Operator upomina si o spłacony dług

Miałem trzy abonamenty w plus, wszystkie trzy zostały sprzedane firmom windykacyjnym. Spłaciłem je tam i na moją prośbę wysłaly one powiadomienie do plusa że wszystko zostało spłacone. Mimo to plus wciąż zarzeka się że u nich widnieje informacja o zaległościach. Co mogę jeszcze zrobić skoro do operatora nie dociera że wszystko jest uregulowane w firmie której dług sprzedali?
anonim cytuj
19-10-2021
Po pierwsze powinien Pan dostać informację z Plusa na piśmie że dlug został sprzedany jakiejś firmie, jeśli Pan nie otrzymał to rozumiem , że od firmy, której zapłacił Pan te pieniądze taką informację Pan dostał. Z tego co Pan pisze to Plus nie jest już właścicielem tych kart tylko firma x, po co zatem dzwoni Pan do Plusa?

anonim cytuj
19-10-2021
Po pierwsze powinien Pan dostać informację z Plusa na piśmie że dlug został sprzedany jakiejś firmie, jeśli Pan nie otrzymał to rozumiem , że od firmy, której zapłacił Pan te pieniądze taką informację Pan dostał. Z tego co Pan pisze to Plus nie jest już właścicielem tych kart tylko firma x, po co zatem dzwoni Pan do Plusa?

bo u nich w systemie widnieje informacja, że istnieją długi które są dawno spłacone przez to nie mogę wziąść abonamentu u innego operatora. Zwłaszcza, że zarówno Ja jak i firmy zewnętrzne na moją prośbe wysłały potwierdzenia spłat tych zaległosci więc informacje z plusa są fałszywe bo nie jestem już nic winny nikomu.

anonim cytuj
19-10-2021
bo u nich w systemie widnieje informacja, że istnieją długi które są dawno spłacone przez to nie mogę wziąść abonamentu u innego operatora. Zwłaszcza, że zarówno Ja jak i firmy zewnętrzne na moją prośbe wysłały potwierdzenia spłat tych zaległosci więc informacje z plusa są fałszywe bo nie jestem już nic winny nikomu.

Otrzymał Pan pismo z z Plusa o sprzedaży

anonim cytuj
19-10-2021

Tak był takie pisma.

anonim cytuj
19-10-2021
Tak był takie pisma.

Ok, proszę zatem na piśmie wysłać żądanie usunięcia Pana danych w Plusie ponieważ nie jest Pan już ich klientem powołując się na pismo które Pan otrzymał.O Kopie zapewne może Pan też poprosić firmę której spłacił Pan zadłużenie......nic na telefon, wszystko pisemnie ( może być email )

anonim cytuj
19-10-2021

Sugerowane Tematy

Jak odzyskać prawo jazdy wcześniej ?
Po dziwnej sytuacji z policją mimo że nie kierowałem autem w momencie zatrzymania, zatrzymano mi prawo jazdy. Zabrano na badania krwi, z których wyszło, że w krwi w miałem środki odurzające podobno do alkoholu. Posiadam adwokata z Urzędu, który na rozprawie wniósł wniosek o powołanie biegłego toksykologa, który najprawdopodobniej przechyliłby sprawę na moją korzyść. Wniosek został odrzucony z ja prawo jazdy zostało mi zatrzymane na jeszcze kilka...
Ojciec dziecka nie płaci alimentów.
Mam problem z byłym mężem, który ciągle się miga od płacenia alimentów. Komornik jest, złożyłam wniosek o egzekucje z ruchomości. (I nic nie dało). Byłam na policji zgłosić sprawę, ale nie było pełnych 3 miesięcy w nie płaceniu. Bo cwaniak płaci tak co ileś czasu. Ostatnio była wpłata ok. 200 zł a zasadzone alimenty to 600. Zadłużenie ok. 10 tys. Ręce mi opadają, bo nie mam pojęcia co zrobić. Założył swoja działalność i ukrywa dochody....
Kontakty z dzieckiem.
Witam grupę, mam taka sprawę, rozszedłem się z partnerką nie byliśmy po ślubie, jakiś czas po naszym rozstaniu dowiedziałem się, że ona jest w ciąży i ja jestem ojcem dziecka (wszystkie znaki na niebie i Ziemi mówią że to moje dziecko). Chce się dowiedzieć jak wyglądają kontakty ojca z tak małym dzieckiem, Jak w takich sprawach decydują sądy w kwestii kontaktu i opieki nad dzieckiem w stosunku do ojca...
Wpis w księdze wieczystej a prawo do dziedziczenia.
Dziedziczenie nieruchomości: 1. status prawny nieruchomości - własność 2. Kto figuruje jako właściciel w KW - siostra 3. Czy nieruchomość jest wyłączną własnością spadkodawcy, czy współwłasnością? - obecnie w kw figuruje jedynie siostra Moje pytanie dotyczy dziedziczenia spadku przez rodzeństwo, w przypadku gdzie tylko jedno z rodzeństwa jest wpisane w kw. Czy po śmierci matki nieruchomość dziedziczy jedynie siostra, która jest wpisana w kw ...

Wyszukiwarka