Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem.

Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem , odmawia spotkań lub nie zezwala na opiekę bez jej obecności .
Podczas jej obecności zbiera informacje którymi później mataczy oraz reżyseruje .
Co mogę zrobić w takiej sytuacji ?
Jak zabezpieczyć kontakt z dzieckiem ?
anonim cytuj
25-09-2023
Do sądu rodzinnego, ustalenie kontaktów. Będzie musiała się do nich stosować.

anonim cytuj
25-09-2023

Sugerowane Tematy

Odrzucenie spadku, a pobieranie emerytury.
Cześć, mam taką zagwozdkę. Tydzień temu zmarł mój Dziadek, miał sporo długów, ale żadnego majątku trwałego, nie miał mieszkania, auta itp. Wysokość jego emerytury jest wyższa niż Babci, więc z tego co słyszałam to Babcia będzie mogła pobierać jego emeryturę. Ale tak się zastanawiam, czy jeśli Babcia odrzuci spadek to dalej będzie mogła pobierać jego emeryturę, czy to się wyklucza?...
Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole?
1.Witam, czy dyrektor przedszkola niepublicznego może zlikwidować przedszkole informując o tym rodziców 3 dni przed ? (Wszyscy mieli umowy do 31.08.2023) 2. W lutym trzeba było zapłacić wyprawkę 250 zł deklarując przy tym że dziecko będzie uczęszczać do przedszkola w roku szkolnym 2023/2024, czy ta wyprawka podlega zwrotowi skoro rok szkolny jeszcze się nie zaczął ? 3. Od 1.09.2022 do tej pory czesne zostało podwyższone dwa razy o łączną kwot...
Spisany testament notarialnie z mężem że dziedziczy po mnie 100% i na odwrót. Czy te testamenty wystarczą żebyśmy dziedziczyli tylko względem siebie?
Dzień dobry, rodzice nie żyją, jest brat z którym nie utrzymuje kontaktów i dwie przyrodnie siostry. Mam męża, dzieci brak. Spisany testament notarialnie jeszcze przed ślubem gdzie wskazuje męża( wtedy jeszcze partnera) że dziedziczy po mnie 100 %. I na odwrót mąż wskazuje mnie w 100 % Wszystko co mam kupione jeszcze przed ślubem( mieszkanie) po ślubie samochód też na mnie. Nie mamy rozdzielności majątkowej. Mąż ma dzieci z poprzedniego małżeńst...
Jak przysposobić dziecko małżonka?
Witam jak jest z przysposobieniem małoletniego ? Chcielibyśmy aby mój mąż przysposobił syna (15lat). Jakie warunki są ? Ojciec dziecka pozbawiony praw , fundusz alimentacyjny nie pobieram (zarobki)....

Wyszukiwarka