in other cases, for [url=https://vittoriaelesuepentole.com/peperoni-con-cipolle-in-agrodolce/]https://vittoriaelesuepentole.com/peperoni-con-cipolle-in-agrodolce/[/url], they are processed on upcoming work day due to the difference in time.
Cześć,
Mieszkanie (poprzez sprawę sądową, testament) zostało podzielone na trzy osoby, tylko jedna z nich jest pełnoletnia i z tego wzgledu mam pytanie-
•czy rodzice dwójki małoletnich po sprzedaży dostaną pieniądze normalnie, czy musza być one w jakiś sposób zamrożone do skończenia osiemnastego roku życia przez dzieci?
•I czy podatek musi być zapłacony przez wszystkie strony by mieszkanie mogło iść na sprzedaż?...
Witam, potrzebuje porady kogoś kto się zna w temacie ściągania komorniczego za długi mieszkaniowe. Moja żona była zameldowana w mieszkaniu u rodziców mimo że mieszkała ze mną . Moi teściowie nie płacili czynszu( moja żona nie miała o tym pojęcia) Teściowie dostali eksmisję ale dług jaki narobili na ok. 90 tys. Komornik ściga moja żonę, bo była zameldowana tam. Dodam że chodzi o lata 07 - 12. Jak da się wyjść z tej sytuacji?? Może to już jest prze...
Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio. Czy ktoś potrafi wyjaśnić znaczenie prawne tej władzy bezpośredniej ? Bezpośrednio znaczy nadrzędnie a jak nadrzędnie znaczy bezpośrednio. No dobrze gdzie znajdują się opisy tej władzy bezpośredniej ? I czy wogóle są jakiekolwiek opisy tej władzy bezpośredniej. Jeżeli nie ma, to znaczy że z mównicy sejmowej można wykopać w dupę każdego dzisiejszego debila bolszewickiego od gad...
Pracuje już 12 lat w jednej firmie, w tym roku zmienił się zarząd i dzieją się cuda.
18 listopada złożyłem wniosek urlopowy na dni 2-5 stycznia, kilka dni temu udało się kupić wyjazd last minute, a w dniu dzisiejszym kierownik przekazał mi wiadomość od pani prezes: wypisanie wniosku nie jest jednoznaczne z dostaniem urlopu.
Do dziś nikt mi słowem nie powiedział że nie dostanę urlopu, zawsze po prostu był wpisany na liście obecności i tyle.
Jes...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: