Staż

Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
anonim cytuj
15-03-2024

Sugerowane Tematy

Otrzymałem uszkodzony towar.
Zamówiłem w sklepie procesor z outletu (ktoś kupuje i zwraca do sklepu w terminie 14 dni, po czym sklep wystawia ten odesłany towar trochę taniej). wczoraj odebrałem paczkę, przyszedłem do domu i pierwsze co zobaczyłem po otwarciu to wygięte 2 piny(gołym okiem ledwo zauważalne. trzeba dokładnie naświetlić i sprawdzać pod kątem żeby to zauważyć). Oczywiście procesor nie działa. od razu napisałem do sklepu z zapytaniem, czy ich towar z outletu jes...
Pożyczka pod zabezpieczenie.
Jestem zmuszony wziąć pożyczkę prywatną 'od znajomego" pod zabezpieczenie swojej działki. Umowa będzie zawierana u notariusza. Jak się zabezpieczyć żeby nie zostać bez działki jakby mi się noga powinęła?...
jak mogę pomóc mamie starać się o zachówek?
Dzień dobry. Proszę o wskazówki jak mogę pomóc mamie starać się o zachówek? Mojej mamy rodzice nie żyją (babcia 4lata, dziadek tydzień), mieszkanie w darowiźnie dostała moja siostra, nie znamy daty tej darowizny, wiemy że je sprzedała. Jakie dokumenty trzeba złożyć oraz czy damy radę sami czy konieczna jest pomoc prawnika? ...
Wcześniejsza zapłata za fakturę.
Jeśli mógłbym prosić o informacje na temat płatności za faktury tzn. została mi wystawiona faktura z data płatności np. na 20 ale wierzyciel chce zapłaty 15, pięć dni wcześniej , jak to wygląda w świetle prawa, czy jestem zobligowany do wcześniejszej zapłaty ?...

Wyszukiwarka