalnie przepisał na mnie nieruchomość, by uciec od zajęcia komorniczego domu (ma długi). Czy uznanie umowy darowizny za bezskuteczną oznacza unieważnienie tej umowy i ja nigdy tak naprawdę nie miałam na siebie tego domu, czyli nigdy nie byłam właścicielem?...
uregulowanie kontaktów z dzieckiem
Witam, dostałam pismo z Sądu o niejawnym posiedzeniu i rozpatrzeniu sytuacji na czas rozprawy. Z tymczasowego postanowienia Sądu wynika, iż ojciec mojego dziecka może się z nim spotykać dwa razy w tygodniu w miejscu naszego zamieszkania, tutaj mam pytanie; czy jeżeli wiem, że ojciec dziecka regularnie przyjmuje narkotyki i uważam, że tym samym stwarza niebezpieczeństwo dla dziecka, czy za każdym razem, gdy przyjeżdża mogę go prosić o wykonanie te...
Zadłużony lokator.
Mój były lokator jest mi dłużny pieniądze, wyprowadził się z mieszkania 1.5 roku temu mieszkał prawie 2 lata. Wydaje mi się ze ma problem z alkoholem ponieważ jak z nim rozmawiałam parokrotnie to miałam wrażenie ze był nietrzeźwy (były to godzinny ranne). Parę razy zdeklarował się ze ureguluje zadłużenie a później nic. Widzę ze zablokował mnie wszędzie I zmienił nr tel. Czy ja mogę cokolwiek zrobić. Aby odzyskać pieniądze?...
Naprawa po uznaniu reklamcji.
Dzień dobry, zareklamowałem zegarek z tytułu niezgodności towaru z umową i oczekiwałem zwrotu środków. Zegarka trafił do autoryzowanego serwisu.13 dnia otrzymałem informację że zostanie naprawiony. Ile dni sprzedawca/serwis ma na naprawę zegarka? Czy jeśli po 14 dniach zegarka nie będzie w sklepie mogę oczekiwać zwrotu środków?...

Wyszukiwarka