Kopia informacji o dochodach.

Mam pytanie, dziesięć lat temu prowadziłam działalność. Niestety wszystkie dokumenty potwierdzające to, zostały u byłego i nie zamierza mi ich wydać. W związku z tym gdzie mogę się zwrócić by uzyskać informacje o dochodach, o firmie ?
anonim cytuj
14-01-2024
Jeżeli chodzi o firmę , proszę spróbować w urzędzie gdzie została zarejestrowana, powinna być kopia wydanej decyzji.

anonim cytuj
14-01-2024
Proszę zgłosić zaistniałą sytuację na policję.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Czy zgodne z prawem jest utrwalanie wizerunku pracownika przez kierownika?
Witam, Czy zgodne z prawem jest utrwalanie wizerunku pracownika przez kierownika (poprzez zrobienie zdjęcia pracownikowi ) ,by pokazać właścicielom firmy ,czy jest on właściwie umundurowany w miejscu pracy ? Właśnie taki (wg mnie żenujący ) sposób na kontrolę umundurowania wymyśliło sobie szefostwo. Ale ja też nie wiem co się dalej ze zdjęciem mojej osoby stanie , czy nikt go w jakikolwiek sposób nie wykorzysta ... Orientuje się ktoś w temaci...
Czy jako współwłaściciel mieszkania możemy go wynająć bez zgody drugiej strony?
Dzień dobry, czy jako współwłaściciel mieszkania możemy go wynająć bez zgody drugiej strony? Drugi współwłaściciel nie dokłada się do mieszkania od 25 lat, opłaty są regulowane przez nas, podatki , czynsze rachunki, bieżące naprawy i remonty, przeprowadzamy się do nowego miejsca ale nie stać nas utrzymywać drugie mieszkanie. A nie możemy się porozumieć w sprawie sprzedania, a sprzedaż połowy też jest ciężka. Dodam że ta osoba przebywa od 35 la...
Uchylenie alimentów.
Płacę alimenty na dziecko( już dorosłe 24 lata). Dziecko studiowało może studiuje ( wg mnie już powinno zakończyć naukę) nie mam jak tego sprawdzić a matka regularnie co miesiąc wysyła przypominajkę. Moje pytania są następujące: 1. Jak mogę sprawdzić status dziecka na które płacę alimenty? (czy się uczy czy może pracuje) 2. Czy mogę sam zakończyć płacenie alimentów. 3. Jeżeli nie( dotyczy pyt 2) to czy muszę załatwiać to przez sąd czy może w...
Wynajem mieszkania.
Mam pewien kłopot z umową, której chyba nie potrafię zakwalifikować, czy to zlecenie, czy inne. Otóż jestem właścicielem mieszkania nie wchodzącego w skład majątku wspólnego małżeńskiego, w którym zamieszkiwali moi teście. W związku z rozwodem chciałem je odzyskać. Wyprowadzili się do wynajętego mieszkania ale warunkiem było, że będę dokładał się do czynszu za mieszkanie, które oni wynajmują. Żeby było mało to stwierdzili, że wyprowadzą się tylko...

Wyszukiwarka