test na covid

Witam.
Jestem objęta kwarantanna domową, ponieważ robiłam test na Covid. Czy moje dzieci również objęte są kwarantanna? Lekarz powiedział mi że NIE SĄ, ale w Internecie wyczytałam co innego...
anonim cytuj
09-11-2020
Nie są. Jak wyjdzie pozytywny to wtedy domownicy będą objęci

anonim cytuj
09-11-2020
Dopóki nie masz pozytywnego wyniku to nie są

anonim cytuj
09-11-2020
Dziękuję za odpowiedzi

anonim cytuj
09-11-2020

Sugerowane Tematy

Podatek od sprzedanej nieruchomości
Dzień dobry! Czy ktoś jest wstanie udzielić mi informacji na temat braku wypełnienia PIT 39 po sprzedaży nieruchomości? Czy jeśli spożytkuje kwotę w przeciągu trzech lat na kolejną nieruchomość to będę płacić jakąś karę? Oraz drugie pytanie :) sprzedając nieruchomość w listopadzie 2021, trzy lata mijają w kwietniu 2025? Tak jak rok podatkowy? ...
Spadek po mezu w postaci pola (ingerowanie w sprzedaż)
Dzień dobry, Po mezu odziedziczyłam m.in.spadek w postaci pola. Jest to spadek po teściu. Teść zmarł w marcu 2018r. On dziedziczył z swoim bratem gospodarstwo po rodzicach .Teraz 1/2 ma wuj a druga część jest na rodzeństwo męża na mnie i dzieci oraz teściową. Łącznie z dziećmi mamy 1/ 8 część. Po śmierci męża ( rok temu ) był nacisk rodziny aby to sprzedać. Miało się to odbyc zaraz po żniwach. Z uwagi na to że posiadam nieletnie dzie...
Zalanie mieszkania.
Witam, już któryś raz z kolei sąsiad zalewa mi łazienkę, zgłaszałam to do swojego ubezpieczyciela, wypłacił mi odszkodowanie, tydzień temu znów zalał mi łazienkę, po rozmowie z sąsiadem zaczynam się trochę obawiać czy mogę znowu to zgłosić, bo sąsiad ma pretensje , że jeśli znów zgłoszę to jemu pójdzie składka do góry, a poza tym powiedział, że wpędzam go w koszty. Obawiam się, że jak to zrobię to sąsiad zacznie być złośliwy, jak powinnam postąp...
Spłata długu po zmarłym.
Witam mam pytanko jak to jest, moja mama zmarła, a wiem że ma kredyty nieubezpieczone, spłacała regularnie ale zostaje do spłaty jeszcze 20 tys. zł. Rata wynosi 850 zł, mnie nie stać żeby spłacać bo mam swoje kredyty, sama wychowuje córkę i nie jest mi za łatwo. Czy wystarczy jeśli pójdę do notariusza i zrzeknę się wszystkiego czy będą mnie ścigać? Czy mam iść do banku i doręczyć akt zgonu czy nie?...

Wyszukiwarka