Umowa na okres próbny.

Dowiedziałam się że jestem w ciąży a pracuje na umowę na okres próbny (zostałam zatrudniona na 2 miesiące) umowę mam do końca tego miesiąca. Co teraz? Zostaję na lodzie czy pracodawca musi przedłużyć?
anonim cytuj
22-10-2023
Kobieta, która ubiega się o pracę nie ma obowiązku informowania potencjalnego pracodawcy o tym, że jest w ciąży.

anonim cytuj
22-10-2023
Nie musi przedłużać. Chyba, że 31.10 będziesz w 12tc plus 1 dzień.

anonim cytuj
22-10-2023

Sugerowane Tematy

Co jeśli został przerwany bieg przedawnienia?
Co jeśli został przerwany bieg przedawnienia, jakie dalsze kroki podjąć i co to w ogóle dla mnie oznacza ?...
Podatek od obrazów i rysunków przez siebie wykonanych
Mam pytanie, jak wygląda kwestia sprzedaży obrazów i rysunków przez siebie wykonanych, jaki podatek należy zapłacić i co dokładnie zgłasza się do urzędu skarbowego?...
Służebność drogi dojazdowej.
Witam. Został kupiony garaż jakiś czas temu. W akcie notarialnym nie ma napisane nic o służebności drogi dojazdowej. Teraz administracja każe zapłacić. Twierdzą, że poprzedni właściciel miał w akcie notarialnym napisane o służebności drogi dojazdowej i nowy właściciel garażu to przejmuje. Pytanie brzmi: co teraz zrobić? Czy trzeba to płacić, skoro aktualny właściciel nie ma nic ma ten temat napisanego w akcie notarialnym?...
Spłata mieszkania.
30 lat temu Moi rodzice dali pieniądze na zakup mieszkania, my jako małżeństwo włożyliśmy 10% w całości kwoty. Od 10 lat jesteśmy po rozwodzie. Próbuję namówić byłego męża żeby zapisał swoją część mieszkania na dzieci, ale on odmawia. Na akcie notarialnym widniejemy oboje. Czy to że mieszkanie zostało kupione za pieniądze od moich rodziców będzie w sądzie jakimś argumentem żebym nie musiała go spłacać?...

Wyszukiwarka