Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Pracodawca żąda zaplanowania urlopu na cały następny rok.
Pracodawca żąda od pracownika zaplanowania urlopu na cały następny rok, zostawiając 4 dni urlopu na żądanie?, a potem i tak zmusza go do wybrania całego urlopu, także na żądanie do końca roku, czyli wzywa go do siebie i każe wypisywać wnioski urlopowe. Narzuca też ile dni urlopu można zaplanować, w danym kwartale. Czy to jest zgodne z przepisami prawa pracy?...
Okres ochronny przed emeryturą.
Czy w okresie ochronnym przed emeryturą pracodawca może dać wypowiedzenie z powodu nie podpisanych badań lekarskich ?...
Dziedziczenie w zamian za opiekę?
Dziecko ma mieć zapisane własnościowe mieszkanie rodzica po śmierci w zamian za opiekę na starość. Opieka nie występuje fizycznie, dziecko mieszka 800km od rodzica ale następuje w formie telefonów, wizyt co 2, 3 mc. Czy drugie dziecko ma jedynie prawo do zachowku?...
Zakup mieszkania od dłużnika.
Znalazłem mieszkanie na sprzedaż w mojej okolicy. Okazało się, że obecny właściciel pozbywa się majątku ze względu na jakieś długi z lat młodzieńczych. Sprawa wygląda tak że w trakcie sprawy przepisał mieszkanie na ojca. I ja mam kupić od ojca. Bank dowiedział się o tym, że jest nowy właściciel (ojciec) i podał sprawę do sądu. Czy mogę legalnie kupić to mieszkanie od ojca byłego właściciela? Bo się że że jak kupie to mi je zabiorą....

Wyszukiwarka