Witam, mam pytanie odnośnie wniosku do sądu, który muszę sformułować. Mam do napisania wniosek o wydanie z archiwum dokumentów dotyczących mojej osoby odnośnie odebrania/ograniczenia praw rodzicielskich moim rodzicom. Jak taki wniosek ma wyglądać? Na internecie jest masa wniosków do pobrania, jednak żaden nie dotyczy podobnej sprawy. Proszę o szybką pomoc....
Witam,
pracownik jednego z naszych klientów otrzymał od konkurencji propozycję korzyści finansowych w zamian za każde przekazane zlecenie transportowe. Chciałem prosić Was o opinię na ten temat, ponieważ wydaje mi się, że jest to rodzaj łapówki i pole do nadużyć, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że przełożeni, ani właściciele klienta nic nie mają wiedzieć o tym systemie motywacyjnym. Poniżej załączam tą propozycję. Z góry dziękuję za podzielenie...
Jeśli dziecko uczęszcza do Państwowego Żłobka obowiązkiem rodziców jest kupowanie rzeczy, które mogą być wykorzystane do zabawy i wykonania prac plastycznych? Czy to powinno być zapewnione przez placówkę? Rzeczy kupione przez danego rodzica są wykorzystywane przez wszystkie dzieci....
Hej, bardzo proszę o poradę.
8 lat temu wyjechałam na studia do Łodzi i dostałam od dziadków darowiznę na zakup kawalerki w bloku. Przy podpisaniu aktu notarialnego nie zostałam poinformowana o konieczności zgłoszenia się z tym do Urzędu Miasta, a niestety jako nieogarnięta 19-latka nie byłam świadoma że mam taki obowiązek.
2 tygodnie temu z mężem kupiliśmy działkę, notariusz powiadomił nas że mamy 14 dni na zgłoszenie tego w urzędzie gminy. G...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: