Czy pracodawca może zmusić do podpisania listy płac gdy ona się nie zgadza

Czy pracodawca może zmusić do podpisania listy płac mimo, że nie zapłacił mi za dany miesiąc i cały czas wypłatę przeciąga w czasie?
anonim cytuj
22-11-2022
Nikt nie na prawa Cię do niczego zmusić

anonim cytuj
23-11-2022
Ależ spokojnie można się na takiej liście podpisać, np. tak:
Nie otrzymałem wynagrodzenia, data i podpis.

anonim cytuj
23-11-2022

Sugerowane Tematy

Współwłasność samochodu z ex
Dzień Dobry, mam do państwa takie pytanie otóż: Mam auto i jestem właścicielem ale te auto ma również współwłaściciela ,mojego ex ,których odszedł do innej kobiety. Chcę te auto oddać na szrot lub sprzedać, to auto jest z 2004r, nie jest dużo wart ,ale mój ex nie chcę podpisać zgody. Chciałam te auto mu oddać ale miał mi podpisać zgodę przez notariusza i nie chcę się zgodzić. Niestety opłaty czyli ubezpieczenie jest na moje imię i nazwisko wi...
Odszkodowanie za błąd medyczny.
Witam w 2018 żona rozcięła sobie palec 5 lewej ręki pojechała do szpitala gdzie została przyjęta przez lekarza chirurga, lekarz zszył jej ranę bez żadnego zdjęcia RTG wywiadu lub odesłaniu do placówki która może zrobić takie zdjęcie itd. Po tygodniu okazało się że nie może ruszać palcem bo lekarz nie zszył ścięgien tylko ranę powierzchownie . Obecnie w palec wszczepiona jest rurka żeby palec nie obumarł i można było wszczepić ścięgno, jego sprawn...
Skarga pauliańska.
Witam, mam pytanie, odnośnie wyroku sądu, który uznał za bezskuteczną umowę darowizny, ponieważ udowodniono, że mój tato specjalnie przepisał na mnie nieruchomość, by uciec od zajęcia komorniczego domu (ma długi). Czy uznanie umowy darowizny za bezskuteczną oznacza unieważnienie tej umowy i ja nigdy tak naprawdę nie miałam na siebie tego domu, czyli nigdy nie byłam właścicielem?...
Czy można prosić dzielnicowego żeby był podczas zabierania swoich rzeczy z domu?
Witam. 1.czy można prosić dzielnicowego żeby był podczas zabierania swoich rzeczy z domu? (18 -latka wyrzucona z domu boi się sama odebrać swoje rzeczy ) Uczy się została bez grosza i dachu.(18 lat skończyła w czerwcu) Czy może starać się o alimenty co ma zrobić od czego zacząć?...

Wyszukiwarka