Darmowa wysyłka.

Witam. Zamówiłam w sklepie internetowym rzeczy za kwotę, która kwalifikowała się do darmowej wysyłki. Chce zwrócić część rzeczy (gdybym ich od razu nie zamówiła nie załapałam się na darmową wysyłkę). Sprzedawca chce potrącić mi że zwrotu kwotę za wysyłkę do mnie. Czy to jest zgodne z prawem? Zamawiając nie wiedziałam że będę zwracała część rzeczy, to ubrania musiałam je zmierzyć. Dodatkowo gdybym miała płacić wzięłabym najtańsza opcje, a sprzedawca liczy mi za najdroższą.
anonim cytuj
23-08-2023
Tak, sprzedawca ma prawo. Kupując za określoną kwotę - sklep poniósł koszt wysyłki do Pani. skoro Pani zwraca towar to nie kwalifikuje się do darmowej wysyłki i sklep ma prawo potrącić te kwotę.

anonim cytuj
23-08-2023
Tak, sprzedawca ma prawo. Kupując za określoną kwotę - sklep poniósł koszt wysyłki do Pani. skoro Pani zwraca towar to nie kwalifikuje się do darmowej wysyłki i sklep ma prawo potrącić te kwotę.

W wysokości najdroższej wysyłki?
Potrącają taką wysyłkę jaką dokonali

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Wynajem mieszkania zadłużonego.
Witam, wynajmuję mieszkanie od 2019r. Z mojej strony wszystkie opłaty były płacone na czas, dziś dnia 2 października przychodzi syn właściciela i mówi że mieszkanie jest zadłużone na dużą kwotę, a od dnia 4 października rozpoczyna się egzekucja komornicza co przedstawił pismem, i w związku z tym mam następujące pytania: 1. czy muszę wpuścić komornika? 2. czy ma on prawo do zabrania moich rzeczy? 3. czy muszę się wyprowadzić w trybie natyc...
174kpc
Полезная штука just know that for long-term use of posture [url=https://medium.com/@betbisa04/the-essential-support-for-comfort-and-health-5072fa502877]https://medium.com/@betbisa04/the-essential-support-for-comfort-and-health-5072fa502877[/url], you will need order additional adhesive materials for the monitor separately. in order to help visitor in improving posture, Dr. Shah will share some tips....
zamknięta uczelnia / zwrot kosztów
Dzień dobry. Studiowałam jeden rok na prywatnej uczelni medycznej, w czerwcu poinformowano nas, że uczelnia się zamyka. Szukam innych uczelni i wszędzie otrzymuję informację, że z powodu dużej różnicy programowej mogę zostać przyjęta ale znowu na pierwszy semestr. Czy mogę założyć sprawę uczelni o zwrot kosztów?...
Czy można sprzedać same udziały do działki rolnej?
Hello, czy jest na sali notariusz? Moja rodzina ma w posiadaniu dwie działki rolne. Pochodzą one ze spadku i obecnie są podzielone pomiędzy cztery osoby w udziałach wielkości 21/24,1/24, 1/24, 1/24. Co istotne - żaden z posiadaczy nie jest rolnikiem. Całość ma 10400 m2 (1,04ha), natomiast ta mniejsza część w całości 0,13 ha. Co istotne, obecnie obie działki stanowią współwłasność i nie są wytyczone. Moje pytania brzmią: 1. Czy posiadacze mniejs...

Wyszukiwarka