Wypowiedzenie pełnomocnictwa.

Dzień dobry, proszę o paradę.
Jak mogę odzyskać z powrotem pieniądze od adwokata jeżeli sprawa jeszcze nie trafiła do sądu, i nic jeszcze nie zrobił w mojej sprawie.
anonim cytuj
26-03-2024
Wypowiedzieć pełnomocnictwo i poprosić o rozliczenie kosztów. To, że sprawa nie trafiła do sądu nie znaczy ze adwokat nic nie zrobił - płaci mu Pani też za zapoznanie się z aktami sprawy więc nie jest powiedziane, że zwrot się w ogóle będzie należał.

anonim cytuj
26-03-2024

Sugerowane Tematy

Pozbawienie praw rodzicielskich.
Witam, potrzebuję pomocy. Samotnie wychowuję dziecko, ojciec dziecka w ogóle się nim nie interesuje, jednak przed rozstaniem wiele razy mi mówił, że zabierze mi dziecko i ucieknie z nim do znajomych zagranicę. Niestety dziecko ma jego nazwisko, co może mu znacznie to ułatwić. Jak wygląda kwestia odebrania praw rodzicielskich? Czy wystarczy do sądu złożyć wniosek o zmianę nazwiska?...
Czy lekarz może odmówić przyjęcia chorego?
Witam, czy lekarz ma prawo odmówić przyjęcia chorego pacjenta mówiac że wszystkie numerki przyjęć na dany dzień są wykorzystane? Dodam że jej to dalszy ciąg choroby i chory nadal jest chory....
Przeniesienie prawa własności.
Potrzebuję porady, siostra mojej babci chce przepisać na mnie swój dom. Nie posiada już żadnej rodzin, nie miała dzieci. Jak to jest z podatkiem od darowizny nieruchomości? Jeśli będę musiała zapłacić to jaki procent?...
Brak wypłaty chorobowego.
Witam. Co mogę zrobić, jeżeli pracodawca nie chce wypłacić za chorobowe.30 dni minęło 18 sierpnia. Mamy prawie wrzesień. Co robić?...

Wyszukiwarka