Od 21.06 przebywam na l4 z tym, że zatrudniony byłem do 31.08. Chorobowe kontynuuje bez przerwy i teraz pytanie czy maksymalnie mogę chorować 182 dni czy 91 po ustaniu zatrudnienia
Witam,
Jeśli klient wziął towar na „zeszyt” i długi czas już tego nie opłaca to jest jakaś szansa odzyskania pieniędzy? Imię nazwisko są, ewentualnie nr tel i adres tego klienta.
Z gory dziekuje za pomoc...
Witam, czy jeśli ktoś wpłaci mi na konto 60 tys zł za dany przedmiot, to czy urząd skarbowy bądź inna instytucja będą pytać co to za pieniądze, za co?...
Witam.
Mam pytanie.
Ustawa śmieciowa, zgłoszenie ilości osób zamieszkałych.
Pod swoim adresem zamieszkania jestem raptem 1.5 dnia w tygodniu. Reszta 5.5 dnia to praca w delegacji.
Czy muszę nadal płacić za śmieci ? Czy jest możliwość zwolnienia z tego obowiązku?
Jakaś ustawa, przepis.......
Witam. Chciałam się dopytać ? wiem że mam na to pół roku aby odrzucić spadek po mamie. Jak wygląda odrzucenie spadek u dzieci? W sensie moich dzieci? I jeszcze jedno pytanie: czy tata ma prawo odrzucić spadek po mamie? I jeszcze jedno. Za życia mamy, rodzice nie dokończyli transakcje związane z domem - czyli mój tata nie ma aktu notarialnego. Na szczęście udało mi się dogadać z właścicielem domu i lada moment mój tata będzie oficjalnym właściciel...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: