Odszkodowanie za kolizje z dzikim zwierzęciem

Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
anonim cytuj
28-02-2023
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.

anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.

anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.

anonim cytuj
28-02-2023
Policja była wezwana? Masz notatkę?

anonim cytuj
28-02-2023
Tak.

anonim cytuj
28-02-2023
To próbować można.

anonim cytuj
28-02-2023
Od czego najlepiej zacząć? Zarządca dróg?

anonim cytuj
28-02-2023
Tak, napisać do zarządcy

anonim cytuj
28-02-2023

Sugerowane Tematy

Wykreślenie z BIK.
Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ? Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu....
Pracodawca zamiast płacić ZUS wpisywał urlopy bezpłatne
Pracodawca zamiast płacić ZUS wpisywał urlopy bezpłatne. Gdy pracownicy się zorientowali zamyka firmę. Zgłoszone do kontroli PIP i ZUS. PIP nie robi kontroli ze względu na pandemię. Gdy zakład się zamknie pracodawca nie będzie już pracodawcą ani przedsiębiorcą. Proszę o porady....
Pozbawienie praw rodzicielskich.
Mam pytanie odnośnie pozbawienia władzy rodzicielskiej co w wypadku jeśli kilka lat temu miałem sprawę o pozbawienie władzy rodzicielskiej, ponieważ miałem konflikt z prawem - 6 miesięcy w areszcie , oczywiście dziecko wtedy wróciło do mnie a teraz po raz drugi trafiłem do więzienia i znów będę miał sprawę o pozbawienie władzy ? Dziecko jest z rodzina ale sąd lub kuratorzy nie chcą aby dziecko wróciło do mnie ponieważ musze jeszcze odsiedzieć ok...
Mąż nie wstawia się na żadne rozprawy czy przesłuchania na policji.
Witam. Niebawem czeka mnie pierwsza sprawa o zaprzeczenie ojcostwa syna. Sprawa rodowodowa jest zawieszona na czas rozwiązania właśnie tej sprawy. Mąż nie wstawia się na żadne rozprawy czy przesłuchania na policji. Ma na koncie wyroki przez co jest poszukiwany do ich odbycia. Nie odbiera również żadnych pism, pozwów sądowych. Jestem pewna że na sprawie również się nie wstawi a zostało już mało czasu . Termin został ustalony tylko dlatego że zosta...

Wyszukiwarka