Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Dziedziczenie a separacja.
Witam jestem z mężem od 2 lat po ślubie mamy córkę, tego roku odziedziczyłam dom po tacie lecz z mężem nie mamy podpisanej rozdzielności jeśli sprzedam nieruchomość i kupię za te środki inną to będzie wliczać się do majątku małżeństwa czy w dalszym ciągu pozostanie jako dziedziczenie i mąż nie będzie miał do tego prawa ?? Proszę o rady i ewentualna pomoc jakie mogę zastosować druki prawne dodam również że z mężem jesteśmy w trakcie załatwiania sp...
zwolnienie dyscyplinarne
Witam czy jeżeli pracodawca narzuci zbyt wiele zadań do wykonania jednego dnia i wykonam tylko jakaś część powiedzmy 70% i tak przez jakiś okres ( poprostu fizycznie nie dam rady ) to może to grozić zwolnieniem dyscyplinarnym?...
Rozwód
Witam. Rozprawa rozwodowa 18 listopada, mąż nie odbierał awiza z wezwaniem na sprawę. Komornik sądowy próbował dostarczyć ale również mu się nie udało. Mąż mieszka u mnie, czy w takim wypadku sprawa może się nie odbyć? Mogę jakoś go nakłonić do odebrania? On oczywiście wie o terminie sprawy ale robi po złości....
Egzekucja komornicza.
Przychodzę z pytaniem odnośnie egzekucji komorniczej. Mąż miał dług alimentacyjny, który wynosił niecałe 5000 zł i został spłacony, od czerwca z wynagrodzenia komornik zabierał już tylko kwotę bieżących alimentów tj., 551 zł. zostawiając mężowi kwotę odpowiadającą najniższej krajowej. 8 stycznia mąż złożył wypowiedzenie w pracy z zaznaczeniem że pracuje do końca lutego tego roku. Wczoraj mąż dostał odcinek płacowy i tu pojawiła się "niespo...

Wyszukiwarka