Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Uchylenie obowiązku alimentacyjnego na dorosłe dzieci.
Chce złożyć wnioski o uchylenie obowiązku alimentacyjnego na dorosłe dzieci które dawno się usamodzielniły. I tu mam problem gdzie taki wniosek składać, w miejscu mojego zamieszkania czy do sądu, który wydawał postanowienia. I tu kolejny problem, bo sądy już nie istnieją, te które wydawały postanowieniem problem jest z ustaleniem akt spraw. Czy jak złoże wniosek o uchylenie do sądu rejonowego w miejscu mojego zamieszkania, to będzie to rozpatryw...
W jaki sposób ponaglić firmę ubezpieczeniową o wypłacenie pieniędzy?
Witam. W jaki sposób ponaglić firmę ubezpieczeniową o wypłacenie pieniędzy (chodzi o ubezpieczenie na życie)? Mąż zachorował pod koniec lipca, od sierpnia dokumenty złożone u Ubezpieczyciela (potwierdzenie na e-mail). Firma cały czas twierdzi ze brakuję im czegoś. Gdzie i jakie dokumenty mam złożyć żeby to przyspieszyć?...
Współwłasność budynku gospodarczego.
Mam budynek gospodarczy (stodoła), przez który mniej więcej w połowie przebiega granica działek. Jedna działka jest moja, druga to współwłasność z siostrą. Czy siostra jako współwłaściciel tej drugiej działki jest także współwłaścicielem budynku gospodarczego?? Jeśli tak to w jakiej części??...
Czy mogę zwrócić towar do 30dni bez podawania przyczyny jeżeli wcześniej była podana informacja że zwrotów nie przyjmują?
Witam, proszę o podpowiedź jak wygląda sytuacja zwrotu towaru w znanym sklepie Auchan. Mogę zwrócić towar (bizuteria?) Do 30dni bez podawania przyczyny? Była karteczka 'prosimy o przemyślane zakupy ponieważ zwrotów nie przyjmujemy' ale czy faktycznie nie mogę zwrócić? Z góry dziękuję za odpowiedź ...

Wyszukiwarka