Czy pracodawca może zmusić do podpisania listy płac gdy ona się nie zgadza

Czy pracodawca może zmusić do podpisania listy płac mimo, że nie zapłacił mi za dany miesiąc i cały czas wypłatę przeciąga w czasie?
anonim cytuj
22-11-2022
Nikt nie na prawa Cię do niczego zmusić

anonim cytuj
23-11-2022
Ależ spokojnie można się na takiej liście podpisać, np. tak:
Nie otrzymałem wynagrodzenia, data i podpis.

anonim cytuj
23-11-2022

Sugerowane Tematy

Za co właściciel może potrącić pieniądze z kaucji ?
Witam, wynajmowałem mieszkanie 2,5 roku. Zapłaciłem kaucje na początku i teraz czeka mnie rozliczenie i zwrot. Za co mogą a za co nie mogą odciągnąć mi od kaucji? Wiadomo rzeczy, które się zużywają nie powinni ale każdy inaczej to interpretuje. Stąd moje pytanie. Czy za blachę z piekarnika mogą mi odciągnąć? Blacha używana jakieś lekkie zabrudzenia są ale w granicach normy - normalne użytkowanie. Czy jak stało auto na miejscu parkingowym na dwo...
Czy niepełnoletni bratanek dziedziczy długi po zmarłym bracie ojca?
Czy niepełnoletni bratanek dziedziczy długi po zmarłym bracie ojca? Czy należy w imieniu niepełnoletniego złożyć wniosek o odrzucenie spadku.? Jak to teraz po nowelizacji prawa spadkowego wygląda? I jeśli trzeba odrzucić spadek w jego imieniu jak to najszybciej zrobić?...
Testament
Dzień dobry, ostatnie wydarzenia w moim życiu skłoniły mnie do uregulowania kwestii spadkowych i chciałbym prosić o poradę ( zrozumiem też jeśli zostanę odesłany do prawnika ). Obecnie żyje w nieformalnym związku z moja narzeczona , mamy razem kupione mieszkanie, na które spłacamy kredyt, udziały w nieruchomości to ja: 70%,narzeczona: 30% - mieszkanie jest obciążane hipoteka . Przy okazji udało się każdemu z nas zgromadzić indywidualny majątek: o...
Zakaz zbliżania oraz zakaz kontaktowania się.
Witam. Bardzo proszę o poradę. Mój były mąż ma wyrok za znęcanie się psychiczne i fizyczne nade mną oraz zakaz kontaktowania się i zbliżania. Mamy dwoje dzieci. Ze względu że były mąż mieszka dość daleko od nas, gdy przyjeżdża wynajmuje hotel i tam zabiera dzieci i spędza z nimi czas. Kontakty ustalone sądownie. Ja pracuje w hotelarstwie. Mój były mąż wynajął pokój w hotelu w którym ja pracuje i przez pewien okres zamierza w nim mieszkać wraz...

Wyszukiwarka