Ubezpieczenie kredytu gotówkowego.

Witam. Posiadam dwie pożyczki gotówkowe w banku. Od stycznia przebywam na zwolnieniu lekarskim z powodu iż jestem w ciąży i występują komplikacje. Mam wykupione ubezpieczenia do tych pożyczek. Orientuje się ktoś czy ubezpieczalnia przejmie raty? Oczywiście jutro zadzwonię do banku i zapytam u senda ale takie pytanie w mojej głowie się zrodziło
anonim cytuj
22-03-2024
Ale przecież masz dochód bo L4 jest płatne 100 % przecież możesz spłacać raty.

anonim cytuj
22-03-2024
Tak dostaje 80% i wychodzi 1800zł. Wcześniej dostawałam zawsze ,,premię,, I pracowałam więcej. Szczególnie, że mam umowę 1/2 etatu i miałam dodatkowo płatne za dodatkowe 4h pracy bo pracowałam po 8h.

anonim cytuj
22-03-2024
to pracodawca cię oszukuje bo L4 ciążowe jest płatne 100 %.

anonim cytuj
22-03-2024
Jesteś już pod ZUS-em więc masz 100 % z 12 miesięcy średniego dochodu a nie płatne od etatu.

anonim cytuj
22-03-2024
Jest coś takiego jak „ zawieszenie raty kredytu „ na dany miesiąc ale potem trzeba normalnie w danym miesiącu zapłacić za tą ratę co się nie zapłaciło. Ubezpieczenie kredytu jest tylko wtedy kiedy ,nagle się straci pracę ale to też jak potem się dostanie pracę to trzeba oddawać.
Zależy jeszcze jakie jest ubezpieczenie , bo jest tylko np. Na wypadek śmierci albo przebywania w szpitalu.

anonim cytuj
22-03-2024

Sugerowane Tematy

174kpc
он работает быстрее, [url=https://panasiaengineers.com/overview-of-2018-highlights/]https://panasiaengineers.com/overview-of-2018-highlights/[/url] в сравнении с обычным. Криптобосс зеркало предоставит вам возможность беспрерывной игры и беспрерывного использования услуг платформы....
Zapach stęchlizny w wynajmowanym mieszkaniu.
Zawarłam umowę najmu kawalerki, mieszkam w niej od piątku i ciągle odczuwam intensywny zapach stęchlizny , jest to nie do wytrzymania, nie mogę skupić się na nauce. Zainwestowałam w pochłaniacze wilgoci, spreje i wszystko inne co niweluje zapachy, jednak dalej śmierdzi. Dzwoniąc do właścicielki dowiedziałam się, że była lokatorka zalała kuchnie. Pani właścicielka wytarła podłogi i zostawiła tą sprawę, nie informując mnie przy oględzinach, podczas...
Egzekucja komornicza.
Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie spraw egzekucyjnych. Otrzymałam pismo od komornika o podstawienie pojazdu pod kancelarię, celem zajęcia mienia. Czy komornik moze żądać ruchomości, która prawie 20krotnie przekracza wysokosc długu? Dług opiewa na 1500 zł już z opłatami komorniczymi, wartość auta to ponad 25000. Dodatkowo, auto ma dwóch właścicieli, a postępowanie tyczy się tylko jednego z nich. Nie jest to małżeństwo. Jak rozwiązać tą sprawę? Ko...
Koniec umowy a zaległy urlop.
Witam mam takie pytanie kończy mi się umowa pod koniec listopada nie mam zamiaru jej przedłużać i mam ok 20 dni urlopu , czy na koniec umowy dostać ekwiwalent za 20 dni pracy czy po prostu na ostatnie 20 dni będę miał urlop od pracodawcy , bo on sam mnie już grafik wypisał do końca umowy , więc raczej on sam nie chce zwalniać Ogólnie czy jeśli pracodawca nie chce przedłużać komuś umowy , musi dać przed jego końcem zaległy urlop czy moze a nie mu...

Wyszukiwarka