Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
Narzeczony kupi dom na siebie (próg dochodowy zaniżałam ja i dzieci )
Teraz chcemy aby mnie dopisał ale ale jest podatek nie mały.
Za tydzień bierzemy ślub cywilny by go uniknąć.
Jak dopisać mnie by nie były duże koszta ?...
Będzie długo.. Proszę o pomoc...
Nasz pies cierpi na lek separacyjny, niestety... Robimy wszystko co jest zalecane w tej sytuacji i staramy się praktycznie w ogole nie zostawiać go samego... Niestety czasami są sytuacje gdy musi zostać sam np. Godzinę kazdej niedzieli lub jakieś szybkie zakupy w tygodniu... Niestety sasiedzi skarża się na ujdanie gdy wychodzimy - mamy kamerkę w domu i nie zawsze ujadają gdy sasiedzi to zgłaszają... Pies nigdy n...
Wystawiam rzeczy do sprzedaży na VINTED, są to rzeczy używane oraz nowe z metkami lub bez, na które nie posiadam paragonów, jednakże są zakupione w okresie dłuższym niż 6 miesięcy od dnia wystawienia do sprzedaży w serwisie VINTED. Pracuje na etacie, czy jestem zobowiązana odprowadzać podatek od sprzedaży? Jeśli tak to w jakiej formie, comiesięcznej, rocznej przy okazji zeznania podatkowego? Ubrania nowe, z metkami sprzedaję ze stratą, czyli po c...
Szybka historia: zmarł wujek. Została tylko babcia, jego mama... I ja jako bratanica.. Ja odrzucę spadek u notariusza, babcia już to zrobiła... A co w stosunku moich dzieci i męża?? Też notariusz czy sąd??...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: