Umowa na okres próbny.

Dowiedziałam się że jestem w ciąży a pracuje na umowę na okres próbny (zostałam zatrudniona na 2 miesiące) umowę mam do końca tego miesiąca. Co teraz? Zostaję na lodzie czy pracodawca musi przedłużyć?
anonim cytuj
22-10-2023
Kobieta, która ubiega się o pracę nie ma obowiązku informowania potencjalnego pracodawcy o tym, że jest w ciąży.

anonim cytuj
22-10-2023
Nie musi przedłużać. Chyba, że 31.10 będziesz w 12tc plus 1 dzień.

anonim cytuj
22-10-2023

Sugerowane Tematy

Kto może brać udział w przesłuchaniu podejrzanego?
Jestem osobą leczącą się na zaburzenia lękowo- depresyjne. Dostałem wezwanie na Policję w charakterze podejrzanego. Moje pytanie: czy w trakcie przesłuchania może mi towarzyszyć żona, chodzi o to żeby była w pomieszczeniu i jej obecność wspierała mnie emocjonalnie. Jak to załatwić formalnie ?...
Tacierzyńskie.
W lutym 2022 roku urodziłam dziecko. Przebywałam na urlopie macierzyńskim (wykorzystałam go w pełnym wymiarze). Obecnie korzystam z urlopu rodzicielskiego. Pytanie czy ojciec dziecka może jeszcze skorzystać z urlopu tacierzyńskiego? I czy może skorzystać z niego w momencie kiedy ja korzystam z urlopu rodzicielskiego?...
Czy publiczne udostępnienie rozmowy dwóch osób jest legalne??
Dzień dobry. chciałabym zapytać czy publiczne udostępnienie rozmowy dwóch osób (nie byłam członkiem tej rozmowy), jest prawnie legalne? Czy wystarczy zasłonić dane w konwersacji żeby udostępnić taką rozmowę, natomiast w dodatkowym opisie wskazać członków? ...
Zakłócanie ciszy nocnej.
Witam, chciałbym przedstawić sytuację jaka miała miejsce. Zapomniałem się i około godziny 1:30 zaśpiewałem jedną piosenkę karaoke. Któryś z sąsiadów zadzwonił na policję i pojawiła się niemal natychmiast (blisko mnie znajduje się posterunek policji). Gdy kończyłem śpiewać wchodzili już po klatce schodowej. Gdy zadzwonili do drzwi już skończyłem piosenkę, która trwała jakieś 3 minuty i był to mój sam głos bo muzyka była na słuchawkach. Zaczęli nac...

Wyszukiwarka