Czy można wytoczyć powództwo przeciwko wierzycielowi za straty związane z kosztami postępowania komorniczego?
Czy można wytoczyć powództwo przeciwko wierzycielowi za straty związane z kosztami postępowania komorniczego, jeśli wierzyciel telefonicznie i mailowo prosił dłużnika o czas do namysłu ws. przygotowanej przez dłużnika i wstępnie uzgodnionej ustnie ugody dot. spłaty zadłużenia, byli w kontakcie a równocześnie za plecami dłużnika, uzyskał zaocznie tytuł egzekucyjny i ściągnął dług komornikiem?
УРА!!! УРА!!!!!! УРА!!!!!!!!
Корпоративная полиграфия - один из достаточно мощных приспособлений для достижения подобной [url=https://www.mosprint77.ru/]печать сертификатов в москве[/url] цели! Пример - исчерпывающий концерн Тойота, который также контролирует производство автомобилей Лексус и Субару....
W styczniu tego roku zmarła moja mama. Spadek został podzielony między mnie i siostrę (jedyne dzieci a mąż babci zmarł już wcześniej). Wiem że mama miała 100 tyś zł (sama mnie o tym informowała w 2019 roku po śmierci ojca). Siostra poinformowała mnie żebym tych pieniędzy nie szukał bo mama przekazała te pieniądze jej córce na święta w 2020 roku (nie było żadnego przelewu itp. po prostu rzekomo spakowała gotówkę do torby i wręczyła jej w podarku)....
Witam, jakie są prawne drogi na skierowanie osoby bliskiej, uzależnionej od alkoholu, na przymusowe leczenie ? Osoba uzależniona pod wpływem alkoholu kompletnie traci świadomość, sprowadza bezpośrednie zagrożenie swojego zdrowia i życia. Często zdarzają się wizyty na oddziale ratunkowym, oraz interwencje policji w związku z zakłócaniem porządku publicznego....
Witam, od 2 miesięcy zalegam z czynszem w prywatnej kamienicy dostałem pisemne wypowiedzenie najmu bez uprzedniego pisma o uregulowanie płatności w ciągu miesiąca i odłączono mi gaz czy tak można?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: