Ile kosztuje rozszerzenie wspólnoty małżeńskiej?

Ile kosztuje u notariusza wpisanie do księgi wieczystej drugiego małżonka jako właściciela?
Chodzi o mieszkanie.
anonim cytuj
14-01-2024
Taksa notarialna i Vat zależy od wartości rynkowej mieszkania
Wpis własności do KW -200zł
Wypisy ok 350zł.

anonim cytuj
14-01-2024
Każdy notariusz ma inne ceny, wszystko zależy od miasta w jakim mieszkasz.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Sprzedaż samochodu -roszczenia kupującego
Witam Serdecznie. Bardzo proszę o radę. Sprzedałem auto jako osoba prywatna na umowę również osobie prywatnej. Po 7 tygodniach kupujący piszę że zawór egr nie działa prawidłowo i wyskakuje błąd. Przypomniałem kupującemu grzecznie , że powiedziałem mu o ingerencji w filtr DPF oraz zawór egr , ten jednak stwierdził, że DPF tak owszem jednak o zaworze nie było mowy. Jest słowo przeciwko słowie. Ma jakieś moje screeny z forum gdzie pisałem o ty...
Będąc w małżeństwie, mąż od rodziców swoich dostał pewną kwotę pieniędzy. Czy ja jako żona powinnam o tym wiedzieć?
Witam, będąc w małżeństwie, mąż od rodziców swoich dostał pewną kwotę pieniędzy. Męża mama powiedziała mi w luźnej rozmowie ze mąż dostał pieniądze na naszą rocznicę ślubu, po rozmowie z mężem wychodzi że on nie wiedział że to na rocznicę ślubu, jego rodzice mu tak nie powiedzieli. Sam nie wiedział dlaczego i z jakiego powodu dali mu pieniądze. Pytal się ale dostał wymijającą odpowiedź, przynajmniej tak mi to opowiadał. Teraz nie wiemy dla kogo ...
Ubezwłasnowolnienie.
Cześć, mam takie pytanie, składając wniosek o ubezwłasnowolnienie, można wnioskować o wyłączenie ze sprawy osobę, której wniosek dotyczy? Nie chodzi o pominięcie biegłych, a brak konieczności bycia na sprawie, dla tej osoby będzie to bardzo duży stres, co potwierdza sam wniosek, nie chciałbym musieć targać tej osoby po sądach i tak nachodzi się po biegłych, z resztą już nie pierwszy raz....
174kpc
similar cells have one good significant disadvantage – they yield an incomplete complex of [url=http://www.marcoconti.it/marcoconti_col_01-2/]http://www.marcoconti.it/marcoconti_col_01-2/[/url]....

Wyszukiwarka