Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ?
Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu....
Kochani mam pytanie
Czy wyjeżdżając na wakacje z dzieckiem muszę podać matce dokładny adres pobytu czy wystarczy nazwa miejscowości lub najbliższej okolicy.
Mam pełne prawo
Jesteśmy w trakcie rozwodu ok kilku lat
Matka lub ktoś na jej zlecenie hakuje mi mail
Szpieguje w necie, boję się że będę miał ogon cały czas za sobą, ma mnóstwo kasy i duże możliwości śledzenia mnie a ja chce z dzieckiem pobyć pouczyć się czegoś nowego tzn dziecko nauczy...
Witam w sprawie karnej w wyroku jest przyznane zadośćuczynienie, oraz zwrot kosztów od oskarżonego który skończył właśnie odsiadywać wyrok ,jest to kwota około 40 tysięcy złotych. Moje pytanie gdzie z tym mamy się udać? Aby odzyskać nasze pieniądze....
Pracuję w pewnej firmie 9 miesięcy. W połowie sierpnia otrzymałem od pracodawcy wypowiedzenie umowy o pracę z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia zgodnie z umową o pracę. Powód zwolnienia > likwidacja stanowiska pracy podyktowana spadkiem obrotów w firmie.
Wypowiedzenie zostało podpisane przez obie strony. To jednak nie koniec.
Dwa dni temu otrzymałem kolejne pismo od pracodawcy > wypowiedzenie warunków umowy o pracę. Szczegóły dotyczyły ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: