Czy na pierwszej rozprawie jest wyrok skazujący?

Witam chciałam zapytać czy ktoś miał prowadzone sprawy o znecanie fizyczne i psychiczne ...Czy na pierwszej rozprawie jest wyrok skazujący i odsiadka czy jest wyrok w zawieszeniu...
anonim cytuj
19-10-2021
Nie da się odpowiedzieć na to pytanie. Kazda sprawa to indywidualnie rozpatrywany przypadek. To, że ktoś gdzieś miał taki i taki wyrok, nie znaczy że w twoim przypadku będzie tak samo.

anonim cytuj
19-10-2021

Sugerowane Tematy

Czy jest obowiązek przerejestrować samochód?
Czy jest obowiązek przerejestrować samochód?...
Jak sprawdzić dewelopera?
Cześć, rozglądam się na rynku pierwotnym i mam parę mieszkań na oku. Nie mam natomiast zielonego pojęcia jak sprawdzić w jakiej kondycji finansowej jest deweloper. Gdzie mogę uzyskać takie informacje i czy w ogóle ktoś może mi takowych udzielić? I druga kwestia - jeśli rynek wtórny, jak sprawdzić czy mieszkanie nie ma jakiejś hipoteki czy innego zadłużenia? Księgi wieczyste itp. to dla mnie czarna magia....
Witam
Czy na dozrze elektronicznym stacjonarnym mogę przekroczyć granice i wrócić na czas do domu...
Ziemia w spadku z wieloma dziedziczącymi.
Witam, mam pytanie, znalazłem się w sytuacji w której mam do czynienia z działką, która ma wielu dziedziczących w różnych stosunkach udziałów i potrzebuje dostać informację na temat tego co w przypadku gdy jeden z spadkobierców nie żyje. Czy jego udziały dzielone są wśród pozostałych spadkobierców czy po zmarłej osobie dziedziczą jej dzieci? Jak to jest. Z góry dziękuje za odpowiedź....

Wyszukiwarka