Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
W kwietniu otrzymałam niższe wynagrodzenie w wysokości 3020 zł, umowa przedłużana jest co 2 miesiące (umowa o pracę) umowa była do końca kwietnia na kwotę 4400 zl, otrzymałam informację, że został wypłacony ekwiwalent za urlop za 4 dni, czy ktoś może wyjaśnić dlaczego otrzymałam tak niskie wynagrodzenie?...
Witam.
Ogólnie sytuacja wygląda w ten sposób.
Miałam wypadek przy pracy i trzy dni urlopu.
Dzisiaj po zwolnienieniu lekarskim wróciłam do pracy i kierowniczka dala mi oto takie pismo.
W pracy uderzyłam głowa w metalowa szafkę i zwolnienie było od chirurga.
Majster napisał notatkę, że był wypadek przy pracy i sam kazał mi do szpitala jechać.
Ogólnie moja kierowniczka to straszna baba. Ma ewidentnie od samego początku jakiś problem do mn...
Witam ! Proszę o konkretna informacje co mi grozi jak udostępnię zdjęcie i imię osoby która poszukuje na fb ? Chce dać nagrodę za podanie jego miejsca zamieszkania i gdzie pracuje ....
Witam!
Mój mąż ma zadłużenie po zmarłej babci (15 tysięcy) Czy jest możliwość dogadania bądź w ogóle spłacenia 1/3 tej kwoty przez niego i będzie miał tzw , spokój’? Dodam ze dwie inne osoby również to spłacają. ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: