Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Pomoc w wyliczeniu wypowiedzenia
Dzień dobry, proszę o pomoc w wyliczeniu do kiedy będzie trwało wypowiedzenie w przypadku : umowa o pracę na pół etatu na okres próbny, wypowiedzenie 2 tygodnie, złożone 14 lipca przez pracownika. Z góry dziękuję za pomoc...
Czy mogę reklamować naprawę samochodu w ASO?
Witam. Oddałem auto na bezgotówkową naprawę w autoryzowanym zakładzie. Naprawa z oc sprawcy. Podpisana cesja, samochód zastępczy itp. sporządzony kosztorys zaakceptowało TU sprawcy. Na wykazie dużo części sklasyfikowanych do wymiany + malownie + robocizna. Mam uwagi co do koloru położonego na wymieniony element- różni się od karoserii, ale tez wiem na 100% ze uszkodzona część objęta wymianą na nowy element została nie wymieniona i dalej jest usz...
2 dni wolnego na poszukiwanie pracy
Dzień dobry. Mam pytanie o 2 dni wolnego na poszukiwanie pracy. Mąż dostał wypowiedzenie, okres wypowiedzenia 1 miesiąc. Przysługują mu 2 dni wolnego na poszukiwanie pracy. Maz pracuje 12 h/dzień. Czy dzień wolnego pokrywa 8h pracy czy mozna przyjąć że 12h? Z góry dziękuję za odpowiedź....
Czy komornik może zająć alimenty?
Mam na koncie komornika. Z wypłaty zabrał 50% (umowa zlecenie), dostałam informację, że moje konto bankowe również jest zajęte. Limit miesięczny to 2700zł, powyżej tej kwoty komornik będzie zabierał. I tutaj rodzi się moje pytanie. Czy alimenty na dziecko i 500+, również wliczane są w tej "limit" czy one nie są liczone? Dług nie jest duży, w ciągu dwóch miesięcy go spłacę, natomiast w tym miesiącu zostałam z 1000zł wypłaty (niepełny...

Wyszukiwarka