Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Oszustwo kredytowe.
Zostałam zmanipulowana telefonami i zaciągnęłam duży kredyt, wpłaciłam go na konto podane przez oszustów.. pieniądze straciłam jest jakaś szansa żeby walczyć miał może ktoś podobną sytuację i porozmawia ze mną co robić dalej....
Zasiłek macierzyński z dwóch stosunków pracy.
Jestem nauczycielem i mam umowy o pracę w dwóch szkołach państwowych. Jedna jest na czas nieokreślony, a druga do 31.08. Od 2 stycznia jestem na L4 z racji ciąży. Termin porodu na 13.08. W tej co mi umowa wygasa (na czas określony) kazali składać wniosek o macierzyński z rodzicielskim. Jak to jest- czy tylko mi wypłacą do zakończenia umowy, czy potem dalej odeślą do ZUS i będzie zasiłek? Bo w drugiej pracy oczywiście normalnie urlop macierzyński...
Rozwiązanie umowy dzierżawy.
Witam, mam pytanie, czy można odzyskać ziemię od dzierżawcy po latach użytkowania przez niego?...
Podział majątku
Witam Serdecznie mam pytanie odnosnie podizału majatku , opisze po krótce o co mi chodzi Mam babcie która mieszka sama i jest włascicielem domu , ma córkę , jej syn nie żyje a po synie została 5 dzieci już pełnoletnich. W chwili obecnej dom jest w krytycznym stanie i córka babci wymyśliła sobie podiał majątku na wszystkie osoby czyli łącznie z babcią 7 osób , Ja osobiście do tego mieszkania nie posiadam do niego praw tylko jestem w nim zameldow...

Wyszukiwarka