Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem.

Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem , odmawia spotkań lub nie zezwala na opiekę bez jej obecności .
Podczas jej obecności zbiera informacje którymi później mataczy oraz reżyseruje .
Co mogę zrobić w takiej sytuacji ?
Jak zabezpieczyć kontakt z dzieckiem ?
anonim cytuj
25-09-2023
Do sądu rodzinnego, ustalenie kontaktów. Będzie musiała się do nich stosować.

anonim cytuj
25-09-2023

Sugerowane Tematy

Reklamacja na Allegro
Witam, Mam pytanie dotyczące reklamacji na Allegro. Właśnie otrzymałem odpowiedź w rozmowie ze sprzedającym (firmą) na temat złożonej przeze mnie reklamacji następującej treści: "Do zakończenia procesu reklamacyjnego jest nam potrzebny uszkodzony towar, tego typu reklamacji nie rozpatrujemy zdalnie. Prosimy o informację kiedy i pod jakim adresem kurier może zgłosić się po przesyłkę z uszkodzonym transporterem". Czy to zgodne z prawem?...
Czy jest możliwość umieszczenia starszej osoby w DPS bez jej zgody?
Czy jest możliwość umieszczenia starszej osoby w DPS bez jej zgody jeżeli ma ona zapisana służebność w miejscu zamieszkania? Sytuacja wygląda tak że są 2 starsze osoby- jedna całkowicie leżąca,z demencja,wszystkie czynności trzeba przy niej załatwiać Druga chodząca lecz z 1 stopniem niepełnosprawności,nie wychodzi z domu, jest niestety patologicznym zbieraczem i śmieciarzem, gromadzi śmieci w domu,praktycznie nie da się korzystać z kuchni gdyż ...
Wniosek o zgodę na odrzucenie spadku w imieniu maloletniego
Dzień dobry, Mam problem . Dowiedziałam się , że jestem spadkobiercą po bratanku dziadka. Człowieka na oczy nie widzialam, nie wiedziałam o istnieniu do momentu otrzymania pisma z sądu. W sądzie toczy się rozprawa o nabycie spadku przez gminę , na której zmarły zostawił stary domek i działeczkę. Od momentu jego śmierci rosną zaleglosci podatkowe.Rodzina mieszkająca tam odrzuciła spadek, to mnie zaniepokoiło i też odrzuciłam. Teraz mam problem ...
Partner ma działkę, wzięliśmy wspólny kredyt hipoteczny na budowę domu. Co powinniśmy zrobić, abym stała się współwłaścicielem działki?
Dzień dobry, proszę o poradę. Sytuacja wygląda tak, że partner ma działkę, wzięliśmy wspólnie kredyt hipoteczny i jesteśmy w trakcie budowy domu. Co powinniśmy zrobić, abym stała się współwłaścicielem działki przed zakończeniem budowy domu? Wspomnę również, że nie jesteśmy małżeństwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady....

Wyszukiwarka