Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Zasiedzenie nieruchomości.
Witam, może ktoś wie jak wygląda sprawa z zasiedzeniem. Jest nieruchomość, która ma 9 właścicieli (nie ma podziału zrobionego). W budynku mieszka jeden z właścicieli, ale nie zajmuje całego budynku, do niektórych pomieszczeń mają klucze tylko pozostali właściciele (ewentualnie udostępniają klucze osobie, która zamieszkuje, kiedy np. leje się z dachu). Podatek od tej nieruchomości płaci tylko osoba która mieszka, jakiejkolwiek nakłady na tą nieruc...
Reklamacja sprzętu elektronicznego.
Witam, prowadzę serwis komputerowy, klient przyniósł na wymianę baterii swój laptop ponieważ szybko się rozładowywała. Bateria została szybko wymieniona, przetestowana, ładowała się i działo wszystko. Po dwóch dniach klient do mnie pisze że laptop umarł w czasie pracy, odebrałem od sprzęt i rzeczywiście nie uruchamiał się, uszkodził się chip na płycie głównej, z powodu braku sprzętu do takiej naprawy oddałem sprzęt do serwisu który takie wymiany ...
Co zrobić, gdy dziecko nie chce mieszkać z matką?
Witam. Jestem po rozwodzie. Dzieci zostały z matką. Po pół roku syn oznajmił ze nie chce mieszkać z matką i przeprowadził się do mnie. Co w tej sytuacji z alimentami?...
Zwrot rzeczy od osoby prywatnej.
Czy są jakieś kruczki, które mogą pomoc w zwrocie rzeczy zakupionej online od osoby prywatnej, która nie chce przyjąć zwrotu? Chodzi mi o coś więcej poza reklamacja z tytułu rękojmi....

Wyszukiwarka