Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Alimenty na byłą żonę.
Witam. Dostałem rozwód bez orzekania o winie. Alimenty po 800 zł na dziecko i opiekę naprzemienna tydzień w tydzien. Trójka dzieci. Do tego ex małżonka dostała 400 zł alimentów na 5 lat bo nigdy nie pracowala i sąd powiedział że trzeba ją wesprzeć aby rozpoczęła karierę. Chce poznać waszą opinię na ten temat. Dodam że ex się z kimś spotyka od pół roku. Nasz rozwód trwał dwa lata. Mieszkamy w tej samej miejscowości. Ona ma 32 lata. Ja mam 39 la...
Będąc w małżeństwie, mąż od rodziców swoich dostał pewną kwotę pieniędzy. Czy ja jako żona powinnam o tym wiedzieć?
Witam, będąc w małżeństwie, mąż od rodziców swoich dostał pewną kwotę pieniędzy. Męża mama powiedziała mi w luźnej rozmowie ze mąż dostał pieniądze na naszą rocznicę ślubu, po rozmowie z mężem wychodzi że on nie wiedział że to na rocznicę ślubu, jego rodzice mu tak nie powiedzieli. Sam nie wiedział dlaczego i z jakiego powodu dali mu pieniądze. Pytal się ale dostał wymijającą odpowiedź, przynajmniej tak mi to opowiadał. Teraz nie wiemy dla kogo ...
Jak uniknąć płacenia alimentów na nie swoje dziecko?
Czy mam obowiązek łożenia alimentów na syna mojej żony z poprzedniego związku, po tym jak porzuciła mnie dla innego faceta? Nie adoptowałem tego dziecka, nie przysposobiłem, nie ma mojego nazwiska....
Jak długo jest się ubezpieczonym po urlopie macierzyńskim?
Witam. Skończył mi się urlop macierzyński (1 rok), umowę miałam do dnia porodu czyli zasiłek wypłacał mi ZUS. Czy ja musze złożyć jakiś dokument w ZUSIE, żeby być ubezpieczoną czy pracodawca mnie rejestrując wystarczy? Poproszę o pomoc....

Wyszukiwarka