Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

czy ktoś wie na czym polega wyrejestrowanie działalności z mieszkania?
Słuchajcie, czy ktoś wie na czym polega wyrejestrowanie działalności z mieszkania, które zamierzam sprzedać. To gdzie ta działalność będzie miała adres? To jednoosobowa działalność. Sprzedaje mieszkanie i zamierzam kupić inne. Nie chce likwidować działalności bo to moja praca....
Odrzucenia spadku przez nieletnich.
Jak wygląda sprawa odrzucenia spadku przez nieletnich? Śmierć dziadka ze strony ojca. Ojciec pozbawiony władzy. Czy trzeba zakładać sprawę w sądzie rodzinnym?...
Rozwód a alimenty na dzieci.
Otóż byłam do ubiegłej soboty w szczęśliwym 13 letnim małżeństwie z którego mamy 2 dzieci (4 i 10 lat). Mąż pod koniec sierpnia poszedł na szkolenie miesięczne do wojska . Po powrocie widziałam że coś jest nie tak i zgadzało się. Stwierdził że poznał tam kobietę w której się zakochał. W ciągu tygodnia kazałam mu się wyprowadzić z domu a on nagle stwierdził że przestał mnie kochać. Chciałam dogadać się z nim w kwestiach finansowych , do 10 oboj...
Windykacja.
Witam, w 2012 roku wziąłem pożyczkę w banku X, nie spłaciłem ostatniej raty w wysokości 131,70gr. Ostatnie pismo od banku w spawie braku wpłaty przyszło do mnie 01.03.2013r. Nagle kilka dni temu w sprawie tego długu przyszło do mnie pismo z firmy windykacyjnej nakazem zapłaty w kwocie 1740,20zł. Zadzwoniłem do nich, facet nad wyraz miły zaproponował że jeśli w ciągu 7 dni zapłacę, są w stanie umorzyć mi 40% długu. Zadłużenie w/b banku nie uległo ...

Wyszukiwarka