Dzień dobry, proszę o paradę.
Jak mogę odzyskać z powrotem pieniądze od adwokata jeżeli sprawa jeszcze nie trafiła do sądu, i nic jeszcze nie zrobił w mojej sprawie.
Wypowiedzieć pełnomocnictwo i poprosić o rozliczenie kosztów. To, że sprawa nie trafiła do sądu nie znaczy ze adwokat nic nie zrobił - płaci mu Pani też za zapoznanie się z aktami sprawy więc nie jest powiedziane, że zwrot się w ogóle będzie należał.
Dzień dobry mam pytanie koleżanka jest zarejestrowana w urzędzie pracy bez prawa do zasiłku i dziś dostała z bezrobocia ofertę pracy jako staż w szpitalu jako pomoc kuchenna i teraz mam pytanie ile wynosi staż i czy może odmówić przyjęcia stażu i jak to wygląda i czy odmawiając może być wyrejestrowana z urzędu pracy bo chodzi też o ubezpieczenie co w tym wypadku można zrobić pozdrawiam serdecznie...
Dzień dobry. Za dwa tygodnie mam rozprawę o podwyższenie alimentów. Ojciec dziecka zadeklarował pewną kwotę. Napisał na kartce papieru, że zacznie dana kwotę płacić od listopada, ja mu to podpisałam, ale moje pytanie jest takie: czy taka deklaracja którą ja mu podpisałam na owej kartce papieru odnośnie kwoty na którą się zgadzam jest aktualna? czy tylko liczą się zwiększone alimenty zasądzone prawnie przez Sąd?...
Witam mam pytanie czy jeśli pracodawca chce mi obniżyć etat z całego na 7/8 etatu to czy jeśli zaszła bym w ciążę czy należą mi się wtedy wszystkie prawa i zasiłki?...
Dostałem dzisiaj z banku wiadomość SMS odnośnie blokady konta. Wszedłem na konto i mam tam informacje o zajęciu komorniczym...
Jedyna informacja na koncie to:
Uwaga! Na rachunkach znajdują się zajęcia egzekucyjne.
oraz
Wierzyciel: INTRUM JUSTITIA DEBT FUND 1 FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIĘTY NIESTANDARYZOWANY FUNDUSZ SEKURYTYZACYJNY
Przez ponad 8 lat lat posiadam stały numer telefonu i adres zameldowania. Nie otrzymałem jakiegokolwiek wezwania ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: