Czy rodzina ma prawo nie udostępnić mi mieszkania?

Niestety życie nie potoczyło mi się jakbym chciała i jestem zmuszona wrócić do mieszkania w którym mieszka moja rodzina. Jestem tam zameldowana lecz nie zamieszkuję już bardzo długo, (mieszkanie miasta). Czy rodzina ma prawo nie udostępnić mi mieszkania?
anonim cytuj
02-11-2023
Nie wiadomo czy zameldowana bo mogli wymeldować bez pani zgody.

anonim cytuj
02-11-2023
Rodzina ma prawo nie udostępnić Ci mieszkania.

anonim cytuj
02-11-2023

Sugerowane Tematy

Czy szpital może obciążyć mnie kosztami leczenia?
Mój partner jest chory, będzie miał operację kręgosłupa. Rentę mu odebrali, odwołanie nic nie dało. Złożyliśmy nowy wniosek o rentę, który jest w toku..... I teraz pytanie, czyy jeśli dostanie decyzję odmowną, a będzie akurat w szpitalu na operacji, to na drugi dzień nie będzie podlegał darmowej opiece medycznej i obciąża nas kosztami leczenie. Co w takiej sytuacji zrobić ? Mama jego na emeryturze. My nie mamy ślubu, dzieci nie mamy. Mops nie...
Ktoś wziął na moją mamę kredyt przez Internet lub chwilówkę.
Dzień dobry, Moja mama dzisiaj byłam w banku cos załatwić. Dowiedziała się od pracownika placówki, że widnieje na jej koncie dług prawdopodobnie z jakiegoś parabanku. Zaciągnięto na jej dane 8,5 tys. zł a razem z odsetkami 15 tysięcy. Mama jest przerażona. Nigdzie nie klikała, nie odbiera telefonów z nieznanego numeru (jest bardzo ostrożna) ani też nie zgubiła dowodu. Pożyczka była wzięta ponad 500 dni temu. Co można z tym zrobić żeby mama teg...
Zbyt wysokie koszty adwokackie dla oskarżyciela posiłkowego.
Mój znajomy miał sprawę o niewielką kradzież, poddał się karze na podstawie 387 kpk., żeby skrócić postępowanie i dostał bardzo niskie zawiasy. Na rozprawę stawił się pokrzywdzony z adwokatem, który działał jako oskarżyciel posiłkowy. Rozprawa trwała max. 40 minut, sąd go skazał i zasądził od niego dla pokrzywdzonego 2300 zł kosztów adwokackich. To chyba lekka przesada. Co znajomy może zrobić ?...
badanie pod kątem wypadku w pracy po roku
Rok temu mniej więcej miał miejsce wypadek w pracy. Operator wózka widłowego nie zachował odpowiedniej ostrożności i potrącił kobietę. Widłami trafił w uda. Na miejsce wezwano karetkę, dziewczynę obejrzeli i stwierdzili ze zasadniczo nic jej nie dolega. Nie zalecili innych konsultacji i odjechali. Dziewczyna od pewnego czasu uskarżała się na bol w końcu trafiła do lekarza i okazało się, że powstały tam zgrubienia, najprawdopodobniej będzie potrz...

Wyszukiwarka