Próg podatkowy.

Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
anonim cytuj
09-12-2023
Jeśli dochód jest udokumentowany - nie.

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

anonim cytuj
09-12-2023
tzn.? Umowy zlecenie?

Chodzi mu czy dostajesz normalnie czy pod stołem/na czarno.

anonim cytuj
09-12-2023
Wszędzie mam umowę zlecenie i dostaje przelew na konto.

anonim cytuj
09-12-2023
To pracujesz na UoP czy UZ?

anonim cytuj
09-12-2023
Wszystkie 3 umowy zlecenie.

anonim cytuj
09-12-2023
To nie pisz etat bo etat To jest umowa o pracę.

anonim cytuj
09-12-2023

Sugerowane Tematy

Jak mogę złożyć załącznik do protokołu nie mając pełnomocnika?
Jeśli nie mam pełnomocnika, czekamy na wyrok w rozwodzie, to jak teraz mogę złożyć załącznik do protokołu?...
brak odzewu ze strony firmy
Dzień dobry zostałam oszukana przez firmę fotowoltaiczna polska energia słoneczna która kazała wpłacić całość 24 tys za instalacje miała termin 45 dni na montaż po pewnym czasie przestała się odzywać minęło ponad 60 dni co mogę zrobić jak odzyskać pieniądze? Jestem załamana....
Umowa dożywocia.
Było małżeństwo. Umową dożywocia zapisali wnuczce dom, pomijając swoje dzieci, które podpisały zrzeczenie u notariusza. Jedno z nich umiera. Czy po śmierci drugiego dzieci mają prawo do zachowku od wnuczki?...
PIP - roszczenia pracownicze - przedawnienie.
Jak wynika z mojej ubogiej wiedzy , roszczenia pracownicze , konkretnie -zaległe składniki wynagrodzenia ( nadgodziny dobowe , nocne, dodatki nocne itd . przedawniają się z upływem 3 lat od chwili ich powstania - czyli od dnia w którym pracodawca powinien je wypłacić zgodnie z kodeksem pracy czy też obowiązującym w firmie regulaminem pracy . Dla mnie zrozumiałym jest ,że jeśli pracodawca w wyniku przeprowadzonych z nim rozmów dotyczących zaległy...

Wyszukiwarka