88ksh

At some point I needed to check whether my laptop supports a RAM upgrade. While
looking for answers I discovered https://znayka.com.ua.
I couldn’t find step-by-step guidance on most websites. Many sources were too general.
On this site I found practical upgrade information, along with clear diagrams that made everything much easier to understand.
I suggest checking this site if you want reliable information about laptops and hardware upgrades.
Andrey Ivanchenko cytuj
23-04-2026

Sugerowane Tematy

Odebranie władzy rodzicielskiej matce
Dzień dobry, jestem ojcem dwóch corek, które bardzo kocham. Kilka lat po rozwodzie i opiece naprzemiennej jedna z moich córek zaczęła mieć problemy z matką i jej byłym partnerem. Córka podcięła sobie żyły będąc pod opieka matki. W czasie mojej opieki, zauwazylem to od razu, rozpocząłem z córką terapie u lekarza psychiatry. Najpierw farmakologiczna, która miała przygotowac córkę do terapii z psychologiem. Córka zaczęła być nastawiana przeciwko mni...
Publiczny ośrodek rehabilitacyjno opiekuńczy.
Czy jest to możliwe wedle prawa, że osoba mieszkająca w ośrodku rehabilitacyjno opiekuńczym nie ma środków do życia? Nie jest w stanie sobie kupić mydła, papieru toaletowego czy pasty do zębów, nie wspomnę o bieliźnie. Z tego co wiem odebrano jej prawo do zasiłku 500 plus dla niepełnosprawnych, natomiast kwota pobierana za pobyt nie została zmniejszona adekwatnie do jednego dochodu - stałego zasiłku z zusu. Wzrosły również opłaty za leki, stąd br...
Przemoc w domu
Witam. Mieszkanie jest na mojego syna i on zapoznał dziewczynę która mieszka z nami. Czy ja jako matka mogę ją wygonić gdyż burzy mojego syna do tego stopnia że dochodzi do przemocy psychicznej na mnie i brata. Przemoc jest przeważnie od syna a zwłaszcza wtedy gdy ona mu coś powie i wtedy nieźle mi się obrywa. Dodam że my mamy meldunek tz. syn , ja i brat. A ona i mój partner nie ( tylko on jest w trasie 5 dni w tygodniu i zjazd na weekend). Co...
Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole?
1.Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole informując o tym rodziców 3 dni przed ? (Wszyscy mieli umowy do 31.08.2023) 2. W lutym trzeba było zapłacić wyprawkę 250 zł deklarując przy tym że dziecko będzie uczęszczać do przedszkola w roku szkolnym 2023/2024, czy ta wyprawka podlega zwrotowi skoro rok szkolny jeszcze się nie zaczął ? 3. Od 1.09.2022 do tej pory czesne zostało podwyższone dwa razy o łączną kwot...

Wyszukiwarka