Okres wypowiedzenia na L4

Witam chciałabym się upewnić w jednej sprawie a mianowicie;
Mam stała umowę o pracę, złożyłam wypowiedzenie kierowniczka kazała odpracować 1.5 miesiąca z 3miesiecy.
Ok konczy się czas odpracowania a ja wylądowałam na l4 od początku października i raczej juz do końca odpracowania na nim zostanę (termin mija 10.11.2021).
Moje pytanie czy jeśli będę tego 10tego na l4 to moja umowa wygasnie? Czy muszę być tego dnia w pracy zeby umowa dobiegła końca??
anonim cytuj
28-10-2021
Umowa wygasa z jej dniem zakończenia.
Jeśli umowa jest do 10.11 to się po prostu kończy...

anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?

anonim cytuj
28-10-2021
Wypowiedzenie sie kończy z jego zakończeniem nie wpływa na to l4. To było wypowiedzenie i później mialas byc zwolniona zeswiadczenia pracy czy może rozwiazanie umowy za porozumieniem z konketna data zakończenia?

rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data

anonim cytuj
28-10-2021
rozwiązanie za porozumieniem z konkretną data

to kończy sie 10.11. Jesli l4 jest na dłużej to zasilek wypłaci zus za okres po zakończeniu zatrudnienia

anonim cytuj
28-10-2021

Sugerowane Tematy

Razem z rodzeństwem zrzekliśmy się spadku na rzecz taty (ziemia). Teraz chcemy to sprzedać. Jak to zrobić zgodnie z prawem?
Witam. Rodzice mieli trochę ziemi. W lutym 2018 roku mama zmarła. Razem z rodzeństwem zrzekliśmy się spadku na rzecz taty. Teraz chcemy to sprzedać i podzielić się zyskiem. Jak to zrobić zgodnie z prawem? Jak wygląda sprawa podatku?...
GOPS odmówił żonie przyznania rodzinnego i świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko.
W tym roku musiałem zawiesić działalność, ale w zeszłym roku miałem dosyć dobry zarobek. Teraz pytanie- gops odmówił żonie przyznania rodzinnego i świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko (żona nie pracuje bo zajmuje się niepełnosprawnym synem) z powodu że działalność mam zawieszoną a nie zamkniętą.. To gdybym zamknął działalność wtedy dochód za zeszły rok nie ma znaczenia a jak jest zawieszona to ma???...
Czy mieszkanie po mojej śmierci będzie tylko córki?
Mieszkam z córką w mieszkaniu własnościowym ,księgi wieczyste są na mnie. Mam syna który już się zrzekł mieszkania notarialnie. Moje pytanie co muszę zrobić ,żeby córka bez problemów po mojej śmierci mogła w nim mieszkać....
książeczka sanepidowska
Dzień dobry, Czy w sklepie spożywczym, gdzie nie ma otwartej żywności, napojów itd, wszystko jest paczkowane, pracownik musi mieć książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych?...

Wyszukiwarka