Jak obliczyć koszty utrzymania dziecka do alimentów?

Dzień dobry co wpisać i jak rozpisać wydatki na 4 dzieci do alimentów? Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.
anonim cytuj
24-02-2024
Aby rozpisać wydatki na 4 dzieci do alimentów, stwórz listę obejmującą takie kategorie jak jedzenie, opieka zdrowotna, edukacja, ubrania i rekreacja. Przydziel kwoty na każdą z tych kategorii z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb każdego dziecka. To pomoże stworzyć rzetelne podstawy do określenia odpowiedniej kwoty na alimenty.

anonim cytuj
24-02-2024
Trzeba rachunki podzielić z na liczbę osób w domu , jak mieszkasz tylko z dzieckiem to na pół , prąd, woda, czynsz, ubezpieczenie auta, paliwo.
Trzeba wyliczy stawkę jedzenia dziennego i to razy trzydzieści. Do tego leki średnio, dodatkowe zajęcia, opłaty w szkole roczne ale podzielona na 12 miesięcy, wycieczki, turnusy, ubrania.

anonim cytuj
24-02-2024

Sugerowane Tematy

Problem z gwarancją.
Podpisałem umowę na montaż okien wraz z roletami oraz na wykonanie elewacji. Prace zostały wykonane. Po kilku miesiącach pojawił się problem z roletami, który zauważyłem. Jedna z rolet otwiera i zamyka się z problemami, ponieważ się haczy i rysuje. Skrzynka od rolety jest skrzywiona, zrobił się tzw. banan. Na kolejnych roletach też widoczny jest tzw. banan, jednak nie aż tak mocny. Zgłosiłem to do firmy od rolet, która stwierdziła, że to wina mo...
Najem okazjonalny, wypowiedzenie umowy
Dzień dobry. Proszę o pomoc jak rozumieć poniży zapis umowy. Wraz z partnerem jestem najemcą i cztery lata temu podpisaliśmy umowę najmu okazjonalnego, która przedłużana jest ona co roku aneksem na kolejny okres (rok). W tym miesiącu został podpisany aneks na kolejny rok (z adnotacją o wzroście kwoty najmu). Czy zgodnie z poniższym zapisem mogę wypowiedzieć umowę z okresem wypowiedzenia wynoszącym 2 miesiące? Czy zgodnie z tym kaucja wniesiona na...
Kupujący chce obciążyć mnie naprawą auta.
Witam, opisując moją sytuację. Sprzedałem swój samochód który był zarejestrowany na moją znajomą i po ponad pół roku odzywa się kupujący twierdząc, że zepsuł się silnik lub rozrząd i chce się podzielić kosztami lub podać do sądu. Co mam zrobić jeśli wiem że samochód sprzedałem bez żadnych wad ukrytych i to że był zarejestrowany na znajomą jak to może wyglądać w sądzie w takiej sytuacji ?...
Jak uchronić się przed kradzieżą tożsamości?
Witam, mam takie nietypowe pytanie. Jak uchronić się przed kradzieżą tożsamości? Mój brat jest do mnie bardzo podobny (tylko nieco grubszy.) I sytuacja wygląda tak, że już od jakiegoś dłuższego czasu wiem, że zadłuża siebie jak tylko może. Wiem na pewno, że ma kredyt na 50 tysięcy, ale podejrzewam, że jest tego dużo więcej. Ostatnio na wspólnej rodzinnej poczcie zauważyłem tak samo, ze przychodzą same emaile od jakiś pożyczkodawców gdzie padają k...

Wyszukiwarka