Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Wspólnota mieszkaniowa a pomieszczenia gospodarcze.
Dzień dobry, proszę wyjaśnienie w sprawie działań wspólnoty odnoszących się do pomieszczeń gospodarczych. Sprawa ma się tak , moja mama mieszka w budynku gdzie jest 5 lokali mieszkalnych. ON i i sąsiad maja wykupione mieszkania na własność. Na działce są oddzielne 2 budynki gospodarcze których część również jest wykupiona na własność. Teraz zarządca wspólnoty chce remontować swój budynek ( ścianę zewnętrzną)ale z funduszu remontowego wspólnoty. ...
Opłaty komornicze
Proste pytanie, kto ponosi opłaty komornicze, wierzyciel czy dłużnik. I czy komornik ma prawo przetrzymywać pieniądze wierzyciela czy przekazać je od razu po pobraniu od dłużnika?...
Aneks do umowy najmu okazjonalnego
Czy jeśli wynajmę komuś mieszkanie np na 2 lata (najem okazjonalny), a potem będę chciała do tej umowy napisać aneks, to czy podpisanie tegoż aneksu również musi odbyć się u notariusza, czy może być tylko między nami?...
Dziki lokator.
Witam. Zwracam się do Państwa z prośbą o radę może ktoś miał podobny problem. Otóż w 2017 roku uzyskałam wyrok eksmisyjny z prawem do lokalu socjalnego. Od 6 lat czekam na rzeczony lokal. Prawa takiego nie nabył mój były partner który obecnie zamieszkuje z nami. Na wyroku jest napisane że tylko ja i syn mamy prawo do lokalu. W tym roku zapadła decyzją o rozbiórce budynku w którym mieszkam. Co może znacznie przyspieszył procedurę otrzymania lokalu...

Wyszukiwarka