Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Czy można podważyć opinię biegłego sądowego w prokuraturze ?
Witam. Sytuacja jest taka. Jestem pokrzywdzony. Prokurator umorzył postępowanie ale mój adwokat wniósł zażalenie. Sprawa trafi do sądu. W międzyczasie wczytałem się w opinię biegłego sądowego w aktach sprawy i się z nią nie zgadzam. Czy w takiej sytuacji nie mogę złożyć na nią skargi bo już po zażaleniu - czy jednak mogę ją dosłać do sądu po przyjęciu akt postepowania po zażaleniu?...
Rozliczenie PIT.
Witam serdecznie, proszę o poradę dotyczącą rozliczenia pit a mianowicie od półtora roku nie jestem razem z mężem, nie jesteśmy razem i on płaci mi alimenty na dwójkę dzieci, on w tym roku rozliczył się wspólnie ze mną, ja nie pracuję i przez przypadek się o tym dowiedziałam. Moje pytanie czy to rozliczenie jest zgodne z prawem, skoro nie mieszkamy i nie żyjemy razem?...
Mieszkanie z licytacji komorniczej.
Witam, jakiś czas temu wylicytowałam mieszkanie na licytacji komorniczej. Po wygranej licytacji dłużnicy zapytali się mnie czy mogli by to mieszkanie wynajmować (są to starsze, schorowane osoby, a ja aktualnie mieszkam za granicą, więc mieszkanie jest zakupione póki co jako inwestycja). Zgodziłam się na to i zostało to zapisane w protokole. Aktualnie 2 tygodnie temu zapłaciłam za mieszkanie i czekam na pismo w sprawie przysądzenia własności, aby...
Czy będąc zatrudnionym ale na urlopie można zatrudnić się u drugiego pracodawcy??
Czy będąc na urlopie płatnym przed końcem umowy , można na urlopie iść do innego pracodawcy i pracować u niego oraz podpisać umowę nowa w czasie trwania mojej jeszcze umowy z innym pracodawca?...

Wyszukiwarka