Jak uzyskać świedectwo pracy sprzed 20 lat?

Witam.
Czy jest jakaś opcja uzyskania świadectwa pracy z firmy gdzie pracowałem 20 lat temu, firma zawinęła się z dnia na dzień i nie było opcji uzyskania świadectwa pracy.
Kilka lat temu zamówiłem przez PUE ZUS archiwalne dane dotyczące składek i składki były przez nią płacone.
Mam umowę o prace z tą firmą jeśli to ma jakieś znaczenie.
anonim cytuj
02-11-2023
Urząd pracy o ile się po tym rejestrowałeś, archiwum państwowe, były pracodawca z danych rejestrowych, biuro rachunkowe o ile była obsługa.

anonim cytuj
02-11-2023

Sugerowane Tematy

Kontrole ze Spółdzielni Mieszkaniowej.
Lokal nie został udostępniony do kontroli przez lokatora (były dwa terminy) SM wskazuje że zawiadomienie było na drzwiach wejściowych. Czy to skuteczne zawiadomienie lokatora? Wskazałem w spółdzielni, że moim adresem korespondencyjnym jest inny adres. Spółdzielnia wysyła mi powiadomienia na maila w innych sprawach typu wysokość czynisz rozliczenia i teraz na maila wysłała wezwanie że mam we własnym zakresie wykonać przegląd wyznaczając dodatkow...
Przeprowadzka z dzieckiem do innego miasta.
Mój był partner został poinformowany o tym, że chce przeprowadzić się wraz z dzieckiem do innego miasta, że względu na lepsze warunki mieszkaniowe oraz rodzinę, która potrzebuje opieki. Nagle kilka dni przed przeprowadzka oznajmił, że się nie zgadza. Jak dalej wygląda postępowanie w takim razie, co powinnam zrobić? Ma pełne prawa rodzicielskie, aczkolwiek dziecka nigdy w życiu na oczy nie widział, mimo, że wiele razy pytałam go czy chce, alimenty...
Łączenie urlopu rodzicielskiego i wychowawczego
Dzień dobry, czy jest możliwe łączenie urlopu rodzicielskiego i wychowawczego? Przebywam obecnie na urlopie rodzicielskim (1/2 etatu), który łączę z wykonywaniem pracy (1/2 etatu), ale na tę drugą połowę wzięłam urlop wypoczynkowy (zaległy). Czy jest możliwe po wykorzystaniu całego zaległego urlopu i części bieżącego urlopu z tego roku, zawnioskowanie o urlop wychowawczy do końca okresu urlopu rodzicielskiego w wymiarze 1/2 etatu? A następnie po ...
Złamanie zakazu ze znaku B-36 (zakaz zatrzymywania się). Czy Straż Miejska ma obowiązek udokumentować wykroczenie w postaci zdjęcia?
Szanowni Państwo, Dostałem pismo od Straży Miejskiej („SM”) za złamanie zakazu ze znaku B-36 (zakaz zatrzymywania się) z żądaniem wskazania kierującego pojazdem w dniu popełnienia wykroczenia. Ponieważ we wskazanym przez SM miejscu ciężko doszukać mi się miejsca w którym samochód mógłby zostać nieprawidłowo zaparkowany, chciałem zażądać przedstawienia jakiejś dokumentacji zdjęciowej dowodzącej nieprawidłowo zaparkowanego pojazdu. Pytania: a) c...

Wyszukiwarka