Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
Moje mieszkanie zostało wciągnięte do egzekucji komorniczej, mimo to że nie jestem dłużnikiem. Ale pytanie brzmi, gdzie zgłosić nieuczciwą pracę rzeczoznawcy, który to samo mieszkanie dwa lata temu wycenił na wiele drożej dla innych celów a teraz dla komornika wiele taniej, mimo że generalnie ceny nieruchomości poszły tak znacząco w górę? Komornik nie wziął tego w ogóle pod uwagę....
Blokiem, w którym mieszkam zarządza wspólnota mieszkaniowa. Mamy regulamin. Niestety mieszkańcy łamią wszystkie punkty a wspólnota twierdzi, że nic nie może zrobić i można ich skarżyć ze swojego powództwa. Przytoczę może 2 przykłady, jeden z nich to parkowanie motocykla na moim wjeździe na moje miejsce postojowe, właściciel pojazdu ignoruje nasze prośby/żądania, a druga sprawa, sąsiedzi postawili ogromną szafę na naszym piętrze, gdzie mamy 3 mies...
Witam, mężowi zajęli konto z urzędu skarbowego na ponad 8 tys. ze względu na długi jego matki, która nie opłaca podatku za budynki. Dodam, że mąż jest tam tylko zameldowany, nic nie jest na niego zapisane. Jest szansa odzyskać te pieniądze?...
Dzień dobry. Mamy z byłym mężem ustalone kontakty z dzieckiem ale syn nie chce jeździć do ojca , co przyjedzie po niego to dziecko płacze i mówi że chce zostać w domu. Najchętniej bym go wtedy nie dawała ponieważ bardzo mi go szkoda i wiadomo , wiem też że ojciec będzie delikatnie na niego krzyczał że mówi mi takie rzeczy że tam się go wiecznie czepiają że wszytko jest na niego i on za nim nie stanie . Czy mogę coś z tym zrobić czy już niestety n...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: