Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 czy mają prawo wstrzymać mi wypłatę czy ja będąc na L4 musiałam dowozić listę obecności do Urzędu czy to nie jest w inicjatywie organizatora i czy faktycznie wypłata będzie tylko tych 5 dni czy to L4 też się wlicza chce sprawiedliwości nie chce być oszukana bo jak mi się wydaje organizator musi bardzo dobrze się znać z Panem który prowadzi staż . Bardzo proszę o pomoc
Witam, proszę o podpowiedź jak wygląda sytuacja zwrotu towaru w znanym sklepie Auchan.
Mogę zwrócić towar (bizuteria?) Do 30dni bez podawania przyczyny? Była karteczka 'prosimy o przemyślane zakupy ponieważ zwrotów nie przyjmujemy' ale czy faktycznie nie mogę zwrócić? Z góry dziękuję za odpowiedź
...
W czerwcu moi teściowie przepisali na mnie i na męża swój dom w ramach umowy dożywocia. Generalnie teraz to my powinniśmy być jego właścicielami. Dzisiaj w wyszukiwarce ksiąg wieczystych zobaczyłam że dalej oni widnieją jako właściciele a jedynie w którymś tam dziale jest tylko wpis że jest użytkowanie dożywotnie. O mnie i o mężu nie jest nigdzie napisane że jesteśmy teraz właścicielami domu. Czy to jest prawidłowo zapisane czy po prostu KW nie z...
Mam pytanie pracuje przez agencje pracy xyz w firmie xxx umowa do 16.12.2022 dzisiaj kierownik powiedział że mam opróżnić szafkę i iść do domu. Nie dostałam żadnego wypowiedzenia do podpisu ani z pracy ani z agencji . Moje pytanie brzmi czy mogę iść na l4 problemy z kręgosłupem do końca trwania umowy i czy mi zapłacą za te 16 dni jakbym chorowała...
Witam, czy ktoś podpowie? Jeśli dłużnik dopiero w tym roku zaczął spłacać zaległe alimenty a na dziecko dalej nie płaci czy dalej popełnia przestępstwo ?
I co można zrobić w tej sprawie?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: