Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Rodzice przepisali gospodarstwo bratu, czy jest szansa cokolwiek odzyskać od brata?
Witam. Mam takie pytanie: Tata zmarł około 10 lat temu mama żyje, oboje rodzice przepisali gospodarstwo wraz z budynkami mojemu jedynemu bratu, ja nie dostałam nic, czy jest jakaś szansa na to by cokolwiek odzyskać od mojego brata?...
Sprawa w sądzie (przejęcie nieruchomości)
Witam, znajomy otrzymał testamentem nieruchomość. Dowiedział się o tym 2 miesiące po śmierci darczyńców. Miesiąc po ich śmierci notarialnie przyjęły spadek ich wnuczki, które nie miały przez całe życie z dziadkami kontaktu. Są wpisane do księgi wieczystej jako właścicielki. Była jedna sprawa w sądzie i ma być kolejna. Jak długo może trwać przejęcie nieruchomości przez znajomego? Czy ta sprawa może być ostatnia i jakie dalsze kroki będzie musiał ...
L4
Dzień dobry. Czy pracodawca może zmienić harmonogram pracy pracownikowi po zwolnieniu lekarskim?. Zmiana została naniesiona w trakcie L4. Proszę o pomoc ...
Wynagrodzenie 2024
Witam. Jestem zatrudniony na umowę o pracę. Pracodawcą na styczeń ustanowił stawkę godzinową w kwocie 19.41. Stawka ta będzie ruchoma w zależności od godzin pracy w danym miesiącu. Czyli kwota netto z umowy o pracę wynosi 3261zl ta kwota jest dzielona na godziny w danym miesiącu. Dodam że pracuje w systemie zmianowym. Zmiana liczy 6 godzin. Średnio w miesiącu mam ok 32 zmian. W sobotę oty i niedzielę również pracuje z czego za niedzielę jest do...

Wyszukiwarka