Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Zwrot kaucji za niewynajmowane mieszkanie.
Miałam wynająć mieszkanie, właściciel prosił o wpłacenie kaucji, ponieważ powiedziałam że chcę to mieszkanie wynająć. Kaucja miała wynosić 2500 zł, ale wpłaciłam 1800 zł z powodów prywatnych przelewem a w tytule było napisane kaucja. Wysłałam mu przez messenger swoje dane, bo miał sporządzić umowę, ale finalnie jej nie podpisałam ani nie widziałam na oczy. Z powodu spraw prywatnych postanowiłam jednak nie wynajmować tego mieszkania o czym powiado...
Umowa przedwstępna - obowiązki stron.
Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie są obowiązki stron w przypadku zawarcia umowy przedwstępnej. Kto odpowiada za zorganizowanie spotkania w kancelarii notarialnej w celu podpisania notarialnego ? Wydaje mi się ze kupujący, ale mogę się mylić. Czy kupujący może żądać np.: aneksu do umowy przedwstępnej celem sprostowania, gdyż brak części zapisów dot. nieruchomości uniemożliwia uzyskanie kredytu ?...
Czy można odmówić stażu z urzędu pracy? jak to wygląda?
Dzień dobry mam pytanie koleżanka jest zarejestrowana w urzędzie pracy bez prawa do zasiłku i dziś dostała z bezrobocia ofertę pracy jako staż w szpitalu jako pomoc kuchenna i teraz mam pytanie ile wynosi staż i czy może odmówić przyjęcia stażu i jak to wygląda i czy odmawiając może być wyrejestrowana z urzędu pracy bo chodzi też o ubezpieczenie co w tym wypadku można zrobić pozdrawiam serdecznie...
brak odzewu ze strony firmy
Dzień dobry zostałam oszukana przez firmę fotowoltaiczna polska energia słoneczna która kazała wpłacić całość 24 tys za instalacje miała termin 45 dni na montaż po pewnym czasie przestała się odzywać minęło ponad 60 dni co mogę zrobić jak odzyskać pieniądze? Jestem załamana....

Wyszukiwarka