kiedy złożyć wypowiedzenie o prace?

Chce złożyć wypowiedzenie w pracy. Czas wypowiedzenia jaki mam to 2 tygodnie. Kiedy muszę złożyć wypowiedzenie (z jaka data) jeżeli chce pracować do końca miesiąca czyli do 31 marca 2022r.
anonim cytuj
14-03-2022
Wypowiedzenie dwutygodniowe kończy bieg w drugą niedziele po złożeniu wypowiedzenia.
Ustanie stosunku pracy, na 31 marca będzie raczej trudne.
Trzeba złożyć wypowiedzenie od 14.03 do 18.03. Wtedy okres wypowiedzenia skończy się 1.04 (piątek).
Zakładam, że soboty są wolnym dniem od pracy w tym przypadku

anonim cytuj
14-03-2022
jesli dzis złożysz okres wypowiedzenia zakończy sie 2.04. Jeszcze wazna rzecz - od kiedy jestes zatrudniona?

anonim cytuj
14-03-2022
jesli dzis złożysz okres wypowiedzenia zakończy sie 2.04. Jeszcze wazna rzecz - od kiedy jestes zatrudniona?

od 1 lutego 2022

anonim cytuj
14-03-2022
od 1 lutego 2022

no to jak wyzej.

anonim cytuj
14-03-2022
od 1 lutego 2022
no to jak wyzej.

A jak dogadam się z szefowa? To mogę zakończyć już pracę 31 go?

anonim cytuj
14-03-2022
od 1 lutego 2022
no to jak wyzej.
A jak dogadam się z szefowa? To mogę zakończyć już pracę 31 go?

jak dogadasz się za porozumieniem stron to nawet jutro

anonim cytuj
14-03-2022

Sugerowane Tematy

Wakacje a status osoby bezrobotnej.
Zastanawiam się czy istnieje możliwość, abym jako student studiów stacjonarnym w okresie wakacji zarejestrował się w UP. Jestem zainteresowany dofinansowaniem na kurs jaki mógłbym wtedy odbyć, a na który mnie nie stać. W wakacje jestem przecież w gotowości podjąć pracę na pełnym etacie. Ewentualnie będę wdzięczny za podpowiedź, jeżeli znacie jakieś możliwości na uzyskanie wsparcia finansowego właśnie do odbycia kursu....
Czy korzystniej jest odrzucić spadek?
Witam. Otóż mamy problem z mężem w takiej kwestii. Rodzice męża po rozwodzie, każde z nową rodziną, dziećmi. Umiera ojciec męża (2tyg temu). Brak testamentu, śmierć nagła, niespodziewana i zdecydowanie przedwcześnie (50lat). Spadek przypada drugiej żonie, prawdopodobnie 2 synom macochy* (14 i 2 lata), mojemu mężowi oraz jego biologicznej siostrze. *(młodszy syn na pewno jest synem teścia, starszy nosi jego nazwisko, ale nie wiemy czy jest syn...
Problem ze spółdzielnia mieszkaniową. Starsza osoba chce przekazać swoje mieszkanie i garaż, który posiada, umowa o dożywocie.
Dzień dobry. Mamy problem ze spółdzielnia mieszkaniową. Starsza osoba chce przekazać swoje mieszkanie i garaż, który posiada, umowa o dożywocie. Żadna z nieruchomości nie ma kw, nie jest wyodrębniona własność, wykupiony grunt. Mieszkanie nabyte w latach 60, na zasadach jakie wówczas obowiązywały przy nabywaniu lokali ze spółdzielni. O ile z mieszkaniem spółdzielnia nie robi problemów i przyjęła wniosek o wyodrębnienie i założenie kw, o tyle z...
Postępowanie spadkowe.
Witam serdecznie. Mam pytanie. Moja 16- to letnia córka od prababci otrzymała w spadku mieszkanie. Nikt nie ma tutaj meldunku, ponieważ babcia nie zdążyła przed śmiercią dokończyć kilku spraw min. zameldować prawnuczkę albo kogokolwiek chociaż tymczasowo dopóki córka nie ukończy 18 - tu lat. Znajoma babci była upoważniona do babci konta, opiekowania się nią, płacenia rachunków i do samego pochowania jej. Mnie i córki nie wiedzieć czemu nie upoważ...

Wyszukiwarka