Witam chciałabym się upewnić w jednej sprawie a mianowicie;
Mam stała umowę o pracę, złożyłam wypowiedzenie kierowniczka kazała odpracować 1.5 miesiąca z 3miesiecy.
Ok konczy się czas odpracowania a ja wylądowałam na l4 od początku października i raczej juz do końca odpracowania na nim zostanę (termin mija 10.11.2021).
Moje pytanie czy jeśli będę tego 10tego na l4 to moja umowa wygasnie? Czy muszę być tego dnia w pracy zeby umowa dobiegła końca??
anonim cytuj
28-10-2021
Umowa wygasa z jej dniem zakończenia.
Jeśli umowa jest do 10.11 to się po prostu kończy...
anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?
anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?
rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data
anonim cytuj
28-10-2021
rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data
to kończy sie 10.11. Jesli l4 jest na dłużej to zasilek wypłaci zus za okres po zakończeniu zatrudnienia
Mam pytanie, mianowicie moi rodzice są współwłaścicielami domu w którym mieszkamy ( jestem ich jedynym dzieckiem i jestem osobą pełnoletnią ). Wszyscy jesteśmy zameldowani od tym adresem. Dom jest współwłasnością rodziców. Proszę mi powiedzieć, co w przypadku ich śmierci? Czy po ich śmierci niejako z automatu odziedziczę dom, czy należy to w jakiś sposób załatwić prawnie za ich życie, aby potem nie było kłopotów? Jeśli załatwić za ich życia, to j...
Od około 2-3 miesięcy mamy problem z hałaśliwym sąsiadem z dołu. Klatka jest mała, 8 mieszkań, głos niesie się tylko po pionach - tj. hałaśliwość przeszkadza tylko nam i wynajmującym mieszkanie pod nim.
Sąsiad poniżej nas, który wynajmuje mieszkanie, organizuje około 1 w tygodniu imprezy gdzie gra głośno muzyka która dudni i są głośne krzyki. Jest to o tyle uciążliwe że nie da się spać, a mam żonę w 8 miesiącu ciąży więc tego typu sprawy są powa...
Proszę o poradę. Brat znęcał się nad rodziną, sprawa trafiła do sądu, w trakcie postępowania wykryto u niego schizofrenię. Został on skierowany do szpitala psychiatrycznego gdzie przebywał prawie rok, później zostało orzeczone wobec niego leczenie ambulatoryjnie. Od tego momentu minęło już prawie 3 lata, na początku chodził co miesiąc na wizyty (leków i tak nie przyjmował), później przestał chodzić, po jakimś czasie psychiatra zgłosił do sądu, że...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: