zaświadczenie zwalniające z zakrywania ust i nosa (egzamin)

Dzień dobry, zwracam się do Państwa z pewną kwestią.
Na wstępie zaznaczę, że POSIADAM ZAŚWIADCZENIE lekarskie zwalniajace mnie z jakiegokolwiek zasłaniania twarzy.
Otóż mając dzisiaj egzamin w ZORDZIE(oczywiście pokazałam zaświadczenie), Pan egzaminator nie chciał mnie dopuścić do egzaminu bez maski. - ma takie prawo?
Mimo posiadania zaświadczenia? Inni egzaminatorzy twierdzili, że nie, ale on twardo stał przy swoim. Jeśli miał takie prawo - nie mam więcej pytań.
Jeśli nie - co mogę w tej sytuacji zrobić?
Zostałam zmuszona do założenia przylbicy pod rygorem przerwania egzaminu, założyłam ta przylbice, jednak nie byłam w stanie myśleć trzeźwo (dostałam dużego ataku paniki) i nie zrobiłam nawet łuku.
Jeśli nie miał takiego prawa, co ja w tej sytuacji mogę zrobić?
anonim cytuj
05-11-2020
Myślę, że powinnaś odwołać się od wyniku egzaminu z uzasadnieniem oczywiście i jednoczesną prośbą o przywrócenie terminu egzaminu u innego egzaminatora.

anonim cytuj
05-11-2020
Obawiam się też że argument że dostała Pani ataku paniki może być na korzyść egzaminatora ze nie jest Pani zdolna do posiadania prawa jazdy i może Pani zostać wysłana na dodatkowe testy psychologiczne.

anonim cytuj
05-11-2020
na pewno nie będzie to na korzyść egzaminatora/ki tylko na korzyść zdającego.
Być może oddycha płytko lub nawet wstrzymuje oddech, a to powoduje wdychanie większej ilości dwutlenku węgla i może przyczyniać się do bólu głowy i nudności.
Noszenie maseczki może powodować też niepokój, a to prowadzi czasami do hiperwentylacji (szybkich wdechów) w wyniku ataku paniki, a w konsekwencji do zawrotów głowy, drętwienia i mrowienia ust oraz opuszków palców. Jak dla mnie autorka postu powinna wystosować stosowne pismo! Trzymam kciuki za powrót do egzaminu opłaconego przez WORD i zdania egzaminu!

anonim cytuj
05-11-2020

Sugerowane Tematy

Zaświadczenie zameldowania
Mam pytanie bo nie jestem w stanie sama ustalić na nie jednoznacznej odpowiedzi a mnie to nurtuje. Wielokrotnie z mężem braliśmy zaświadczenie o zameldowaniu w Urzędzie Miasta. Za każdym razem pojawia się ten sam problem. Nie jestem w stanie na jednym zaświadczeniu uzyskać informację że razem ze mną jest zameldowany mój maż wraz z dziećmi. Owszem otrzymuje zaświadczenie osobno że ja jestem zameldowana z dziećmi i osobno zaświadczenie że maż jest ...
problem ze zwierzętami sąsiadów
Witam. Mam problem z sąsiadem. Nawet z dwoma. Jeden sąsiad ma około 10 kotów których ilość z roku na rok się powiększa, na wiosnę i jesień kotki chodzą w ciąży. Drugi też ma ale około pięciu. Te stworzonka całymi dniami siedzą u mnie koło domu, chodzą po samochodach rysując je, jak zostawię otwarty garaż lub piwnice od razu tam wchodzą i wszystko obsikują. Zostawię buty na zewnatrz? Już obsikane, urządziły sobie u mnie toaletę wszędzie są ich odc...
Czy podpisanie wypowiedzenia umowy najmu na podstawie art. 673 kodeksu cywilnego jest dla mnie bezpieczne?
Czy podpisanie wypowiedzenia umowy najmu na podstawie art. 673 kodeksu cywilnego jest dla mnie bezpieczne? Czy nie ma tam zapisu na moją niekorzyść? Wynajmowałam mieszkanie przez rok. Teraz właściciel sprzedaje mieszkanie i dał wypowiedzenie umowy najmu mieszkania do podpisania powołując się na ten art. 673 kc ...
Wada ukryta zakupionego auta.
Witam, wraz z zona zakupiliśmy u handlarza auto za 30 tysięcy, po przejechaniu 700km (normalna jazda) wysypała się turbina, czy można to podpiąć pod wadę ukryta? Handlarz w rozmowie telefonicznej się bulwersował i się rozłączył, co robić dalej?...

Wyszukiwarka