Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Odszkodowanie za pobicie.
O jak duże odszkodowanie finansowe można się starać za pobicie ze złamaniem nosa? Trwałą zmianą jest zmienione uczucie/pewien dyskomfort przy marszczeniu nosa. Być może ma to też inne skutki. Nie miałem obdukcji, nie konsultowałem z lekarzem....
Rozbieżność w powierzchni działki w KW oraz w Ewidencji.
Mam taki problem. W 2002 zakupiłem działkę o powierzchni 0.0301ha wraz z domem o powierzchni około 160m2. Taka powierzchnia działki widnieje KW, akcie notarialnym oraz w wypisie z rejestru gruntów z 2002 będącym załącznikiem do aktu notarialnego. W akcie notarialnym, KW oraz wypisie jest również informacja o tym, że jest to działka zabudowana itd. Powiedzmy, że ta moja działa ma numer ewidencyjny 100/2. Sąsiednią działką jest działka 100/1. Jes...
Czym różni się intercyza spisana przed ślubem od takiej spisanej po ślubie?
Mam pytanie: Czym różni się intercyza spisana przed ślubem od takiej spisanej po ślubie?...
Czy mogę wnioskować o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r
Witam, Z racji tego, że przebywam na urlopie macierzyńskim posiadam sporo zaległego urlopu, mianowicie: 5 dni - 2019r, 20 dni -2020r, 20dni -2021r, I bieżący: 20 dni -2022r I teraz moje pytanie skierowane do Was, Urlop macierzyński kończy mi się 11.12.2022r czyli przełom roku. Czy mogę złożyć wniosek o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r skoro od stycznia naliczy mi się kolejne 20 dni ? Czy pracodawca ma prawo odmówić mi...

Wyszukiwarka