Pracuje na etat w firmie, gdzie zarabiam ok 5500-6000 w zależności od przepracowanych godzin - umowa zlecenie, status studenta i 24 lata. Dodatkowo mam dwie umowy zlecenie, z obu mam około 1500zl. Czy biorąc pod uwagę ten fakt zarobku ok 7/8k miesięcznie muszę się czegoś obawiać? Mam na myśli rozliczanie i próg podatkowy
Zostałam zmanipulowana telefonami i zaciągnęłam duży kredyt, wpłaciłam go na konto podane przez oszustów.. pieniądze straciłam jest jakaś szansa żeby walczyć miał może ktoś podobną sytuację i porozmawia ze mną co robić dalej....
Jestem nauczycielem i mam umowy o pracę w dwóch szkołach państwowych. Jedna jest na czas nieokreślony, a druga do 31.08. Od 2 stycznia jestem na L4 z racji ciąży. Termin porodu na 13.08. W tej co mi umowa wygasa (na czas określony) kazali składać wniosek o macierzyński z rodzicielskim. Jak to jest- czy tylko mi wypłacą do zakończenia umowy, czy potem dalej odeślą do ZUS i będzie zasiłek? Bo w drugiej pracy oczywiście normalnie urlop macierzyński...
Witam Serdecznie mam pytanie odnosnie podizału majatku , opisze po krótce o co mi chodzi
Mam babcie która mieszka sama i jest włascicielem domu , ma córkę , jej syn nie żyje a po synie została 5 dzieci już pełnoletnich. W chwili obecnej dom jest w krytycznym stanie i córka babci wymyśliła sobie podiał majątku na wszystkie osoby czyli łącznie z babcią 7 osób , Ja osobiście do tego mieszkania nie posiadam do niego praw tylko jestem w nim zameldow...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: