Współwłaściciel auta robi problemy.

Córka kupiła auto na swojego chłopaka jest wpisana jako współwłaściciel. Niestety się rozstali i robi jej teraz problemy. Chciałaby go teraz sprzedać i kupić inne tylko jak to zrobić aby było dobrze. Raczej z nim się nie dogada a nie dał ani złotówki.
anonim cytuj
31-10-2023
Tylko umowa sprzedaży tych 50% udziałów lub umowa darowizny udziałów, i w urzędzie przerejestrować auto na siebie.

anonim cytuj
31-10-2023
To co możesz zrobić to założyć mu sprawę cywilną, pod warunkiem że masz świadków, że to ty sfinansowałaś zakup auta.

anonim cytuj
31-10-2023
Jeśli zrobiła przelewem a nie gotówką to ma szanse. Ponieważ ma jak przelewem udowodnić ze tylko ona włożyła gotówkę na zakup samochodu. Musi założyć sprawę i ja wygra jeśli zrobiony przelew za auto. Jeśli gotówką to już po ptokach.

anonim cytuj
31-10-2023

Sugerowane Tematy

3 miesięczne wypowiedzenie.
Witam jestem na 3 miesięcznym wypowiedzeniu i nie kazano mi przychodzić do pracy przez te 3 miesiące i teraz moje pytanie jak to będzie wypłacone ? Czy najniższa krajowa czy ile procent . Może ktoś się orientuje?...
Zgoda na ustawienie słupa elektrycznego na mojej działce.
Dzień dobry. Czy muszę wyrazić zgodę na ustawienie słup elektrycznego na mojej działce, co jeśli się nie zgodzę by przez moją działkę ciągnęli prąd do sąsiedniej działki, przez moją, czy jeśli się zgodzę należy mi się jakaś rekompensata, odszkodowanie?...
List gończy za oszustwo.
Zwracam się do Was z pytaniem dotyczącym mojej sytuacji prawnej, związanej z przestępstwem popełnionym wiele lat temu. W roku 2006, niestety, sięgnąłem po 2 telefony na abonament, używając fałszywych zaświadczeń o zarobkach. Od tamtego czasu wyjechałem z Polski i przebywam w Wielkiej Brytanii od 17 lat. Niedawno dowiedziałem się, że w mojej sprawie wydano listy gończe w Polsce związane z oskarżeniem o oszustwo. Teraz nurtuje mnie pytanie, czy po...
Oddalenie zażalenia, co dalej?
Proszę o informację, co należy zrobić w przypadku umorzenia postępowania o wszczęcie, śledztwa przez prokuraturę rejonową, następnie podtrzymanie decyzji przez sąd rejonowy w złożonym zażaleniu. Sprawa dotyczy fałszowania dokumentów dla potrzeb sądu przez urzędników publicznych. Sprawa poważna i zależy mi aby taką patologię układu napiętnować. W związku z tym, że tzw. wszystkie drogi teoretycznie zostały zamknięte, to podobno istnieje tryb nadzwy...

Wyszukiwarka