Umowa na okres próbny.

Dowiedziałam się że jestem w ciąży a pracuje na umowę na okres próbny (zostałam zatrudniona na 2 miesiące) umowę mam do końca tego miesiąca. Co teraz? Zostaję na lodzie czy pracodawca musi przedłużyć?
anonim cytuj
22-10-2023
Kobieta, która ubiega się o pracę nie ma obowiązku informowania potencjalnego pracodawcy o tym, że jest w ciąży.

anonim cytuj
22-10-2023
Nie musi przedłużać. Chyba, że 31.10 będziesz w 12tc plus 1 dzień.

anonim cytuj
22-10-2023

Sugerowane Tematy

Udostępniłam auto koledze i on dostał mandat
Proszę o poradę! Mojemu sąsiadowi udostępniłam auto, niestety stanął na zakazie zatrzymania i ja dostałam mandat, przesłałam straży miejskiej jego dane żeby go zapłacił ale jak się okazało on przebywa teraz za granicą nie wiadomo na jak długo i nie może odebrać tego mandatu. Chciałabym zapłacić ten mandat tylko nie wiem jak to teraz odwrócić. Z góry dziękuję za pomoc...
Przerwanie zasiedzenia w złej wierze.
Mam w sąsiedztwie opuszczone gospodarstwo - dom i działkę rolną. Stało to wiele, wiele lat bo ostatni własiciel zmarł i brak spadkobierców. Jakiś cwaniaczek zarejestrował tam firmę i z tego co się dowiedziałem, chce sobie to przejąć. Ci ludzie mieszkają w innej części Polski, wyhaczyli jakoś tą nieruchomość. Dom oczywiście popada w ruinę, działka zarasta, nikt o to nie dba, nikt się tym nie interesuje. Pustostan i bałagan. Jak można przerwać c...
Jazda pod wpływem alkoholu.
Bliskiej osobie zatrzymano prawo jazdy w Polsce za jazdę pod wpływem alkoholu (0,34mg). Obywatel Polski, prawo jazdy szwajcarskie. Pytanie brzmi czy będzie mógł prowadzić pojazdy w Szwajcarii? Sprawa ciągnie się trzy miesiące. Prawo jazdy zatrzymane. Czy skoro nie jest polskie to w ogóle mają prawo je trzymać? Naczytaliśmy się różnych rzeczy w internecie, chcemy rozwiać wątpliwości. Czy jest tu może adwokat specjalizujący się w takich sprawac...
Dług
Komornik umorzył postępowanie egzekucyjne względem mojej osoby i moje pytanie jest następujące, od kiedy liczyć czas przedawnienia długu. Od dnia zasądzenia długów, czy od dnia umorzenia postępowania egzekucyjnego?...

Wyszukiwarka