Okres wypowiedzenia na L4

Witam chciałabym się upewnić w jednej sprawie a mianowicie;
Mam stała umowę o pracę, złożyłam wypowiedzenie kierowniczka kazała odpracować 1.5 miesiąca z 3miesiecy.
Ok konczy się czas odpracowania a ja wylądowałam na l4 od początku października i raczej juz do końca odpracowania na nim zostanę (termin mija 10.11.2021).
Moje pytanie czy jeśli będę tego 10tego na l4 to moja umowa wygasnie? Czy muszę być tego dnia w pracy zeby umowa dobiegła końca??
anonim cytuj
28-10-2021
Umowa wygasa z jej dniem zakończenia.
Jeśli umowa jest do 10.11 to się po prostu kończy...

anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?

anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?

rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data

anonim cytuj
28-10-2021
rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data

to kończy sie 10.11. Jesli l4 jest na dłużej to zasilek wypłaci zus za okres po zakończeniu zatrudnienia

anonim cytuj
28-10-2021

Sugerowane Tematy

Śmierć współwłaścicieli nieruchomości a dziedziczenie.
Mam pytanie, mianowicie moi rodzice są współwłaścicielami domu w którym mieszkamy ( jestem ich jedynym dzieckiem i jestem osobą pełnoletnią ). Wszyscy jesteśmy zameldowani od tym adresem. Dom jest współwłasnością rodziców. Proszę mi powiedzieć, co w przypadku ich śmierci? Czy po ich śmierci niejako z automatu odziedziczę dom, czy należy to w jakiś sposób załatwić prawnie za ich życie, aby potem nie było kłopotów? Jeśli załatwić za ich życia, to j...
Hałaśliwy sąsiad.
Od około 2-3 miesięcy mamy problem z hałaśliwym sąsiadem z dołu. Klatka jest mała, 8 mieszkań, głos niesie się tylko po pionach - tj. hałaśliwość przeszkadza tylko nam i wynajmującym mieszkanie pod nim. Sąsiad poniżej nas, który wynajmuje mieszkanie, organizuje około 1 w tygodniu imprezy gdzie gra głośno muzyka która dudni i są głośne krzyki. Jest to o tyle uciążliwe że nie da się spać, a mam żonę w 8 miesiącu ciąży więc tego typu sprawy są powa...
Nie chce zgodzić się na rozwód.
Witam mam pytanie. Mam ślub kościelny. Ale nie chce się zgodzić na rozwód Co mogę zrobić jak ewentualnie jak dostanę pozew? Żeby tego uniknąć....
brat chory na schizofrenię
Proszę o poradę. Brat znęcał się nad rodziną, sprawa trafiła do sądu, w trakcie postępowania wykryto u niego schizofrenię. Został on skierowany do szpitala psychiatrycznego gdzie przebywał prawie rok, później zostało orzeczone wobec niego leczenie ambulatoryjnie. Od tego momentu minęło już prawie 3 lata, na początku chodził co miesiąc na wizyty (leków i tak nie przyjmował), później przestał chodzić, po jakimś czasie psychiatra zgłosił do sądu, że...

Wyszukiwarka