Witam chciałam zapytać czy ktoś miał prowadzone sprawy o znecanie fizyczne i psychiczne ...Czy na pierwszej rozprawie jest wyrok skazujący i odsiadka czy jest wyrok w zawieszeniu...
anonim cytuj
19-10-2021
Nie da się odpowiedzieć na to pytanie. Kazda sprawa to indywidualnie rozpatrywany przypadek. To, że ktoś gdzieś miał taki i taki wyrok, nie znaczy że w twoim przypadku będzie tak samo.
Takie pytanie - czy moja mama sprzedając kawałek działki budowlanej. Będzie musiała płacić jakiś podatek od wzbogacenia się /sprzedaży? Działka po mężu ,jeszcze na nią nie przepisana....
Cześć wszystkim....
mam zamiar jechać za granicę po 10 października, jakie mogę ponieść konsekwencje nie wstawienia się w pracy, oczywiście powiem, że rezygnuję z pracy i nawet będę chciał za porozumieniem stron, ale kierownik na pewno się nie zgodzi, bo brakuje ludzi do pracy. Czy dostanę pieniądze za zaległy urlop, gdy odejdę tak na dziko ?? bo mam 24 dni,...
Mam pytanie prokuratura chce ode mnie faktury za maj i czerwiec 2015 , z tego co pamiętam to dokumenty trzyma się 5 lat wiec to minęło w maju i czerwcu 2020 czy mogę tłumaczyć się ze nie mam tych faktur bo ten okres 5 letni minął czy nie ?...
Otrzymałam wypowiedzenie w pracy, okres wypowiedzenia trwa 30 dni. Kilka dni później dostałam zwolnienie od psychiatry na 3 miesiące- co w tej sytuacji? Czy przysługuje mi jakaś pensja w wysokości 80% już po ustaniu zatrudnienia?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: