Partner chce mi sprzedać mieszkanie. W ten sposób zabieram kredyt na siebie i spłacam jego. (mieszkanie wtedy jest moje)
Czy może lepiej przejąć jego kredyt hipoteczny? Czy wtedy też będę miała mieszkanie?
Cześć wszystkim,
Mój brat został skazany za drobne przestępstwo i sąd orzekł "zawieszenie wykonania kary". Jestem trochę zdezorientowany i nie do końca rozumiem, co to oznacza. Czy to znaczy, że nie musi odsiadywać wyznaczonego czasu w więzieniu?
Dodatkowo, czy ktoś może mi wyjaśnić, jakie są zasady zawieszenia wykonania kary? Czy są jakiekolwiek warunki, które musi spełniać podczas okresu zawieszenia? I co się stanie, jeżeli złam...
Witam,
mam pełnomocnictwo notarialne od swojej mamy, w którym zapisane jest w jednym z punktów że:
"Nadto pełnomocnik upoważniony jest do reprezentowania mocodawcy przed wszelki władzami, urzędami administracji państwowej w tym urzędem skarbowym, sądami, bankami w jakimkolwiek charakterze, do składania wszelkich pism, wniosków i oświadczań oraz czynienia wszystkiego co przy realizacji niniejszego pełnomocnictwa okaże się konieczne, a także...
Mam trochę długów nie dużych ale jednak , spłacam aktualnie jednego komornika dogadałam się na pewną kwotę co miesiąc. Czy w tym czasie może inny komornik z innej sprawy domagać się spłaty Czy dopiero jak spłacę tego pierwszego?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: