Odszkodowanie za kolizje z dzikim zwierzęciem

Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
anonim cytuj
28-02-2023
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.

anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.

anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.

anonim cytuj
28-02-2023
Policja była wezwana? Masz notatkę?

anonim cytuj
28-02-2023
Tak.

anonim cytuj
28-02-2023
To próbować można.

anonim cytuj
28-02-2023
Od czego najlepiej zacząć? Zarządca dróg?

anonim cytuj
28-02-2023
Tak, napisać do zarządcy

anonim cytuj
28-02-2023

Sugerowane Tematy

Spis inwentarza.
Komornik dostał zadanie zrobić spis inwentarza.Teraz odzywa się i informuje że nie może kont sprawdzić bo musi mieć poświadczenie dziedziczenia ..O co tu chodzi bo nie rozumiem.? Chce wiedzieć co i ile jest na kontach do sprawy spadkowej. Jak to ugryźć....
Odebranie dziecka
Witam. Mam pytanie. Czy jest prawdopodobne odebranie dziecka w wieku 16 lat, ze względu na pracę rodziców. Chodzi o to że kurator zrobił wywiad i powiedział że złoży wniosek do sądu o odebranie córki i umieszczenie w jakieś pieczy zastępczej. Z córką nie ma żadnego problem, chodzi do liceum, tylko została tam przyłapana z klientem....
Niezgodny towar z opisem. Płatność została uregulowana, a Pani, która wystawiała ogłoszenie zniknęła.
Zakupiony towar przez Fb przyszedł niezgodny z opisem, tzn inny. Płatność została uregulowana za pobraniem. Pani, która wystawiała ogłoszenie zablokowała mnie, numer telefonu nieaktywny. Nadawca nie wiem czy dane są prawdziwe, wskazany numer konta. Co robić ? Tylko proszę, nie komentujecie że nie kupuje się przez Fb. Dziękuję...
Czy jeśli ma się długi to można mieć więcej niż jednego komornika?
Mam trochę długów nie dużych ale jednak , spłacam aktualnie jednego komornika dogadałam się na pewną kwotę co miesiąc. Czy w tym czasie może inny komornik z innej sprawy domagać się spłaty Czy dopiero jak spłacę tego pierwszego?...

Wyszukiwarka