Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
Dzień dobry, problem jaki chcę przedstawić to nieopłacony semestr za studia. Problem dotyczy obcokrajowca.
Pomiędzy 2018-2019 zaliczył pierwszym semestr studiów, które miały trwać 3 lata. W 2020 zaprzestał uczęszczać na zajęcia bez wypowiedzenia umowy.
Po 6 miesiącach został powiadomiony, że musi opłacić semestr, nawet jeśli na niego nie uczęszczał i powinien zostać wyrzucony z braku egzaminów?
Windykacja uczelni upomina się o płatność ponad 3...
Witam. Mam problem z kupującym. Sprzedałem mu rzecz za pobraniem. Sam zaproponował przesyłkę pobraniową. Ustaliliśmy również fakt że opłatę uiszcza kupujący. Został poinformowany przeze mnie że jest już na poczcie. Wszystko ładnie pięknie ale na dzień dzisiejszy paczka nadal leży do odbioru na poczcie. Pisałem kiedy ma zamiar odebrać paczkę ale zero odezwu. W jaki sposób mogę odzyskać pieniądze od kupującego? Bo z tego co wiem to jak paczka wrac...
Dzień dobry
Przebywam na l4 od 28.08 do 12.09 . Dnia 9.09 ustal stosunek pracy . Od 13.09 będę kontynuować l4 u innego lekarza i tym razem miesięczne . Czy nalezy mi sie zasilek z zusu ?
Pozdrawiam ...
Mój tata zmarł wczoraj w szpitalu. Właśnie znalazłem w Jego telefonie smsy od dwóch banków, że zalega z płatnościami za raty kredytów. Oczywiście ani moja mama, ani ja i moje rodzeństwo nie mieliśmy o tym pojęcia i nie czerpaliśmy żadnych korzyści z tych środków, nie wydaliśmy ani grosza z tego bo po prostu o tym nie wiedzieliśmy. Co możemy z tym zrobić dalej ? Mieszkanie w którym żyli moi rodzice jest tylko mojej mamy....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: