Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem, jak jeleń wleciał w samochód a znak A-18b był 6 km przed zderzeniem? Czy da się uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie?
Pytanie, czy znak był odwołany lub była określona odległość jego obowiązywania.
anonim cytuj
28-02-2023
Nie było, określonej odległości i nie był odwołany.
anonim cytuj
28-02-2023
Oczywiście ubiegać się można (w tym przypadku ważne jest, żeby była cała procedura zachowana), tylko na 99% roszczenie poleci do śmieci, bo był znak, potem tylko droga sądowa.
Proszę o pomoc. Kiedy zacznie się 3 miesięczny okres wypowiedzenia umowy o pracę na czas nieokreślony, dla osoby zatrudnionej 16.06.21 chodzi mi o to kiedy jest ostatni moment, żeby złożyć wypowiedzenie zachowując 1-miesięczny okres wypowiedzenia....
Przychodzę z pytaniem, czy właściciel budynku ( lokal wynajmowany) może żądać ode mnie faktur za opał, który został zakupiony z dodatku węglowego, wiosek składałam sama na siebie i na adres loku wynajmowanego....
Dzień dobry. 30 września miałem kolizję z prawdopodobnie pijanym kierowcą. Sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia. Podałem policji Numer rejestracyjny, markę, kolor pojazdu oraz rysopis sprawcy. Po czym dostaje pismo po nowym roku z Komendy powiatowej policji że sprawa została umorzona z powodu niewykrycia sprawcy. Czy podałem zbyt mało informacji? Co mogę zrobić aby wyegzekwować rzetelne podejście do sprawy? Dziękuję i Pozdrawiam....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: