Partner chce mi sprzedać mieszkanie. W ten sposób zabieram kredyt na siebie i spłacam jego. (mieszkanie wtedy jest moje)
Czy może lepiej przejąć jego kredyt hipoteczny? Czy wtedy też będę miała mieszkanie?
Witam wszystkich serdecznie!
Proszę o pomoc w doliczeniu się terminu do kiedy mogę zrzec się spadku w imieniu małoletniego syna.
14 marca 2022 ja zrzeklam się spadku po dziadku.
9.08 złożony wniosek do sądu dla nieletnich o zgodę
23.11 Sąd wydał postanowienie o zgodzie na odrzucenie spadku.
Postanowienie przyszło pocztą odebrane 30.11
Z góry dziękuję...
Czy jest możliwość, żeby majątek osobisty przenieść do wspólnego po zawarciu małżeństwa? Chodzi o nieruchomość, dom z działką. Chodzi o to żeby po śmierci jednego z współmałżonka odziedziczyła to druga osoba, a nie np. rodzice zmarłej/zmarłego....
Miałem mieć staż do końca listopada ale zakończyłem staż w październiku ponieważ nie nauczyłem się prawie nic czy dostanę Stypendium stażowe za październik ?...
Dzień dobry mam problem z była partnerka dostaje od niej obraźliwe sms z wyzwiskami czepia się wszystkiego
Czy można coś z tą sprawą zrobic ?
Jeśli syn przebywa u mnie na wakacjach czy mam obowiązek informowania byłej partnerki co robi itd (syn ma 12 lat ma swój telefon)
Czy była partnerka musi znać mój obecny numer tel...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: