Czy ktoś jest w stanie pomóc zmniejszyć karę z UFG lub umorzyć?

Czy ktoś jest w stanie pomóc zmniejszyć karę z UFG lub umorzyć? Dodam ze to pierwszy raz i tylko i wyłącznie przez sytuacje jaką mamy od początku korona wirusa i samochód firmowy odkupiony z tąd nie zostało przedłużone OC
anonim cytuj
24-07-2022
UFG nie umorzy kary, jedynie możesz ją rozłożyć na raty

anonim cytuj
24-07-2022

Sugerowane Tematy

Mąż nie wstawia się na żadne rozprawy czy przesłuchania na policji.
Witam. Niebawem czeka mnie pierwsza sprawa o zaprzeczenie ojcostwa syna. Sprawa rodowodowa jest zawieszona na czas rozwiązania właśnie tej sprawy. Mąż nie wstawia się na żadne rozprawy czy przesłuchania na policji. Ma na koncie wyroki przez co jest poszukiwany do ich odbycia. Nie odbiera również żadnych pism, pozwów sądowych. Jestem pewna że na sprawie również się nie wstawi a zostało już mało czasu . Termin został ustalony tylko dlatego że zosta...
wniosek o urlop
Chciałabym się zorientować czy osoba która dzierzy stanowisko,, szefa'', może bez powodu mnie wyrzucić z pracy mimo że to ona zawiniła. Mianowicie pod koniec miesiąca zgłosiłam nieobecność w pracy w dniu 5.09., wypisałam urlop. Osoba ta widziała ta kartkę, a że mamy wystawiany grafik kilka dni przed końcem miesiąca, zazwyczaj jest to 5 dni to zaraz po dowiedzeniu się ze jest grafik i zapoznaniu z nim zgłosiłam nieobecność (taka zasada w pracy). B...
Kamery z podsłuchem w miejscu pracy.
Około 1,5 tygodnia temu zostałam zwolniona z pracy i wysłana na urlop. Tuż po moim wyjściu kierownik oznajmił pracownikom „po cichu”, ze są podsłuchy w kamerach. Pracownicy zweryfikowali to w biurze ochroniarza i słychać wszystko, nawet naprawdę ciche szepty. Ja pod kamerami rozmawiałam o swoich prywatnych sprawach z przyjacielem, nie chce żeby zostało to wykorzystane. Dodatkowo dyrektor firmy ma niewidzialny, zdalny podgląd monitorów pracowników...
Przedłużenie umowy wynajmu mieszkania. (aneks pospisywany co roku)
Witam. Dnia 17 sierpnia kończy się nam umowa najmu mieszkania. Kontaktowałam się już z właścicielką mieszkania czy przedłużamy umowę, odpowiedziała że nie ma żadnych przeciwwskazań, że możemy dalej mieszkać. Tylko musimy podpisać aneks ,który podpisujemy co roku. Wynajmuje u tej Pani mieszkanie już 4lata jest to najem okazjonalny. Do tej pory się nie odezwała w sprawie aneksu,czy się przypomnieć jeszcze raz czy czekać? Nie chce żeby się potem oka...

Wyszukiwarka