Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Odrzucenia spadku przez nieletnich.
Jak wygląda sprawa odrzucenia spadku przez nieletnich? Śmierć dziadka ze strony ojca. Ojciec pozbawiony władzy. Czy trzeba zakładać sprawę w sądzie rodzinnym?...
Student na zleceniu a zwolnienie po operacji
Witam, proszę o poradę? Syn, student na zleceniu , lat 23, właśnie przeszedł operację barku, artroskopia, rehabilitacja, pewnie powró do zdrowia zajmie ze dwa miesiące, jest zgłoszony do mojego ubezpieczenia zdrowotnego, czy jest szansa na płatne zwolnienie lekarskie??? Co robić w takiej sytuacj? ...
Czy moge starać się o alimenty od rodziców?
Za parę miesięcy kończę technikum. Moi rodzice postanowili, ze mam się wyprowadzić od razu po skończeniu nauki. Po technikum chciałabym jeszcze chodzić do szkoły zaocznej, aby zdobyć doświadczenie w innym zawodzie. Mimo to mam się wyprowadzić, znaleźć prace. Czy w takim przypadku jeśli zrobię tak jak moi rodzice chcą przysługują mi jakieś alimenty? Boje się, że sobie nie poradzę, a o pomoc nie mam co prosić stąd moje pytanie....
Właściciel nie chcę oddać kaucji, czy jest jakakolwiek możliwość odzyskania tych pieniędzy?
Witam, mam taki problem. Wynajmowałam mieszkanie, właściciel powiedział, że nie odda mi kaucji od razu bo musi poczekać, aż przyjdą wyrównania ze spółdzielni. Kazał czekać do lipca. Mieszkanie zdałam w kwietniu. Odezwałam się do niego dwa tygodnie temu i niestety cisza. Nie odpisuje, nie odbiera. Mam tylko umowę najmu, a brak zwrotu kaucji tylko ustnie przy zdaniu mieszkania. Czy jest jakakolwiek możliwość odzyskania tych pieniędzy? Co mogę zrobi...

Wyszukiwarka