Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
Witam,
Oddałem urządzenie elektryczne na gwarancje , została uznana i podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałem się,ze praktycznie wszystko zostało wymienione co jest w środku, „ze starych rzeczy została tylko obudowa” . Produkt kupiony w tym roku w marcu i podlega 2 letniej gwarancji. Po naprawie Pan z serwisu powiedział, ze na nowe części zostaje udzielona tylko 6 miesięczna gwarancja. Czy jest to uregulowane jakos prawnie ? Na wszystkich str...
Witam. Proszę o informację jeśli ktoś się orientuję jaki jest koszt spisania testamentu u notariusza. Co jeśli umrę a nie mam męża-żony ani dzieci, kto "przejmuje" moje np. mieszkanie, które jest moją własnością, ewentualne kredyty, auto, bez spisania testamentu....
Mam pytanie odnośnie ubezpieczenia grupowego. Dołączyłem do ubezpieczenia w zakładzie pracy. Ubezpieczyciel oferował też ubezpieczenie dla małżonka. Więc ubezpieczyłem również żonę. Jest to ta sama polisa grupowa. Troszkę odmienne warunki dla mnie i dla mojej żony. Składka osobna za mnie i za moja żonę. Moja żona przebywała w szpitalu, za co uzyskała odszkodowanie zgodnie z warunkami polisy. Teraz ponownie jest w szpitalu więc sobie te polisy prz...
Potrzebuje porady dostałam pismo o posiedzenie zarządzenia kary pozbawienia wolności z prac społecznych tylko problem jest taki że ja ciągle odrabiam te godziny. Jak byłam chora mam zaświadczenie lekarskie które wysyłałam kuratorce i nie rozumiem dlaczego chcą mi zamienić to na karę pozbawienia wolności....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: