Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Darowizna mieszkania dla dziecka.
Senior chce darować mieszkanie dla jednego ze swoich dzieci. W tym lokalu senior zamieszkuje sam i będzie mieszkać do końca życia. Czy po jego śmierci inne dzieci będą mogły rościć prawo do jakiegoś spadku co do tego mieszkania i chcieć go uzyskać od obdarowanego dziecka? Czy też obdarowane dziecko staje się właścicielem lokalu i innym dzieciom nic do tego?...
Oradziez
Mam maly problem i zaluze ze cos takiego zrobipam chcialam byc piekna(choruje na depresje) i kradlam kosmetyki suma wynosi 660 zl czy ktos moze mi powie co moze mnie spotkac boje sie wiem glupia bylam...
Odpowiedzialność za długi spadkowe.
Prawo spadkowe. Zmarł wuj mojego męża (brat teściowej). Kawaler, bezdzietny. Całe żyjące rodzeństwo wuja, dzieci i wnuki tych, co nie żyją, odrzucają spadek ze względu na długi. Mój mąż wszystko wie lepiej i "po notariuszach chodzić nie będzie". Nie zamierza nic robić z tą sytuacją. Obecnie nie posiada żadnego dochodu. Mamy wspólnotę majątkowa. Pytanie: czy w najgorszej sytuacji komornik może mi wejść na pobory?...
Podatek od sprzedanej nieruchomości.
Stan faktyczny: W 2020 roku wraz z moją siostrą odziedziczyłem w drodze spadku nieruchomość (po 1/2 udziału każde z nas). Nasz tata kupił tę nieruchomość w 2011 roku. W 2021 roku wspólnie postanowiliśmy o sprzedaży w/w nieruchomości. Siostra niemalże od razu przeznaczyła te środki na spłatę swojego kredytu na mieszkanie, ja swoimi środkami dysponuje w dalszym ciągu. Pytanie: Czy w świetle obowiązującego prawa, mój termin na przeznaczenie tych śr...

Wyszukiwarka