Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Jakie grożą konsekwencje za brak udzielenia informacji publicznej?
Jakie grożą konsekwencje za brak udzielenia informacji publicznej?...
Dziedziczenie po zmarłej.
Witam, przed zadaniem pytania zapoznałem się z poradnikiem spadkowym oraz FAQ, jednak sprawa dalej nie jest dla mnie jasna, więc proszę o poradę. Babcia Małgorzata, wraz z mężem Krzysztofem, mieszkała w mieszkaniu (komunalnym lub spółdzielczym). Mieli dwoje synów Piotra i Pawła. Paweł ma żonę Grażynę w wieku 60 lat, córkę Katarzynę w wieku 40 lat, wszyscy mieszkają w Polsce. Piotr mieszka w Hiszpanii. Była możliwość wykupienia mieszkania na włas...
Wynagrodzenie do rąk własnych a L4.
Witam, mam pytanie. Czy będąc na L4 mogę osobiście odebrać z firmy wypłatę? Wynagrodzenie mam do rąk własnych, pracodawca nie chce wyrazić zgody na przelewanie wynagrodzenia na konto. Bo gdzieś usłyszałam że w tym momencie mogę dostać wypowiedzenie umowy o pracę Bo pojawiłam się w firmie....I nie wiem co o tym myśleć?...
Problem z cenami usług u stomatologa
Hej, Osoba x była u dentysty (u którego wcześniej robiła już zęby). Stomatolog wykonał naprawę dwóch zębów i znieczulenia za zgodą pacjenta. Później zaproponował czyszczenie kamienia, które było wykonane 3-4 miesiące wczesniej (a powinno się je robić około raz na 6-12 miesięcy), mimo tej informacji, stomatolog namówił pacjenta na czyszczenie kamienia. Po podliczeniu przy kasie, wyszło około 900 zł, gdzie wczesniej osoba x płaciła o wiele mniej w...

Wyszukiwarka