Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
Witam wszystkich,
czy pełnomocnictwo notarialne w celu sprzedaży nieruchomości opatrzone klauzulą apostille musi być drugi raz tłumaczone za pomocą tłumacza przysięgłego, jeżeli zostało sporządzone w 2 językach przez notariusza w Niemczech (Niemiecki i Polski) ?...
Dzień dobry, bardzo proszę o poradę.
Mój brat z przyszłą bratową chcieli zamówić zaproszenia ślubne. weszli na stronę internetową która ich interesowała i wybrali sobie zaproszenia .
Na stronie głównej zaproszenie kosztowało 14 zł, ale po tym jak kliknęło się w dane zaproszenie pokazała się cena około 7 zł lub 7 zł z groszami. Moja bratowa postanowiła zamówić, ponieważ była to duża różnica cenowa i doszła do wniosku, że może jest jakaś Promoc...
Proszę o radę co zrobić w takiej sytuacji a mianowicie:
Ojciec dziecka od chwili urodzenia placil 300 zł alimentów miesięcznie, dobrowolnie bez żadnej innej pomocy z jego strony jeśli chodzi o wychowanie i utrzymanie córki. Prosilam wiele razy, żeby dobrowolnie podwyższył alimenty, nic to nie dało. Po ponad 4 latach złożyłam pismo do sądu o alimenty w wysokości 800 zł. Zostały one przyznane z wyrównaniem od 19 czerwca. Jest miesiąc wrzesień, p...
Witam. Może ktoś się orientuje czy ZUS wypłaci córce zasiłek macierzyński.
Sprawa wygląda następująco: Córka czekała aż się zwolni miejsce w wymarzonej pracy. Podczas oczekiwania zaszła w ciążę I wtedy dostała telefon że miejsce się zwolniło i żeby przyszła podpisać umowę. Tak też zrobiła. Pracuje nadal....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: