Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

pytanie odnośnie wniosku do sądu
Witam, mam pytanie odnośnie wniosku do sądu, który muszę sformułować. Mam do napisania wniosek o wydanie z archiwum dokumentów dotyczących mojej osoby odnośnie odebrania/ograniczenia praw rodzicielskich moim rodzicom. Jak taki wniosek ma wyglądać? Na internecie jest masa wniosków do pobrania, jednak żaden nie dotyczy podobnej sprawy. Proszę o szybką pomoc....
Cofnięcie pozwu.
Witam, proszę o pomoc. Jakiś czas temu moja mam dostal nakaz sadowy plus odsetki. Został napisany sprzeciw od nakazu. Dlug został splacony w całości plus odsetki i koszty. Powód cofnął pozew, tylko nie wiadomomo czy w calości. Kuzyn napisał pismo o umorzenie sprawy i zeby ewentulane koszty sprawy w tym zastepstwa zwocił powod i zeby sprawa miala tryb niejawny. Mama się nie chce stresować bo na logikę nie wiemy co mecenas napisał. wierzycielem w...
Na jakie konto alimenty po 18 roku życia?
Alimenty zasądzone 15 lat temu na konto ex. Czy jeśli dziecko osiągnęło pełnoletność i studiuje zaocznie to alimenty mogę wpłacać już na konto dziecka? Czy muszę to zmieniać przez sąd?...
Zasiedzenie działki przez gminę.
Cześć wszystkim. Posiadam działkę na której gmina wybudowała budynek który nie został skończony. Budowa rozpoczęła się w 1997r. I nie jest skończona. Czy jest możliwe zasiedzenia działki przez gminę? Ile lat ewentualnie jest czasu na wszczęcie postępowania przeciwko gminie?? Czy jest możliwość przerwania tego zasiedzenia ??...

Wyszukiwarka