Wypłata na L4

Witam piszę w sprawie wypłaty na L4
Od 31 grudnia jestem na L4 ze względu na zagrożona ciążę pierwsze l4 od 31grudnia do 20 stycznia i od 20 przedłużone do 17 lutego . Umowa na pół etatu czyli 1070 zł na rękę , a dostałam wypłatę 740 zł .. kierowniczka nie potrafi mi tego wylumaczyc .. a z tego co się zorientowałam to L4 jest 100 procent płatne , co mam zrobić w takiej sytuacji?
anonim cytuj
02-02-2022
Lekarz na zwolnieniu musi wpisac specjalny kod zeby na okres zwolnienia lekarskiego ciazowego bylo wyplacane 100 % pensji w przeciwnym razie kiedy kodu nie bedzue wyplacane jest tylko 80 %. Nalezy ten fakt zglosic lekarzowi przy wypisywaniu l4

anonim cytuj
02-02-2022

Sugerowane Tematy

Wymeldowanie w drodze postępowania administracyjnego.
Partnerka zakończyła 2 letnią batalię o podział majątku z ex mężem. Sprawę wygrała ma wpis do księgi wieczystej że jej jest już mieszkanie , ma wyrok i poszła do gminy żeby wymeldować ex a pani jej powiedziała że on musi się sam wymeldować. I moje pytanie czy muszą go wymeldować jak ma wyrok i wpis do księgi że mieszkanie jest już tylko jej czy faktycznie on musi się wymeldować osobiście?...
Zmiana nazwiska. Jestem po drugim rozwodzie - czy jest możliwość aby wrócić do swojego nazwiska panieńskiego?
Witam, chciałabym zmienić nazwisko. Jestem po drugim rozwodzie - czy jest możliwość aby wrócić do swojego nazwiska panieńskiego, które miałam przed zawarciem pierwszego małżeństwa?...
Wypłata wynagrodzenia na cudze konto bankowe.
Mam problem, pracowałem w Anglii w agencji, nie miałem tam swojego konta więc użyłem nieużywanego konta mamy mojej dziewczyny, niestety relacje z teściowa opisałbym jedynie jako hitlerowskie Niemcy a polska tamtych czasów, czyli oszukuje, że pieniędzy nie dostała na konto. Jest prawna możliwość odebrania należności? Posiadam jedynie Payslipy czyli kartki potwierdzające przelanie pieniędzy i zarejestrowany jestem również w agencji, w której robiłe...
Martwię się o swój samochód
Witam. Pod blokiem w którym mieszkam jest parking przy którym rosną drzewa. Drzewa są dość stare, schodzi z nich kora, na codzień spadają drobne gałęzie. Ostatnio widziałam jak większa gałąź spadła na samochód i narobiła szkód. Martwię się o swój samochód, czy mając tylko OC mogę się starać o odszkodowanie w razie gdyby taka gałąź na nie spadła? Teren raczej należy do miasta i myślę że to ich zadaniem jest zadbać o drzewa, które stanowią niebez...

Wyszukiwarka