Mam problem z byłym narzeczonym. Pożyczyłam mu na budowę domu 15 tys., oddał mi 6 tys. Reszty nie chce oddać. Mam smsy o tych pożyczonych pieniądzach ile pożyczył i ile do spłaty. Gdzie zgłosić tą sprawę?
Proszę o poradę! Mojemu sąsiadowi udostępniłam auto, niestety stanął na zakazie zatrzymania i ja dostałam mandat, przesłałam straży miejskiej jego dane żeby go zapłacił ale jak się okazało on przebywa teraz za granicą nie wiadomo na jak długo i nie może odebrać tego mandatu. Chciałabym zapłacić ten mandat tylko nie wiem jak to teraz odwrócić. Z góry dziękuję za pomoc...
Jestem spadkobierca ustawowym po ojcu, a obca osoba dostała w testamencie nieruchomość i ziemie.
Czy i jak mogę sprawdzić ,czy na koncie ojciec nie miał pieniędzy [prawdopodobnie za mieszkanie -sprzedaż]
Sprawa o nabycie spadku z wniosku tej obcej osoby w toku.
Ja występuje o spis inwentarza aby mieć większe rozeznanie i wycenę majątku do zachowku.
Czy mogę teraz sprawdzić konto czy nie mam takiej możliwości. Co robić?
Chodzi mi o sprawdzeni...
Kupiłam na olx telefon 4 miesiące temu i dziś wyświetlił się komunikat, że ze względu na niespłacone raty telefon został zablokowany i nie można z niego korzystać. Nie było żadnej informacji na ten temat a ja nawet nie miałam świadomości, że operator blokuję telefon w przypadku gdy raty nie zostają spłacone, więc nawet nie zadałam takiego pytania. Kontaktowałam się ze sprzedającym, jednak on nie widzi problemu i twierdzi, że kupiłam telefon a nie...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: