Jak, pod kątem prawnym, można zachować się w następującej sytuacji:
pracownicy wykonują badania okresowe w czasie godzin swojej pracy, zazwyczaj większość pracowników wychodzi na 2-3h i to im wystarcza. Ale jest kilka takich osób, które zawsze potrzebują "zerwać się" na 4-5h i to przez 2 lub 3 dni. Łatwo wyliczyć, że w ten sposób przepada im 1-1,5 dnia pracy. Nie mam możliwości zweryfikować czy rzeczywiście potrzebują tyle czasu: może ...
#miejsce zamieszkania dziecka
Witam,
Wg wyroku sądu, miejsce zamieszkania mojego dziecka określone jest "w każdorazowym miejscu zamieszkania matki".
Ojciec nie ma ograniczonych praw rodzicielskich, mieszka w innym mieście, nie mieliśmy ślubu, rozwodu etc.
Teraz ja chce wraz z dzieckiem się wyprowadzić z bloku do domu, na wiec i z tego co wiem, by zmienić miejsce zamieszkania dziecka muszę mieć zgodę ojca. Inaczej jest to podstawa do...
Witam parę dni temu poniosło mnie sytuacja już się ciągnie 10miesiecy założyłam sprawę Fotografce do sądu. Niestety nie wytrzymałam do rozprawy na 5 grupach na FB dałam opinie pisząc ze oszukuje i kłamie resztę nie będę pisała bo za długie post napisałam grzecznie bez wyzwisk. Niestety natomiast w komentarzu zupełnie się nie popisałam napisałam w emocjach ze to jak się zachowywała na moim ślubie to było poniżej krytyki i świństwo i mam nadzieje ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: