Dzień dobry, proszę o paradę.
Jak mogę odzyskać z powrotem pieniądze od adwokata jeżeli sprawa jeszcze nie trafiła do sądu, i nic jeszcze nie zrobił w mojej sprawie.
Wypowiedzieć pełnomocnictwo i poprosić o rozliczenie kosztów. To, że sprawa nie trafiła do sądu nie znaczy ze adwokat nic nie zrobił - płaci mu Pani też za zapoznanie się z aktami sprawy więc nie jest powiedziane, że zwrot się w ogóle będzie należał.
jaka jest roznica w spolce zoo miedzy kapitalem zapasowym a kapitalem zakladowym? mam objac udzialy w spolce, i czesc pieniedzy ma byc przeznaczona na kapital zakladowy, a czesc na kapital zakladowy...
Witam państwa, piszę tutaj w bardzo ważnej dla mnie sprawie mianowicie od bardzo wielu lat zastanawiam się nad zmianą swojego imienia, którego szczerze nienawidzę byłam w swoim urzędzie stanu cywilnego gdzie kierownik powiedział mi że nie mam o czym marzyć ponieważ imię nie jest ani ośmieszające ani nie widzi innego powodu żeby taki wniosek został pozytywnie rozpatrzony. Nie ukrywam że jestem szczerze załamana już dwa razy próbowałam rozmawiać z ...
Wynająłem pokój za X zł miesięcznie, w cenie są wszystkie rachunki za prąd, woda i internet. Mam zapisane w umowie, że to jedyna stała opłata. Parę dni temu właściciel oznajmił że w związku z wysokimi kosztami energii podnosi czynsz o Y zł, być może jak będą dalsze podwyżki to znów podniesie. Moje pytanie brzmi czy ma prawo tak zrobić? Jest ewentualność żeby wypowiedzieć umowę najmu ale obecnie nie znajdę nic w tej cenie a przy podpisywaniu umowy...
Dzień dobry, klient zwrócił pieniądze na inne konto wpisując moje imię i nazwisko i nr konta w tytule. Pieniądze poszły nie wiadomo gdzie do Citi Bank ...
Nic nie mogę w tej sprawie zrobić, bo to nie ja przesyłałem pieniądze. Czuję się oszukany z o klient twierdzi, że pieniądze wysłał przesyłając mi potwierdzenie na którym widać, że nr konta jest wpisany inny niż mój. Podobno zrobił przelew zwrotny przez bank pekao i automatycznie wystąpiło taki...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: