Spadek po zmarłym ojcu.

Moi rodzice są po rozwodzie już ponad 10 lat. Mają razem mieszkanie, które utrzymywała/utrzymuje moja mama. Nikt tam nie mieszka. Mój tata zmarł, co z mieszkaniem teraz? Czyje ono teraz jest?
anonim cytuj
20-11-2023
Po zmarłym ojcu dziedziczą jego zstępni, m.in. Pani.

anonim cytuj
20-11-2023
Czy muszę gdzieś coś zgłosić? Czy to tak automatycznie przechodzi?

anonim cytuj
20-11-2023

Sugerowane Tematy

Wezwanie do sądu na rozprawę to jak to wygląda z pracą?
Jak dostałam wezwanie do sądu na rozprawę to jak to wygląda z pracą? Muszę brać wolne czy należy się dzień wolny?...
Jak wygląda postępowanie karne względem policjanta, który po służbie i będąc pod wpływem alkoholu dopuścił się przestępstwa?
Jak wygląda postępowanie karne względem policjanta, który po służbie i będąc pod wpływem alkoholu dopuścił się przestępstwa?...
174kpc
Хи-хи [url=https://www.cuatromcafes.com/]888 starz registration online[/url], you are assigned a manager for interaction with users based on how much| how much | enough} you spend, but you never won a response from the business after the first contact....
Dział spadku.
Podział spadku po śmierci. Dawno temu gospodarstwo przepisane na oboje rodziców. Czyli całe gospodarstwo prawnie na oboje małżonków. Tato zmarł nagle. Małżeństwo ma troje dzieci już dorosłych. I teraz pytanie jak wygląda podział?...

Wyszukiwarka