Rozwiązanie umowy o pracę z dnia na dzień

Witam.
Podpisałam umowę na okres próbny trwający 4 miesiące . Ale po 3 dniach stwierdziłam, że kompletnie nie nadaje się do tej pracy. Jest szansa rozwiązania umowy z dnia na dzień?
anonim cytuj
23-07-2022
Czy to umowa zlecenie? Umowa o pracę na okres próbny może być na max. 3 miesiące.

anonim cytuj
23-07-2022

Sugerowane Tematy

Rozbieżność w metrażu nowego domu.
Cześć, w czerwcu 2023 kupiłem dom z działka na kredyt hipoteczny. Dom według informacji ustnych od sprzedającego posiada około 160m użytkowych. Mam na to pisemne potwierdzenie ze źródeł: - świadectwo energetyczne 151 metrów użytkowych - poprzedni akt notarialny sprzedającego z informacją o około 160 metrach użytkowych - zapisane strony z ogłoszeniami z treścią o 160 metrach całkowitej W naszej umowie notarialnej nie ma informacji o metrażu d...
Sprawa o podział majątku.
Witam mam pytanie ,jestem po rozwodzie już 1,5 roku i toczy się sprawa o podział majątku ,chodzi o dom którego jesteśmy współwłaścicielami, kupiony przez ślubem .W domu mieszkam ja razem z dziećmi . Były mąż żąda takiej kwoty żeby go spłacić na którą mnie nie stać . Dom był wystawiony przez jakiś czas ale odezwała się jedna osoba i kwota taka śmieszna że jak się podzielimy to nie starczy nawet na kawalerkę do remontu. Czy były mąż może wyrzucić m...
Co z domem wybudowanym na mojej działce?
Biorę rozwód, nie mamy dzieci, chciałem bez winy, powódka wniosła z winy. Prawdopodobnie sprawa będzie trwała długo i będzie orzeczona z obopólnej winy. Nie ukrywa ,że specjalnie przedłuża, bo chce pieniędzy. Wybudowalismy dom na mojej działce z przed małżeństwa , kredyt mamy wspólny, ona zamieszkuje tam sama, ja się wyprowadzilem bo prowokowała przemoc. Czy mogę sam sprzedać dom i czy ona musi się zgodzić? Czy pieniądze po ewentualnej spr...
Wypłata art 18?
Dzień dobry razem z 4ma kolegami z pracy zaczęliśmy prace u tego samego pracodawcy jestesmy zatrudnieni na stanowisku młodszy specjalista od dwóch lat na umowę na czas nieokreślony, razem z kolegami zarabiamy równo lecz mniej niż starsi specjaliści którzy wykonują tą same prace te same obowiązki lub mniej oraz maja mniejsze często uprawnienia ale pracują we firmie dłużej, a dostają wieksza wypłatę czy to nie podchodzi pod art 18 kodeksu pracy? Do...

Wyszukiwarka