Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
Czy jeśli jestem na L4 bo jestem w ciąży a moje brutto wynosi powiedzmy 3700, to ile może zabrać mi komornik? A ile powinien zostawić wypłaty? L4 w ciąży jest sto procent płatne więc, czy nie powinno mi zostać najniższą krajowa ???...
Chciałabym zasięgnąć informacji jak to jest z podziałem majątku. W 2011 roku małżeństwo kupiło mieszkanie na kredyt hipoteczny, w 2019 wzięli rozwód. Kobieta wraz z dzieckiem wyprowadziła się do rodziców, mężczyzna został w mieszkaniu. Chcą teraz dokonać podziału majątku, chcieliby się dogadać aby ponieść jak najmniejszy koszt związany z podziałem majątku. Dodam, iż mieszkanie w 2011 roku kosztowało 225 tyś zł, na chwilę obecną cena mieszkania to...
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: