Czy na pierwszej rozprawie jest wyrok skazujący?

Witam chciałam zapytać czy ktoś miał prowadzone sprawy o znecanie fizyczne i psychiczne ...Czy na pierwszej rozprawie jest wyrok skazujący i odsiadka czy jest wyrok w zawieszeniu...
anonim cytuj
19-10-2021
Nie da się odpowiedzieć na to pytanie. Kazda sprawa to indywidualnie rozpatrywany przypadek. To, że ktoś gdzieś miał taki i taki wyrok, nie znaczy że w twoim przypadku będzie tak samo.

anonim cytuj
19-10-2021

Sugerowane Tematy

Darowizna ojciec-syn.
Teść zrobił darowiznę tylko na męża żebyśmy nie płacili podatku tak doradził teściowi notariusz. Od darowizny w sierpniu minie 5lat. Pierwsze pytanie czy po tych 5 latach może mąż sprzedać działkę bez płacenia podatku od wzbogacenia się jak to wygląda? Drugie pytanie co jeśli mężowi nie daj Boże coś się stanie ma pracę niebezpieczną pracuje na wysokości, nawet do 60m w górę. Czy jeśli nie daj Boże coś mężowi się stanie czy dom przechodzi na mnie ...
odebranie wladzy rodzicielskiej ojcu
Jestem w trakcie sprawy o odebranie władzy rodzicielskiej ojcu mojego 2,5 letniego dziecka. Ojciec od 1,5 roku nie widuje, nie kontaktuje się z nim i nie płaci alimentów. Ponadto jest osobą agresywną, jeszcze gdy mieliśmy kontakt wyładowywał się na mnie, a z tego co mi wiadomo rodzina założyła mu niebieską kartę. Miał lekkomyślne podejście do życia, zastraszał mnie i wielokrotnie miał przez swoje zachowanie problemy z policją. W sprawie o aliment...
Edycja L4 przez lekarza rodzinnego
Witam, jestem wypożyczony z firmy szefa do jego drugiej firmy do końca roku i mam L4 wystawione do 2 stycznia od neurologa i mam pytanie czy lekarz rodzinny może edytować L4, żeby 1 i 2 stycznia było wystawione na firmę do której wracam...
Chcę wymeldować z mieszkania członka rodziny bez jego zgody
Dzień dobry Chcę wymeldować z mieszkania członka rodziny, która jednak pozostaje w tym domu, ja jestem właścicielem. Czy jest taka możliwość? I czy da się to załatwić mimo, że ona może się na to nie zgadzać?...

Wyszukiwarka