Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
Witam proszę wytłumaczyć mi co dokładnie oznacza sformułowanie "mieszkanie posiada spółdzielcze własnościowe prawo własności bez księgi wieczystej"? Czy warto kupić takie mieszkanie? Jakie ewentualne niebezpieczeństwa na mnie czyhają?...
Ponad 20 lat temu kupiłem 50% udział w domu z działką. Pozostali współwłaściciele nie żyją. Część działki była nie ogrodzona (z niewiadomych przyczyn ogrodzenie było poprowadzone przez środek działki), co jakiś czas kosił ją nasz sąsiad. Po pewnym czasie sąsiad ogrodził od drogi asfaltowej swoja i jednocześnie część mojej działki, na której zasadził świerki. Teraz przyszedł do mnie i oświadczył, że będzie chciał ją zasiedzieć. Z tego co dowiedzia...
Witam, kupiłam mieszkanie w kredycie, właściciel mieszkania oburzony czemu tak długo trwa uruchomienie kredytu, do końca października ma mieć pieniądze na koncie od banku ale on stwierdził że jak do jutra nie będzie kasy to on wyjeżdża na 3 tygodnie I klucze I mieszkanie zda za 3 tygodniu. Umowa notarialna również jest do końca października ze do tego czasu musi zdać mieszkanie. Co mogę zrobić w tej sytuacji jeżeli on naprawdę wyjdzie ?...
Witam. Mam takie pytanie: Tata zmarł około 10 lat temu mama żyje, oboje rodzice przepisali gospodarstwo wraz z budynkami mojemu jedynemu bratu, ja nie dostałam nic, czy jest jakaś szansa na to by cokolwiek odzyskać od mojego brata?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: