Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
Przy domu jednorodzinnym suszyło się drzewo na opał.
Drzewo było ścięte w własnym lesie.
Przez okres od wiosny do jesieni złodziej skradł 2/3 opału.
Czy jeśli złodziej zostanie nagrany na fotopułapce, można wykorzystać takie dowody przed policją? Czy jest szansa na ukaranie złodzieja?...
Co napisać w uzasadnieniu o zgodę na odrzucenie spadku przez małoletniego? Dziadek zmarł ale nie mieliśmy z nim kontaktu. Miał bardzo dużo długów ale nie mamy na to dowodów....
Witam. Moja babcia (matka mojego taty) w 2020 roku przepisała na mnie jako wnuka swoją działkę i dom stojący na niej. Babcia była jedynym właścicielem tej nieruchomości. Babcia posiada dwójkę swoich dzieci tj. mojego ojca i jego siostrę (moją ciocię). Oprócz działki, którą na mnie przepisała posiadała także inną działkę z domem której właścicielami są babcia, mój tata i ciocia w proporcjach 50%-25%-25%. Babcia zmarła dwa tygodnie temu. Jak rozumi...
Witam mam pytanie jak wyjadę z dzieckiem do mamy maz ma niebieska kartę złożyłam o powierzenie praw do dziecka. Jak przyjedzie z policją owo mam obowiązek dać mu dziecko? Jeszcze toczy się sprawa w Rybniku o znęcanie się psychiczne i fizyczne....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: