Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Zwrot towaru.
Proszę o informację w sprawie zwrotu towaru. Zakup stacjonarny towar zgodnie z regulaminem można zwrócić do 30 dni z metkami nie używany. Sprzedawca nie chce przyjąć zwrotu, ponieważ zamiast paragonu mam potwierdzenie z konta bankowego. Sklep powołuje się na wewnętrzny regulamin Natomiast z tego co czytam to powinien przyjąć zwrot. Jak to jest?...
Czy muszę stawić się na odczytanie testamentu?
Zmarła moja babcia, wczoraj dostałam sms od siostry z którą od wielu lat nie utrzymuję kontaktów, dotyczący terminu i miejsca odczytania testamentu, z dopiskiem że moja obecność jest obowiązkowa, w internecie na szybko znalazłam informacje, że taka obecność nie jest obowiązkowa, ale wolę mieć pewność, tak więc jak to wygląda w kwestii prawnej? Czy grożą mi jakieś konsekwencje jeśli jednak nie pojawię się w tym terminie we wskazanej kancelarii n...
Zatarcie skazania.
Dzień dobry, czy można starać się o zatarcie skazania po 5 latach od zwolnienia warunkowego z ZK jeśli toczy się w tym czasie sprawa karna, w której osoba jeszcze nie została skazana i nie ma prawomocnego wyroku ?...
Czy muszę płacić alimenty?
Witam, gdy matka dziecka wziela ślub z nowym partnerem i ten partner przysposobił dzieckoi dal swoje nazwisko to czy ojciec biologiczny nadal ma obowiązek płacić alimenty? Ojciec biologiczny zrzekł się praw rodzicielskich i pozwolił zmienić swoje nazwisko na nazwisko matki idac na ugode matce dziecka ktora wyprowadzila sie na drugi koniec Polski by utrudnic kontakty. Matka dziecka nie chciała od ojca biologicznego alimentów gdyż w nowym związku p...

Wyszukiwarka